Dead Rising 2 @ PS3
+ Foarte multi zombieesss!!
+ Mai multe finaluri
+ Terror is Realty!
+ Weapons
+ Cars & bikes
+ Co-Op online
- Trofeele sunt time consuming
- Timp intre misiunii
- No split-screen
- No DLC's on PS3![]()
Dead Rising 2 @ PS3
+ Foarte multi zombieesss!!
+ Mai multe finaluri
+ Terror is Realty!
+ Weapons
+ Cars & bikes
+ Co-Op online
- Trofeele sunt time consuming
- Timp intre misiunii
- No split-screen
- No DLC's on PS3![]()
@alucard, am fost sarcastic,deobicei pe-aici faci si un mini review cand zici ce joc ai 'devorat'
Fallout 3 - Platinum- Total Playtime: 57:19:45
[+] Atmosfera
[+] The Capital Wasteland
[+] Quest missions, side missions
[+] Karma
[+] Pip-Boy
[+] V.A.T.S.
[+] The Brotherhood of Steel vs. The Enclave
[+] Gore
[+] Liberty Prime
[-] Glitch/Bug/Freeze Fest
[-] Finalul
NOTA: 9.0 / 10
Assassin's Creed II @
[+] Ezio, Auditore Family
[+] Story
[+] Gameplay
[+] Combat, Assassination move
[+] Location(Italy)
[+] Leonardo cu tot cu inventiile lui
[-] Sistemul de climbing poate devenii foarte enervant la anumite faze...(Nimic nu cred ca este ca Uncharted la capitolul asta)
[-] Inamicii foarte prosti... mai ales cei de pe cladiri
Un joc destul de lung care nu te plictiseste deloc pe tot parcursul lui. Pacat ca l-am jucat foarte tarziu.
Nota 9/10
Multumesc stimabilului ReNeGaDe124 pentru joc![]()
Sega Mega Drive Ultimate Collection - Platinum
[+] Sega
[+] a lot of games
[+] Sonic (all)
[+] Streets of Rage (all)
[+] VectorMan (all)
[+] Alien Storm
[+] Comix Zone
[+] Kid Chameleon
[+] Ristar
[-] Fatal Labyrinth - oribil joc, mi-a facut la nervi...
[-] Ecco (toate) - bleah!
O colectie ce nu trebuie ratata de niciun fan Sega! 8/10
Thx AngelicToucH!
---------- Post added 05-10-2010 at 02:01 PM ----------
Bionic Commando 9/10
[+] Story
[+] Spence
[+] Bionic Arm
[+] multe altele dar n-am timp sa le scriu acum
Super Mario Galaxy
+Gravitatia
+Star Bits
+Boss'ii sunt extraordinari(rar asa boss'i)
+nivelele subacvatice
+Unele nivele in care poti patina pe gheata
+Mario Bee
+Replay Value(Dupa ce aduni toate cele 120 de stelute poti rejuca de la inceput cu Luigi)
-+il poti termina doar cu 60 de Stelute,insa daca vrei le poti colecta pe toate 120
10/10
Cel mai bun 3D Platformer pe care l-am jucat.
Bioshock 1
[+] Story
[+] Big Daddies
[+] Little Sisters
[+] Guns
[+] Plasmids
[+] Upgrades
[+] finalul
[+] coloana sonora
[+] atmosfera
EPIC!! Nota 10/10
Another Century's Episode 2 10/10
+many, many mechs;
+ God Gundam my favorite, pacat totusi ca nu sunt multe stagi care ii pot scoate la iveala adevaratul potential, treaba stand asa: cu cat infrange mai multi inamici intr-un stagiu cu atata devine mai puternic avand 2 stagii de transformare (still i love it XD, de cand am facut rost de el nu m-am mai despartit de el XD):
+grafica
+sunetul si muzica
+story
+opening-ul
+/-gameplay-ul+controlul, predecesorul sau ACE beneficia/utiliza din plin maneta dar intr-un mod simplu usor de folosit, in ACE aveai parte de 4 atacuri + o speciala la dispozitie ne fiind sacrificata manevrabilitatea mecha-ului (bine normal ca depindea si de mech), in ACE2 totusi controlul este putin mai greu de folosit dar nu prea mai este o problema odata ce te-ai obisnuit, in schimb este sacrificata manevrabilitatea, partea buna fiind totusi ca te bucuri de 8-9 atacuri/speciale.
