The Darkness II 8/10
[+] gameplay demential
[+] poti sa-ti personalizezi abilitatile folosing esenta
[+] dialogurile si replicile personajelor
[+] grafica (mi se pare potrivita pentru ca iti dadea acel sentiment de comic book)
[+] Darkling-ul
[+] campania Vendetta pe care o poti juca atat solo cat si in co-op
[-] cam scurt
[-] nu mai este open-world asa cum a fost primul (oricum pe mine nu m-a deranjat acest acest aspect pt. ca nu l-am jucat pe primul asa ca nu am simtit diferenta)
Tare as vrea sa aiba o continuare pt. ca mi-a placut mult jocul si sunt curios sa vad ce se va intampla cu Jackie (finalul care este destul de previzibil te lasa totusi in coada de peste).

(#39)

Putea iesi ceva bun din MP daca nu era grabit si se gandeau de la bun inceput pentru el , dar asa ...
DMC : Devil May Cry
sa vedem daca mai zici ca este usor.
Acolo da skill

) ,m-am gandit ca trebuie neaparat sa postez pe acest thread. si ptr ca COD este special la fel va fi si review-ul.

+
(
- PS3). Serios chiar asa-i de greu? e un MUST in genul asta de jocuri MAI ALES in modul 3rd person view. In schimb au pus ei rolling frate (sau dodge cum naiba-i zice)...heh, cred ca l-am folosit de 5 ori in tot jocul.
de tuburi...alea-s baliverne. Sau daca asta inteleg ei prin "misiune contra timp" atunci sa-si editeze dialogurile...ca unu urla in gura mare ca nu mai este timp si altu sta frate si se plimba prin spatiu dupa "cutii verzi". Ca sa nu fiu om rau mentionez mini misiunea "gas room" no aia a fost interesanta dar preferam sa fie mai lunga...nu doar cateva scari.

Bookmarks