Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 170 of 177 FirstFirst ... 70 120 160 168 169 170 171 172 ... LastLast
Results 3,381 to 3,400 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #3381 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Batman Arkham City 9/10

Sa incep cu gameplay, care este unul de zile mari. Luptele curg foarte fluid si sunt foarte spectaculoase, explorarea Arkham City este frumoasa prin planare si acel gadget care te apuca de cladiri. Povestea pentru universul Batman este destul de buna, grafica la fel. Nu o sa ofer detalii, dar o lupta cu un boss cam pe la jumatea jocului este de-a dreptul epica. Dificultatea are un mare plus pentru ca este bine proportionata si ofera ceva provocare (jucat pe normal). Nu am apucat sa joc prima parte , sper sa o achizitionez in viitorul apropiat. Pretul este foarte bun, aproximativ 40 lei Carrefour, nu stiu daca mai este valabila oferta. Povestea cu 2 sau 3 sidequests rezolvate a durat cam 13 ore.

+ Grafica
    + Gameplay
    + Arkham City
    + Joker (este un nebun simpatic )
    + Muierile
    + Destule de facut dupa ce termini povestea

2. #3382 SP
    Junior Member mrsonic699's Avatar
    Legend of Zelda: A Link to the Past

+Grafica, pentru SNES
    +Muzica, extrem de bine compusa
    +++Gameplay
    +THE DUNGEONS
    +Foarte memorabil si iti da o experienta grozava

N-am ce zice. Exact la ce s-ar astepta oricine care a auzit de jocul asta. 9/10 pentru mine, recomand oricui are acces la un Super Nintendo

3. #3383 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Amy 4/10

Din cauza pretului, am zis sa incerc acest joc (aproximativ 2 lire pe PSN). Mai mult nici ca merita. Am vazut pe mai toate site-urile ca a primit numai note mici, intre 1 si 2 . Deci sa incepem aventura horror, dar stop, in primele secunde avem un clip cu frame rate penibil si voci de tot rasul . Bun, am zis sa nu judec jocul dupa acest inceput si sa continuam. Dupa ce se termina acel clip, ne trezim in gara (da, eram in tren) si nu mai este fetita de care trebuie sa avem grija. Sa o cautam pe nebuna, ca de ce a fugit nu stiu si nici nu am aflat. In urmatoarele minute dam peste un asa zis zombie, luam repede pulanul de jos si ii dam una, doua in mufa, ca doar nu ne face un zombie. Si aici avem sistemul de fighting care este foarte prost desigur (asemanator cu cel din Silent Hill 4 daca tin minte bine). Am zis ca daca si in Silent Hill avem asa fighting, merge si aici. Jocul nu devine mai bun deloc si continua destul de prost. Repetam puzzles, cheama liftul, aseaza pe aia mica in lift, trimite liftul sus, cauta ADN pentru a deschide cate o usa. Camera este una nebuna, cand mergi pe vine (stealth mode) te deplasezi mai repede ca atunci cand mergi normal si daca te manaca in fund sa shimbi putin camera spre stanga sau dreapta, nu te mai deplasezi deloc. Cand o tii pe Amy de mana si ai shimbat rapid camera, o pierzi din stransoare. Si o chestie care este cat de cat interesanta, cand esti departe de Amy incepi incet incet sa devii un zombie din cauza virsului sau ce naiba este, care zboara, pluteste, isi face veacul pe oriunde mergi. Din poveste nu am inteles nimic, nici acum nu stiu care este cauza zombificarii. Jocul se bazeaza prea mult pe 'trial & error' si este destul de frustrant. Grafica este ok, 1 moment mai tensionat si 2 sperieturi, pe urma devin evidente si mereu la fel . Cine vrea sa incerce acest joc cu poveste de 6-7 ore si nu are ce face cu 2 lire, poate sa il incerce doar daca este fan horror (ca mine), in rest nu recomand jocul. Nu este de mirare ca producatorii au dat faliment.