+/- ACE2 beneficiaza de un numar triplu de misiune spre deosebire de predecesorul lui, in schimb din pacate acestea nu sunt la fel de divesificate ca in ACE si uneori sunt putin repetitive.
Intr-un final totusi mi-a facut mare placere sa-l joc dovedindu-se a fi unul din jocuriile mele favorite.
Dante's Inferno PS3
+atmosfera
+multitudinea de relics
+sunet
-dauneaza integritatii butoanelor Patrat sau Cerculet
-mult prea repetitiv
-numar de inamici (ca varietate) scazut
NOTA 7.8/10
Demon's Souls @ PS3 - first run: total playtime aprox 80:00 ore!!!I took my timelol
+Gameplay
+Atmosfera
+Content
+Demon's
+Sistem online f unicat si interesant
+Voice acting
+New Game+++....
+Dificultatea ridicata,old scool stile
-Sistemul de salvare,daca mori la boss trebuie sa rejoci aproape toata plansa(cu mici scurtaturi care le poti deschide),un mic autosave inainte de batalia finala din fiecare plansa nu ar fi stricat.
-Ragdoll physics glitches
"-"Povestea e destul de simpla dar nu neaparat un minus
*Best RPG on PS3 10/10![]()
Resident Evil 5 @ PS3 100% (Platinum)
mi-a placut cam tot ce tine de acest joc (poate fi si din cauza ca sunt un Resident Evil fanboy), singurul lucru care a reusit sa ma faca sa imbatranesc intr-o noapte mai mult decat imbatranesc altii in 2 ani (din cauza nervilor) a fost Sheva. Un cuvant ideal pentru a o descrie: GROAZNIC. Datorita ei, pe professional, am reusit sa inventez injuraturi noi, ca deja mi-era urat sa repet aceleasi injuraturi la aceleasi faze idioate.
Iron Man @PC
+Iron Man
- restul... grafica its a stinker... in the sound departement nothing great... story & script bleah, optiuni nimic... optimizare nu exista... singurul lucru bunicel cat de cat este gameplay-ul dar si acela vine cu problemele lui...
Dead Rising 2@X360 - 1000/1000
[+]
[-]
- CAPCOM
- Zombies
- Chuck Greene
- Katey Greene
- Tyrone King
- TiR/TiR Events (vreau tricou cu TiR
) - unul real.
- Weapons
- Combo Cards/Secret Combo Cards
- Secrets/Easter Eggs
- Funny Moments
- Costumes
- Psychopaths
- Story/Side Story
- Music/Sound Effects (nu prerscurtez nimic)
- Missions/Side Missions
- AI-ul
- HUD
- Options (super tare faza cu soneria la telefon)
- TOT! (n-are rost să mai scriu)
- Aspecte personale
[*] Păreri personale [*]
- Pardon
[
- Se putea lucra mai mult pe partea de Co-op (c�teodată devine enervant). Trebuiau implementate niște...semnalizări (ca și �n Lost Planet 2).
- Pentru TiR se putea face un sistem de ready up mai inteligent (automat)...c�teodată trebuie stat și 15-20 de minute după un idiot care să dea ready...și cam piere cheful de joc.
- Era interesant (dar asta văd că s-a materializat - așa că tot o scriu că EU am fost cu ideea nu-mi pasă de ce zic alții - oricum bine că e măcar sub formă de DLC) dacă anumite costume veneau cu ceva �n plus...nu doar cu aspect. De exemplu inventory mai mare (2 căsuțe), viteză mai bună, damage mai mare...orice...să-i sporească puterea lui Chuck. De exemplu Eu am jacket și helmet TiR. Ei bine ele nu oferă niciun fel de protecție. Era interesant ca acestea să-l protejeze �ntr-o anumită măsură...să ia damage mai mic, etc.
