Batman Arkham City9/10
Sa incep cu gameplay, care este unul de zile mari. Luptele curg foarte fluid si sunt foarte spectaculoase, explorarea Arkham City este frumoasa prin planare si acel gadget care te apuca de cladiri. Povestea pentru universul Batman este destul de buna, grafica la fel. Nu o sa ofer detalii, dar o lupta cu un boss cam pe la jumatea jocului este de-a dreptul epica. Dificultatea are un mare plus pentru ca este bine proportionata si ofera ceva provocare (jucat pe normal). Nu am apucat sa joc prima parte, sper sa o achizitionez in viitorul apropiat. Pretul este foarte bun, aproximativ 40 lei Carrefour, nu stiu daca mai este valabila oferta. Povestea cu 2 sau 3 sidequests rezolvate a durat cam 13 ore.
+ Grafica
+ Gameplay
+ Arkham City
+ Joker (este un nebun simpatic)
+ Muierile
+ Destule de facut dupa ce termini povestea

9/10
, sper sa o achizitionez in viitorul apropiat. Pretul este foarte bun, aproximativ 40 lei Carrefour, nu stiu daca mai este valabila oferta. Povestea cu 2 sau 3 sidequests rezolvate a durat cam 13 ore.
)
. Deci sa incepem aventura horror, dar stop, in primele secunde avem un clip cu frame rate penibil si voci de tot rasul
. Bun, am zis sa nu judec jocul dupa acest inceput si sa continuam. Dupa ce se termina acel clip, ne trezim in gara (da, eram in tren) si nu mai este fetita de care trebuie sa avem grija. Sa o cautam pe nebuna, ca de ce a fugit nu stiu si nici nu am aflat. In urmatoarele minute dam peste un asa zis zombie, luam repede pulanul de jos si ii dam una, doua in mufa, ca doar nu ne face un zombie. Si aici avem sistemul de fighting care este foarte prost desigur (asemanator cu cel din Silent Hill 4 daca tin minte bine). Am zis ca daca si in Silent Hill avem asa fighting, merge si aici. Jocul nu devine mai bun deloc si continua destul de prost. Repetam puzzles, cheama liftul, aseaza pe aia mica in lift, trimite liftul sus, cauta ADN pentru a deschide cate o usa. Camera este una nebuna, cand mergi pe vine (stealth mode) te deplasezi mai repede ca atunci cand mergi normal
si daca te manaca in fund sa shimbi putin camera spre stanga sau dreapta, nu te mai deplasezi deloc. Cand o tii pe Amy de mana si ai shimbat rapid camera, o pierzi din stransoare. Si o chestie care este cat de cat interesanta, cand esti departe de Amy incepi incet incet sa devii un zombie din cauza virsului sau ce naiba este, care zboara, pluteste, isi face veacul pe oriunde mergi. Din poveste nu am inteles nimic, nici acum nu stiu care este cauza zombificarii. Jocul se bazeaza prea mult pe 'trial & error' si este destul de frustrant. Grafica este ok, 1 moment mai tensionat si 2 sperieturi, pe urma devin evidente si mereu la fel
. Cine vrea sa incerce acest joc cu poveste de 6-7 ore si nu are ce face cu 2 lire, poate sa il incerce doar daca este fan horror (ca mine), in rest nu recomand jocul. Nu este de mirare ca producatorii au dat faliment.

Bookmarks