+ Sistemul de infectie
    + 2 sperieturi
    + Soundtrack (este chiar bun in unele momente)

- Frame rate
    - Gameplay
    - Povestea
    - Camera
    - Puzzles (la fel mereu)
    - Vocile
    - Final care nu rezolva nimic si lasa loc de continuare (care nu o sa mai fie)
    - Ce au zis producatorii: 'nu este un joc prost, este un joc greu'

4. #3384 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Remember Me

Remember me este un joc mediocru cu o poveste interesanta, fara clisee as putea spune dar are de suferit la orice alt capitol.
    Gameplay-ul este simplu si fluid, foarte usor de stapanit dar este stricat adeseori de camera prost pozitionata si lenta din punct de vedere al manevrabilitatii. Se delimiteaza doua moduri de joc care se schimba adesea, cea de platforming si combat. Despre platformind nu se poate spune multe, mult prea usor si strict, traseul urmator este semnalizat in permanenta si nu prea te poti abate de "drumul principal", nici pentru incepatori nu o sa creeze probleme. Luptele se desfasoara foarte lin, combinatii peste combinatii care se pot diversifica prin adaugarea si schimbarea "pressen"-urilor (Damage-Healing-Time reduction), iar introducerea "sensen"-urilor este cireasa de pe tort.
    Grafica jocului este foarte spalacita, parca hardware-ul PS3-ului ducea mai mult daca optimizau mai bine.
    Introducerea elementului de "Memory Remix" ridica jocul din fundul mediocritatii dar este folosit de mult prea putine ori ca sa devina centrul atentiei... desi merita fiindca asemenea momente nu am intalnit in nici un alt joc.
    Povestea este foarte scurta si lineara dar satisfacatoare si merita cel putin un punct in plus.

+ Poveste
    + Combinatiile in timpul luptelor
    + Memory Remix
    + Simplu si "usor de digerat"

- Camera
    - Grafica
    - Prea scurt
    - Prea linear
    - Cateodata prea usor si pe Hard

Per total, desi nu-mi place sa dau note, merita un 7 si este jocul perfect celor care cauta ceva usor, fara batai de cap.

5. #3385 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Metal Gear Solid

10/10

Nu vreau sa-i dau plusuri si minusuri pentru ca pentru mine e inca cel mai bun joc facut vreodata. Povestea, gameplay-ul, muzica, atmosfera, plus altele, sunt aproape neegalate (poate doar de jocuri ca Uncharted 2, RDR si TLoU) chiar si in ziua de azi, la 15 ani de la lansare. Prima data cand l-am jucat mi-a schimbat parerea despre gaming, pana atunci nu ma interesa povestea, atmosfera si "partile inteligente" din jocuri, dar dupa ce am jucat MGS, totul s-a schimbat, primele 15 minute in MGS au insemnat mai mult pentru mine decat zeci de ore in alte jocuri. Chiar si in playthough-ul acesta am descoperit lucruri noi, easter egg-uri si dialoguri care nu stiam ca exista, asta mi-a aratat cat content poate fi intr-un joc de PS1. Nu cred ca mai e nevoie sa va spun ca trebuie sa-l jucati daca nu ati facut-o deja.
    Va las cu The Best is Yet to Come:
    Attached Images Attached Images metal-gear-solid.jpg

6. #3386 SP
    Member SavePluto's Avatar
    Far Cry 3

Weekendul trecut am avut liber asa ca am dedicat cateva ore pentru a termina jocul. Desi nu prea imi plac jocurile gen shooter 1st person am zis ca am sa incerc avand in vedere ca nu demult am terminat seria Bioshock si mi-a placut foarte mult. Problema mea personala este ca nu ma pot obisnui sa joc un shooter cu controlerul de la ps, iar daca joc cu autoaim este mult prea usor. Jocul am achizitionat de pe PlayStation Store la un pret foarte bun si am inceput sa joc ... am ramas surprinsa. Storyline excelent, caractere complexe foarte interesante si un gameplay superb. Cea ce mi-a placut foarte mult era atmosfera transmisa de joc.

+ Story
    + Soundtrack
    + Sistemul upgrade la personajul principal
    + Atmosfera
    + Insula este foarte frumoasa si faptul ca este open world
    + Personajele
    + Grafica
    + Path of the Hunter
    + Wanted Dead

- Buguri
    - Co-op-ul nu m-a impresionat ,desi am terminat doar prima parte

In final mi se pare un joc bine reusit ,distractiv.. inca nu ma las de jucat am sa mai incerc co-op-ul si nu ma opresc pana nu ajung la platina.
    Nota : 8/10

7. #3387 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Red Dead Redemption

Story: 7.5/10; nu povestea e atat de buna (as nota-o cu max 6.5) cat dialogurile pe care le poarta John Marston (nota 8.5 lejer)
    Gameplay: 7/10 - dupa jumatatea jocului gameplay-ul devine extrem de plictisitor si repetitiv; rar te mai scoate din amorteala cate o misiune mai originala
    Grafica: 9/10 - excelenta
    Sunet: 8/10 - vocile sunt foarte realiste, dar la sunetul din timpul efectiv de joc se putea lucra mai mult
    Replay Value: 4/10 - Mai degraba as revedea cutscene-urile pe Youtube decat sa reiau inca o data jocul
    Nota Finala: 7.1/10

