Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 168 of 177 FirstFirst ... 68 118 158 166 167 168 169 170 ... LastLast
Results 3,341 to 3,360 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #3341 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Assassin's Creed: Revelations

+Constantinople
    +Povestea
    +Grafica
    +Personajele (mai ales Ezio si Sofia)
    +Gameplay-ul
    +Atmosfera
    +Armele
    +Luptele
    +Masyaf
    +Cappadocia
    +Altair
    +Bombele
    +Armor of Ishak Pasha
    +Hookblade
    +Nu devine plictisitor
    +Finalul
    +Altele

-Camera in anumite momente

9.3/10

Dupa AC: Brotherhood care m-a dezamagit, Revelations chiar m-a impresionat. Orasul e foarte frumos, noile elemente de gameplay sunt interesante si de data asta stealth-ul functioneaza. Povestea nu e la fel de buna ca in AC2, dar mi s-a parut mult mai interesanta decat in Brotherhood. Jocul mi-a lasat o impresie placuta si chiar merita jucat.
    Attached Images Attached Images assassins-creed-revelations-wallpaper-castle.jpg

2. #3342 SP
    Member JeruKu's Avatar
    James Bond 007: Blood Stone (43%)

Proaspat terminat, nu mai am nici un chef sa mai culeg trofee.

+ James Bond
    + Car chases
    + Stealth takedowns
    + Combat A.R
    + Stun Gun

- camera uneori enervantă
    - controlul
    - texturi
    - grafica

Jocul este "meh". Vroiam sa il joc de ceva vreme si cum l-am prins la un pret de nimic, nu a existat un moment mai bun. Prima impresie nu a fost prea buna. Ma asteptam la un joc mai solid, nu stiu de ce. E bun, in cazul in care nu aveti altceva de jucat. M-am grabit sa il termin si nu voi mai reveni nici macar pentru unele trofee mai usoare.

Nota: 7.

3. #3343 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    God of War HD @ PS3
    Joc de pe vremea cand nu existau jdemii de DLC-uri ulterioare, cand se scoteau jocuri complete. Cred ca e cel mai bun nou IP de la Sony pe platforma PS2. Singurul lucru care ma deranjeaza e ca trebuie sa ma chinui in lupta sa schimb armele (intre Blade of Chaos si Sabia lui Artemis, jocul nu prea intelege cand apas R1+L1 si ori intelege ca vreau sa barez ori face atacul special). Povestea recunosc, e doar acolo ,,ca sa fie" si e un paravan pentru sistemul de lupta frenetic. Dar acesta din urma compenseaza absolut totul. Jocul e destul de scurt, l-am terminat in aproape 8 ore jumatate (pe modul Normal). O chestie interesanta care am observat-o e ca desi am mai jucat GoW pe PS2 cand a aparut stiu ca m-am chinuit extrem de mult la vremea respectiva la ultimul boss (chiar am fost nevoit la ultima lupta sa schimb de pe modul Normal pe Easy ca pur si simplu nu puteam sa trec). Acum a fost floare la ureche. A, si Ares e fratele geaman a lui Liam Neeson

Nota? 9.5

4. #3344 SP
    Contrast @ PS4
    Concept extraordinar, executie dezastruoasa. Plin de bug-uri (si mici si mari in sensul ca de vreo 2 ori am fost nevoit sa dau restart sa o iau de la capat ca nu mai puteam sa trec). L-am terminat in aproximativ 5 ore. Sa dai 12E pe asa ceva trebuie sa fii nebun. Povestea e..draguta si mi-a placut extrem de mult personajul Didi (are si un voice acting superb, cel putin asta e parerea mea, imi place accentul).

Nota - 5.5 numai datorita personajului Didi, mecanica jocului insa are potential dar de data asta sa faca un joc ca lumea nu un tech-demo.

