Pinball FX@XBLA -250/250
[+] Efecte speciale
[+] Muzica
[+] Librăria de mese - preferata mea Buccaneer[Speed Machine table, Extreme table, Agents table, Buccaneer table, Nightmare Mansion table, Rocky and Bullwinkle table, Street Fighter II Tribute table]
[+] Leaderboards
[+] DLC
[-] none
Batman Arkham Asylum (Platinum pe PS3) nota 100000000/10...si Uncharted: Drake's Fortune la care mai trebuie sa termin jocu la Crushing mode ca sa iau Platinum...la care dau un 9.0 din 10 !
UNO@XBLA - 200/200
Funny game! - șeptică rom�nească
[+] Fun
[+] Friends
[+] Pachetele de cărți (Street Fighter - My favorite)
[+] Altele nu știu...oricum ăsta e cel mai relaxant joc pe care l-am jucat...demult.
[-] Bluff lol - eu nici acuma după ce l-am terminat nu știu ce naiba trebuie să fac...așa �n mare știu dar...![]()
Risen @PC 9/10 un joc excelent, mult mai bun de cat mam asteptat. La harta mai ales pe la inceput ar putea sa para mic/dezamagitor fata de seria Gothic dar jocul se revanseaza prin faptul ca are un sistem subteran impresionant pe langa Gothic.
+bug-uri aproape inexistente (daca am avut 5 bug-uri in tot jocu ii mult si acelea au fost nesemnificative).
+the last stage/fight.
.
+lucrurile care nu erau ok in gothic imbunatatite in acesta.
+Grafica superba si peisajele deasemea facute excelent.
+sunetul superb elaborat.
+Clasele fighter (cunoscut ca mercenary in gothic) si Warrior of the Order (cunoscut ca Templar in Gothic 1 si Paladin in Gothic 2) imbunatatite fata de Gothic parerea mea.
Acuma minus-urile:
- nu poti inota...
-clasa mage desi a avut cateva detali ce miau placut ii slabuta fata de gothic.
-Miar fi placut harta sa fie mai mare totusi.
-Finalul putea fi ceva mai bun.
-bestiary-ul putea fii mai bogat.
Acuma sa ma gandesc ce sa fac sa ii mai dau o sansa la Gothic 3 cu ultimu community patch, sau sa rejoc Xenosaga...
Batman: Arkham Asylum @ PS3
No comment. Nota 10/10 !!!
Si sa nu uit. ReNeGaDe124, I owe you one !!!![]()
Halo 2 for Windows Vista - 10
Daca l-as fi jucat cand a aparut (in 2004), nu i-as mai fi dat nota asta, cliffhanger ending mai ca aici mai rar vezi.
Master Chief: "After I'm done with the Prophet..."
Cortana: "Don't make a girl a promise...if you know you can't keep it"
Lord Hood: "Master Chief, what are you doing on that ship?"
Master Chief: "Finishing this fight!"
Este senzational modul cum se leaga evenimentele din Halo 2 cu 3 si recomand tuturor amatorilor de Halo sa nu sara in vagonul Halo 3 inainte sa le termine pe primele doua.
Am descoperit ca sunt mai captivat de povestea unui joc si totul imi pare mai impresionant jucand la calculator, cu monitorul la 30-40 cm in fata ochilor, si nu la consola. Statul relaxat pe canapea ma amorteste, iar distanta fata de televizor ma indeparteaza si mai mult de actiunea jocurilor.
Next on the list is Gears of War for Windows...sa vad pe unde l-oi gasi. Astept cu mare interes Gears 2, Halo 3 si Fable 2 for Games for Windows Live - trebuie sa apara candva.
Slightly offtopic: Comparand magiile din jocul acesta cu cele din Gothic 3 as zice ca sta mai slab (in risen nu ai numai o runa de sumon de exemplu), nu a fost o experienta rea cu magul da se putea mai bine aia este clar, iar gothic 3 sta mai prost pe langa celelalte deoarece in conceptul original la sfarsit trebuia sa ajungi un "jack of all trades" sa stii de toate cu alte cuvinte. Oricum mam decis sa reincerc Gothic 3 cu ultimul Community Patch cu Advance Balacing si improved AI activat pana acuma pare ok au adus imbunatatiri cam in tot inclusiv in grafica sper sa fie mai ok jocul acuma.
Mai joc si in prezent Sacred 2 care pt mine e un joc super ok...am lvl 67 cu Seraphim si chiar de curand am deblocat GOLD la dificultate...am facut si lvl 15 cu ceilati 5 eroi in parte, iar momentan incerc sa-l mai termin inca o data pt Survivalist Trophy
Galaga Legions@XBLA - 200/200
...extrem de greu, dar culorile alea...te fac să-l joci la infinit
[+] Music
[+] Culori!
[+] Speed
[+] Difficulty++
[+] Mods
[+] Silly tactics...
[-] n-are
Desi sunt varza la jocurile de genul asta chiar ca l-as cumpara numai pentru partea vizuala. Arata SUPERB !![]()
Ice Age 3 : Dawn of the Dinosaurs [8.6/10]
+ super fun
+ pana si pe sora mea a atras-o acest joc
+ Big Mama
+ Challenge-urile
+ Wezel
- Bug-uri
PS-> Unul dintre cele mai funny jocuri aparute in aceasta perioada. Recomand, daca vreti sa va mai relaxati un pic. (goana dupa trophy hunting)
-> Oameni buni, postati si voi aici jocul terminat dupa ce ii faceti platina sau 1k, nu dupa ce ati terminat doar campania. (nu se pun jocurile de PC)
Nu sunt cel mai mare gamer , de obicei joc doar fotbal, dar am terminat Metal Gear Solid 4 (mi-a luat cam o luna din lipsa de timp , dar a meritat). Am cumparat jocul in special ptr. notele de 10 de pe majoritatea siturilor de specialitate si dupa ce l-am "devorat" i-as da 100. Mie nici macar nu imi plac genurile astea de joc dar , nu stiu de ce, jocl asta a reusit sa ma tina captiv , chiar daca am facut pauze mari .
E o logica slaba.
Nu trebuie sa faci toate achievementurile/trofeele ca sa consider ca am "devorat" un joc.
Alea sunt doar pentru jucatorii hardcore.
---------- Post added 09-10-2009 at 11:40 AM ----------
Mai mult de atat, moderatorul threadului a spus sa postezi cat ai realizat din ele => ca nu trebuie sa ai 100%.
Colin McRae Dirt 2 - platinum
+ grafica si sunet, extraordinare
+ superba vederea din cockpit
+ official tournaments
+ team multiplayer
- nu are Ford Focus WRC
- lipsa car-setup in multiplayer
- G25 nu foarte bine implementat
Overall un joc foarte bun, cu multe ore de distractie si nervi. Pacat ca nu are mai mult din Richard Burns Rally.
8/10
Velvet Assassin@X360 - 1K/1K
[+] Nazi/SS
[+] Storyline
[+] Atmosfera mereu apăsătoare
[+] Cutscenes
[+] Music
[+] Gas Mask
[+] Violette
[+] Violette in SS Uniform
[+] Letters/Collectibles
[+] Morphine
[+] ...etc.
[-] Layout-ul e cam enervant
[-] S-a �nt�mplat să mor �n joc de c�teva ori...și mereu a trebuit să aud același dialog �nainte de a �ncepe obiectivul (no skip...thing)
[-] Mici bug-uri
[-] no DLC?!![]()
Bookmarks