Heavy Rain

Story: 9/10; plot-ul este excelent, efectiv nu puteam sa las gamepad-ul din mana, trebuia sa vad ce se intampla mai departe
    Gameplay: 9/10 - desi neconventional (e format doar din screen promt-uri) mi s-a parut extrem de natural si bine integrat; faptul ca alegerile tale dicteaza firul narativ e un foarte mare plus
    Grafica: 8.5/10 - nu are cel mai bun nivel de detalii, dar e mai mult decat ok
    Sunet: 10/10 - voci si sunete de ambianta foarte realiste
    Replay Value: 7/10 - Peste cativa ani merita sa vezi ce urmari ar fi avut diferite alegeri pe care le-ai fi putut face dealungul jocului
    Nota Finala: 8.7/10

8. #3388 SP
    The Last of Us

10/10

O adevarata capodopera ! Nu cred ca exista in gaming o poveste spusa mai bine, gameplay-ul te face sa vrei sa continui si iti ofera o multime de moduri pentru a indeplini un obiectiv, de grafica nu mai zic, arata aproape next-gen. The Last of Us mi-a oferit printre cele mai emotionante momente din gaming, cele mai frumoase peisaje, dar si momente triste si tensionate. Atentia la detalii e extraordinara si face acel univers sa para cat de poate de credibil. Iar finalul poate fi inteles diferit de fiecare jucator, eu unul sunt de acord cu alegerea lui Joel. Acum nu mult timp am rejucat Metal Gear Solid si am spus ca e cel mai bun joc facut vreodata, The Last of Us urca pe aceeasi pozitie pe podium. Pot sa spun ca mi-a placut mai mult decat prima data cand l-am jucat, am observat lucruri pe care le-am trecut cu vederea prima data. Good job, Naughty Dog !
    Attached Images Attached Images url.jpg

9. #3389 SP
    Member szabi90's Avatar
    GTA 4 : Story : 9/10
    Gameplay 9.50 / 10
    Grafica : 8 / 10

Assassins Creed 2
    : Story : 10/10
    Gameplay : 9/10
    Grafica : 8 / 10

Uncharted Drakes Fortune , Among Thieves , Drakes Deception : Aceasta serie este o adevarata capodopera a lui Naughty Dog , toate cele 3 jocuri au fost exceptionale din toate punctele de vedere , insa cel mai mult mi-a placut Uncharted 2 Among Thieves.

10. #3390 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Metro Last Light

A doua parte a seriei Metro este nici mai mult, nici mai putin decat o capodopera a genului Adventure Shooter cu un storyline bine pus la punct si puncte culminante care te trimit pe un "roller coaster ride" nebun de intrigi si tradari, mistere nedeslusite, atmosfera sumbra si apasatoare care nu au mai gadilat simturile mele de la Half Life 2 incoace.

Personajul principal ramane acelasi ca in jocul anterior, tacutul Artyom intra mai adanc in subconstientul lui pentru a-si da seama de adevarata sa menire. Avem parte de mai multe intrigi politice si lupte pentru diferite idei, fata raului se schimba o data cu evolutia firului narativ. Per total avem parte de un joc de sine statator foarte bun care se dezvolta precum doreste jucatorul: stealth shooter, runner, all fire blazer. Putem parcurge nivelele cum dorim, avem o semi-libertate in a alege cum vrem sa ajungem la urmatoarea intriga iar faptele noastre sunt rasplatite cu doua feluri de puncte morale: daca parcurgem nivelele silentios, nu imbratisam arma si sarim in mijlocul actiunii si in loc sa omoram oamenii, doar aplicam un pumn in figura, jocul are un alt sfarsit. Altfel se intampla daca tragem in tot ce tresare sau se misca in jurul nostru.

Revenind la poveste si atmosfera, aceste doua componente (cele mai importante pentru mine intr-un joc) sunt atat de bine inchegate si creeaza o fuziune atat de compacta incat mi-a zburat creierii ca un shotgun blast to the face. In unele momente cand te poti uita la viata oamenilor din diferite statiuni parca ti se rupe inima, parca ajungi sa traiesti langa ei si sa-i intelegi suferinta lor, prin ceeace trec iei zi de zi. Cred ca am zis destule, cu intentia de a nu recurge la mici spoilere ma opresc aici.