5. #3345 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Splinter Cell :Blacklist @ PS3

+gameplay ( este mai asemanator cu Chaos Theory - mai challenging )
    +un mod de genu "purist" ca in Hitman Absolution in care nu mai exista "Execute"
    +locatiile
    +posibilitatile : ghost , panther , assault
    +gadgets

+/- grafica ( cred ca putea fi mult mai bine la acest departament... )
    +/- povestea ( cam mediocra )

-o misiune te cam forteaza sa alegi calea "assault"

Nota:9/10
    Attached Images Attached Images splinter-cell-blacklist1.jpg

6. #3346 SP
    Assassin's Creed: Brotherhood
    M-am apucat de el spontan (pur si simplu mi-a venit dintr-o data chef sa continui seria si l-am luat desi aveam alt joc planuit sa-l incep). Primele 2 ore au fost dezastruoase pentru mine. Numai fugit dintr-o parte in alta sa activez un quest care dura maxim 5 minute. Dar devenea tot mai bunicel si in final chiar mi-a placut mult. Grafica este draguta, este folosita o paleta de culori mult mai mare fata de titlurile precedente insa problema fps-urilor ramane (merge greu tare cateodata). Un lucru iarasi enervant e ca in unele faze dupa cutscene inamicii ma atacau dar nu puteam face nimic ca era semnul de ,,saving" pe ecran. Alta chestie enervanta ar fi camera, din cauza careia am murit de vreo 2 ori ca nu a inteles in care parte trebuia sa sara protagonistul. M-au surprins in mod foarte placut insa misiunile: sunt destul de diversificate (in special cele in care trebuia sa pilotez diferite prototipuri). Chiar mi-a facut placere sa-l joc.

Nota: 8.5/10

7. #3347 SP
    Member Alexandru97's Avatar

Ultimul joc devorat

Max Payne 3 @ Xbox 360

+ story

+ grafica

+ bullet time

+ sistemul de cover

+ last-stand

+ mult mai multe painkiller-e decat in celelalte titluri Max Payne, ceea ce face jocul mult mai usor pe dificultatile mai inalte

+ ending-ul

- multiplayer-ul

- prea multe cut scene-uri

- mai multor jucatori, precum si mie ni s-a intamplat sa ramanem fara gloante

Overall @ 9.5 - Merita jucat !

8. #3348 SP
    Member eneea's Avatar
    ^mie multiplayerul mi s-a parul genial in max payne. foarte diferit fata de campanie si cu mutle moduri de joc

9. #3349 SP
    Member chesterb's Avatar
    Killzone: Shadow Fall

10. #3350 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    @chesterb poti detalia?

11. #3351 SP
    Member chesterb's Avatar
    Mi-a plăcut campania. A avut unele momente unde grafica a lăsat de dorit. Cam puține checkpointuri și unde sunt, nu au fost gândite.
    Singleplayer nota 7/10.

Multiplayerul nu prea m-a lăsat cu gura cască. Hărțile sunt foarte mici, nu am aflat încă dacă poți sau nu să faci counter la melee attacks. Puține arme.
    Spre deosebire de Battlefield 4 care dă erori și iese din joc în multiplayer, la KZ nu am avut probleme și merge impecabil.

12. #3352 SP
    Killzone1 HD @ PS3

Joc din categoria ,,de abia astept sa-l termin". Ca grafica e..dezastru (la cateva faze trebuia sa trag la nimereala desi nu vedeam nimic in fata dar inamicii nush cum vedeau perfect si ma nimereau de la kilometri). Dar na, e un joc vechi, are scuza sa arate asa ,,bine". Ca sunet e..dezastru (toti inamicii care-i intalnesc in joc, nu in cutscene-uri, au aceeasi voce si suna de parca ii aud dintr-un radio vechi; soundtrack nu prea are). Povestea e..draguta. Macar e acolo ceva fata de majoritatea ,,ne ataca fara motiv astia deodata vor sa ne ieie planeta hai pe eiiiiii". E ca un film de categoria B, stii cum se va termina dar merge acolo intr-o seara de marti (+ ca uneori in joc mai primesti si fraze de alea ,,are you asking me if I got laid?!" sau ,,your brother considered you a hero..until I had him shot").
    Gameplay-ul e mediocru. De exemplu am incercat de nu stiu cate ori sa apas X ca sa fac melee-atack. In medie din 5 incercari doar una imi iesea. Personajul meu facea animatia dar NPC-ul inamic tot tragea in mine si nu simtea nimic. AI-ul inamicilor e bunicel, se ajuta unii pe altii, fac supressing fire etc. AI-ul celor 3 aliati care-i ai in joc e..de fapt nu e. Practic ei te insotesc pe tine doar ca scuturi invincibile, nefacand altceva, uneori bagandu-se in fata jucatorului in timpul luptei asa, fara un motiv anume, ca cei 3 viteji nu sunt in stare sa traga vreodata (nu le cer sa nimereasca ceva, macar acolo sa traga o data, de doua ori, sa contribuie macar la atmosfera). Practic in joc tot ce faci e ajungi in punctul X, omori inamicii de acolo, mergi in punctul Y omori tot de acolo repeat repeat. Uneori mai trebuie sa apesi un buton dupa care trebuie sa astepti sa vina niste nazisti-din-viitor-cu-tenul-galbui sa-i omori si pe aia si o usa se deschide dupa care poti continua aventura epica.