+ Firul narativ
    + ATMOSFERA
    + Schimbari dese si placute intre lumea de sus si catacombele metroului
    + Armele si modificarea acestora
    + Gas masks si dependenta de filtre de aer
    + Grafica in unele locuri
    + Combinatie de stealth si action
    + Soundtrack
    + Punctele morale dobandite influenteaza sfarsitul jocului
    + Influenta est europeana isi face simtita prezenta

- Mici buguri care deranjeaza

11. #3391 SP
    Splinter Cell Conviction

Story: 6/10; - cea mai slaba poveste din serie pana la acest joc
    Gameplay: 7/10 - foarte putine inovatii fata de seriile precedente; la fel pot spune ca e cel mai slab gameplay de pana acum
    Grafica: 9/10 - foarte buna, nu s-ar zice ca e din 2010
    Sunet: 9/10 - voci credibile, explozii si impuscaturi realiste dpdv acustic
    Replay Value: 5/10 - Poti eventual incerca un playthrough stealth vs action
    Nota Finala: 7.2/10

P.S.: Am avut asteptari mari datorita faptului ca am terminat celelalte 3 jocuri din serie, pe care le consider mult peste acest sequel (ca si poveste si gameplay)

12. #3392 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Assassin's Creed III

+Grafica
    +Gameplay, desi Connor asta nu se poate decide daca vrea sa alerge sau sa se catere pe un zid sau copac
    +Soundtrack
    +Poveste destul de interesanta
    +Multiplayerul, mai merge cate o sesiune din cand in cand
    +Misiunile cu vaporasu'
    +Dialoguri intre personaje ici si colo care nu au legatura cu story-ul. La unul din ele m-am oprit din misiune (era spre sfarsitul jocului) doar ca sa il ascult nu ma mai puteam opri din ras
    +Hunting

- Destul de multe bug-uri, chiar si dupa patch
    - Unele decizii facute de Connor care nu-si aveau rostul
    - Finalul

8.5/10

DmC: Devil May Cry

+ Gameplay
    + Sunet. Muzica se potriveste foarte bine cu atmosfera, merge bine cate-un dubstep cand te bati cu uratii aia
    + Poveste
    + Hidden keys / doors
    + Armele si combo-urile
    + Dante. E un personaj bine conturat. Chit ca ala din fata lui e de 10 ori mai mare, tot are tupeul sa-l injure
    + Platforming si challenge-uri
    + Finalul... a fost imprevizibil

Minusuri nu i-am gasit. A fost o chestie care m-a deranjat

E primul DMC pe care il joc si mi-a lasat o impresie chiar buna, eu fiind fan hack & slash

10/10

Doua titluri mai vechi, dar usor de digerat. Devil May Cry m-a impresionat in mod placut, nu ma asteptam sa fie asa bun.
    Attached Images Attached Images game-page-launch-trailertcm2169740.png dmc.jpg dmc-devil-may-cry-wallpaper.jpg

13. #3393 SP
    Dead Space 3

Story: 8.5/10; pentru un shooter, povestea este excelenta
    Gameplay: 9/10 - multe arme, upgrade-uri, inamici suficient de diversificati, locatii multiple
    Grafica: 9/10 - e foarte buna, dar nu dau 10 pentru ca nu e ceva nemaivazut
    Sunet: 9/10
    Replay Value: 7.5/10
    Nota Finala: 8.6/10

14. #3394 SP
    Enslaved

Story: 9/10 - pentru cei care doresc mai mult de la un joc decat gameplay, acest titlu e un must have; povestea, personajele si interactiunea dintre ele sunt foarte bine realizate. Povestea are mici elemente in comun cea din Rage (vizavi de deznodamant) si Bioshock Infinite (vizavi de interactiunea dintre Trip si Monkey).
    Gameplay: 8/10 - e un pic repetitiv, iar faptul ca sariturile pe care le face Monky sunt foarte greu de gresit iti da impresia ca ai fi pe pilot automat. Totusi pe masura ce avansezi, diversitatea incepe sa creasca, iar actiunea isi mareste intensitatea.
    Grafica: 8.5/10 - peisajele vazute de aproape sunt mirifice, dar de la distanta unele lucruri par extrem de pixelate
    Sunet: 9/10 - coloana sonora foarte buna, acting vocal realist
    Replay Value: 6/10
    Nota Finala: 8.1/10
    Attached Images Attached Images 984409.jpg enslaved.jpg enslaved-20100325110632840.jpg