Nota: 4/10, ca macar se termina destul de repede si nu e insuportabil de jucat + ca are pret de nimic.

13. #3353 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Syndicate 6/10

Inceput placut de joc, care lasa impresia ca o sa fie bun. Dupa ce se incheie prima parte (20-30 minute) jocul continua pe o scara descendenta si ajunge sa fie un shooter banal. Pe masura ce avansezi in joc inamicii incep si ei sa vina in valuri (asta lipsea) . Poveste care te lasa rece si un AI bunicel. Acum pretul este 50 lei, pretul corect 30 lei.

+ Grafica
    + Breach abilities
    + Soundtrack
    + Minigun

- Story
    - Scurt
    - Lumini care te orbesc des
    - Idei bune neexploatate la maxim

- Inamici in valuri
    - Boss fights plictisitoare
    - Tot ce vezi in trailer sunt partile bune ale jocului

14. #3354 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Aliens Colonial Marines 6/10

Acest joc te minte in anumite momente ca poate sa fie bun, dar imediat scade calitativ foarte mult. Motion tracker, pulse rifle si putinele momente tensionate fac cinste filmelor, restul nu prea. Jocul are 4 niveluri de dificultate si eu l-am ales pe al 3-lea, idee proasta. Acest nivel este bun pentru ca inamicii iti fac mai mult damage(deci esti mai atent), dar prost implementat. Ajunsesem intr-un punct in care incercasem de 10 ori ca sa trec si asta din cauza ca mori de nu sti unde. Pai sa ai armura si Hp maxim, iar apoi sa te loveasca ceva(chiar daca nu este nimic pe langa tine) si sa iti dea somn instant . Pe la jumatatea jocului am fost nevoit sa aleg nivelul 2 de dificultate pentru ca dupa 20 de incercari esuate de a continua in joc am cedat . Grafica este buna(eu unul nu am cerinte mari din punct de vedere grafic). Am tresarit de cateva ori, ceea ce este bine . Jocul are destul de multe erori si un AI penibil. La un moment dat, camaradul meu s-a teleportat langa mine . Acestea fiind spuse, jocul este destul de slab, dar nu o mare dezamagire pentru ca nu ma asteptam la un joc incredibil de bun in universul Aliens. Pretul este ok(50 lei Limited Edition) si campania a durat pentru mine cam 9 ore(am fost pe lumea cealalta de multe ori si imi place sa merg linistit in joc, sa ma uit la toate lucrurile).

+ Motion tracker
    + Pulse rifle
    + Ripley's flametrower + pulse rifle
    + Soundtrack

- Erori
    - Dificultate (nivel 3 penal, 2 usor, 1 si 4 no comment)
    - AI
    - Putine momente tensionate
    - Expresivitate inexistenta
    - Dialoguri tampite
    - Final care nu rezolva nimic

15. #3355 SP
    Member Mariush's Avatar
    Beyond: two souls

Am inceput jocul avand mixed feelings. Desi majoritatea review-urilor de pe site-urile de specialitate il catalogheaza drept un joc cel mult mediocru, eram intrigat de reactiile cel putin pozitive ce le-am gasit pe forum. De altfel, m-am decis sa incerc Beyond chiar inainte de GTA V, in conditiile in care le am pe ambele

Ca si concluzie, dupa ce l-am terminat, pot spune ca a excelat exact acolo unde ma asteptam sa o faca si a dezamagit, la fel, fix acolo unde ma asteptam. Pe scurt:

+ Grafica (cu precadere detaliile faciale ale personajelor)
    + Personajele absolut memorabile, mai ales Jodie (I love Ellen Page)
    + Momente memorabile in joc, pe care nu o sa le insir aici, sa nu stric experienta celor care nu au incercat Beyond: two souls

+ Story, din punctul meu de vedere cel mai bine pus la punct pentru 2013 (chiar peste The Last of Us), cu toate ca scade in intensitate in unele momente
    + Movie like feeling, controland relativ putin ce se intampla cu personajele, lucru care pe mine nu m-a deranjat absolut deloc, deoarece stiam ca la asta trebuie sa ma astept.

+/- Gameplay > uneori placut, alteori enervant

- Grafica / design-ul environment-ului - usor disproportional comparat cu gradul de complexitate al graficii personajelor, ceea ce nu e neobisnuit pentru cei de la Quantic Dream
    - Destul de scurt
    - Piede din intensitate si sunt cateva momente cam prost gandite din prisma story-ului, care te fac sa cam iesi din lumea jocului
    - Ceva bugs pe ici, pe colo

Nota personala: 9/10 > Jocul mi-a oferit exact ce ma asteptam: story bun si emotie. Daca vrei un gameplay bun, classic gaming, Beyond: two souls, nu-i pentru tine.

The Walking Dead - 400 Days

Numai plusuri la acest joc. Cu toate ca nu aduce nimic nou fata de primul sezon, pastreaza exact ce trebuie si ne introduce noi personaje, care de care mai interesante, fiecare cu un story bine pus la punct. M-am distrat fiecare minut din cele aproxiamtiv 90 cat a durat experienta.

Nota personala: 9.5 / 10
    Attached Images Attached Images landscape_400_days.jpg beyond__two_souls_by_acersense-d62hj9e.jpg beyond-two-souls.jpg

16. #3356 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Recomand sa te uiti la Hard Candy (2005) - IMDb daca ti-au placut performantele lui Ellen

17. #3357 SP
    Member Mariush's Avatar
    Mersi de recomandare, l-am vazut, inca de cand a aparut

18. #3358 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Ico 10/10

Timeless classic, asa zice pe carcasa jocului. Aparut in 2001, jocul este mai bun decat majoritatea care au aparut pana acum. Nici nu stiu ce cuvinte sa aleg, este pur si simplu masterpiece. Cu un gameplay simplu si placut, puzzle-uri perfecte care au cea mai simpla rezolvare atunci cand stai putin si gandesti(dupa ce rezolvi unul, esti curios in draci cum o sa fie urmatorul), grafica foarte buna si sunete care isi fac perfect treaba. Iti da o stare de melancolie cand il joci, dar in acelsi timp te si farmeca prin stilul ales. Pai ce sa mai zic, cine nu l-a jucat pana acum, sa il cumpere rapid. Pretul este mai mult decat bun(50 lei Flanco si vine impreuna cu Shadow of the Colossus) si povestea a durat pentru mine 7 ore 20 minute.

+ Story
    + Grafica
    + Puzzle-uri
    + Platforming
    + Young love
    + Melodie final

Attached Images Attached Images team-ico-collection-ico.jpg 92438_full.jpg icohdscreenshot07.jpg

19. #3359 SP
    @az_faust sa inteleg ca urmatorul pentru tine e Shadow of the Colossus?

20. #3360 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Mai are de asteptat cateva luni pana il joc pentru ca il tin minte destul de bine(l-am jucat pe PS2). Vreau sa ma surprinda iar cand o sa-l joc .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 168 of 177 FirstFirst ... 68 118 158 166 167 168 169 170 ... LastLast