15. #3395 SP
    Senior Member Csander's Avatar

Exclamation Dishonored - 9.50/10

[+] Corvo Attano - the Royal Protector (mare + pentru masca)
    [+] storyline si personaje interesante
    [+] soundtrack-ul complementeaza foarte bine atmosfera creata (Honor for all - superba melodie)
    [+] orasul Dunwall
    [+] mai multe cai de abordare a misiunilor
    [+] in functie de actiunile tale se poate schimba atat orasul cat si finalul
    [+] abilitatile lui Corvo

[-] cateodata corpurile inamicilor dispar (probabil un bug)

Am terminat doar campania principala, urmeaza sa joc si celelalte doua DLC-uri (The Knife of Dunwall - sunt tare curios care este perspectiva lui Daud si The Brigmore Witches).
    Concluzia ar fi ca Dishonored este unul dintre cele mai bune jocuri ale generatiei anterioare, genul de joc de care nu poti sa te desparti pana nu il termini si cand l-ai terminat in sfarsit iti pare rau ca nu a durat mai mult, per total un joc excelent!

16. #3396 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    The Last Of Us: Left Behind DLC
    10+, Naughty Dog au facuto din nou, man...these guys, mi se zbarlise pielea la final, desi stiam ce urma sa se intample. Au un talent oamenii astia de a face niste personaje asa de credibile cum nu am mai vazut in nici un alt joc, niste dialoguri si interpretari atat de credibile, oh man.
    Imi doresc din tot sufletul sa continue franciza si pe PS4, dar pana atunci bring on the UNCHARTED 4!

17. #3397 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Bioshock Infinite: Burrial at Sea - Episode 2@X360 - 1695/1695

18. #3398 SP
    Member tzuik's Avatar
    Deși mă lupt de zor cu Moartea prin Dark Souls II, între timp am reușit să termin și eu, abia acum, Final Fantasy XIII.

Nu am înțeles de unde atâta hatereală pentru jocul ăsta, într-adevăr, câteva personaje sunt cam enervante iar povestea e complicată la greu de o grămadă de termeni și concepte mai mult sau mai puțin ridicole, dar în rest mi s-a părut un joc reușit și foarte fun. Iar cutscene-urile, cel puțin, arată absolut incredibil, mai ales pentru un joc de acum aproape 5 ani.

8.5/10 will play the sequels.

19. #3399 SP
    Uncharted 2: Among Thieves

10/10

Au trecut aproape 4 ani de cand nu l-am mai jucat, a fost primul joc pe care l-am jucat pe PS3. Imi era dor sa-l joc si am vrut sa vad cum se compara cu jocurile aparute in ultimii ani, si pot spune ca e la fel de bun cum mi-l aminteam. Uncharted 2 o sa aiba mereu un loc special pentru mine si o sa-l joc oricand cu placere, inca il consider unul dintre cele mai bune jocuri facute vreodata.
    Attached Images Attached Images url.jpg

20. #3400 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Dark Souls: Prepare to Die edition PS3
    Odata apucat de acest joc, trebuie sa uitati tot ce stiti despre jocurile moderne. Are un sistem de lupta foarte precis si bine pus la punct, o lume plina de farmec si atmosfera sumbra. Povestea nu este servita pe farfurie ca in cazul RPG-urilor moderne, trebuie cautat, luptat, descoperit ca sa intelegem ceva iar aceste lucruri merita din plin.
    Potrivit jocului am petrecut 82 ore luptandu-ma contra fortelor malefice, ore in care de multe ori m-a cuprins sentimentul de frustrare, de neputinta dar si de euforie, bucurie combinata cu mandrie nemarginita cand am depasit o situatie grea sau am doborat un Boss dificil. Nu are rost sa o lungesc prea mult, cei care sunt pasionati de RPG-uri si vor un gust nou, ceva altfel fata de ce se prezinta in acest moment pe piata, sa incerce Dark Souls si daca dau dovada de rabdare, simt si perseverenta, victoria va fi al lor!

+ Sistemul de lupta
    + Atmosfera sumbra
    + O alta fata al RPG-ului
    + Lore magnific
    + Design-ul si povestea boss-ilor
    + Imbunatatire majora fata de Demon's Souls din toate punctele de vedere

- Frame-rate inconsistent

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 170 of 177 FirstFirst ... 70 120 160 168 169 170 171 172 ... LastLast