- Lipseste Infinity Mode. Sper că urmează un DLC cu el că e destul de interesant (cel puțin �n Dead Rising a fost excelent).
- AI-ul a fost cu mult �mbunătățit dar păcat că s-au atins de dificultate. Dead Rising 2 e...de 10 ori mai ușor dec�t Dead Rising 1. Deci dacă vă �mpotmoliți undeva și ziceți...mamă ce greu e...nu pot trece...să știți că �n DR1 era de 10 ori mai greu.
- Cei cu PS3...nu prea au cu ce se lăuda (Dead Rising 1 pa, Dead Rising 2: Case Zero pa, Dead Rising 2: Case West pa). Dacă r�d sunt rău? Bine...sunt rău lollol
- Loading times...la �nceput au fost puțin eneravte dar m-am obișnuit rapid. Acum nici nu le sesizez.
- Mai trebuia implementat un sistem de waypoint secundar. Cum adică? Păi dacă nu știi pe de rost Fortune City va trebui să deschizi harta de 10-20 de ori p�nă a ajunge undeva. Doar case-urile și misiunile secundare au waypoint...dar dacă de exemplu vrei să mergi tu undeva anume (că așa ai chef) nu poți pune waypoint...and that's not cool. După cum am spus...�n timp asta nu mai e o problemă (că orașul se �nvață) dar p�nă-l �nveți...
- Am mai vrut să zic...dar le-am uitat
lol (era ceva legat de Co-op).
- Ah mi-am adus aminte o chestie. Dacă era după mine...eu lansam TiR ca DLC (joc separat) și implementam Case Zero �n joc. TiR lejer poate fi comercializat ca joc separat.
] Contribuția mea [
]
Superstars V8 Racing @ PS3 6/10 Platina
+ 12 trackuri
+ Se controleaza superb
+ Wet / Dry
+ Challange-urile
+ Sunetu
- Muzica din meniu
- Pana intri intr-o cursa imbatranesti : accessing content...dupaia inca un accesssing ..dupaia un saving content.
- La calificari nu vezi ce timp tre sa scoti ca sa iesi pe primu loc decat dupa 14 minute
- Trebuie sa termini acelasi campionat de 3 ori pe aceleasi traseuri ...desi ai terminat pe dificultate Legendary ..trebuie si pe hard / easy
- Locuri efectiv BIZARE unde iti scade viteza de la 260 la 0 intr-o secunda dar alte locuri unde poti sa tai juma de km de traseu.
Bioshock 2: Minerva's Den (DLC_SP)@X360 - (150/150 - 1400/1400)
Am să expun doar ce e nou (despre restul am spus �n trecut - shala!)
[+]
[-]
- Continuă povestea
- Plasmidă nouă (Gravity Well) - e excelentă (am folosit-o 99% din timpul de joc)
- Armă nouă (Ion Laser + upgrade) - e excelentă (damage mare, 3 tipuri de gloanțe)
- Big Daddy model nou (Lancer Big Daddy) - exact cum am crezut eu că urmează să fie (inclusiv atacul)
- Personaje noi
- Locații noi (Minerva's den/Operations)
- AI �mbunătățit
- Retro Ads
- Minigame (asta da surpriză) lol I-am făcut perfect run dar am uita să dau drumul la �nregistrare...damn! Mi-e puțin cam ciudă
- Audiologs (+hiddden)
- Secrets (sunt c�teva interesante)
- Muzică nouă
- Alte aspecte personale...
[*] Păreri personale [*]
- Pardon
[
- DLC-ul a fost excelent. Durează cam 3-4 ore bune (așa negrăbit). Se termină FOARTE interesant (din mai multe puncte de vedere). Chiar dacă cei de la 2K au confirmat facptul că acesta e ultimul DLC...eu �ncă sper la unul (nu fac spoiler - și din ce cauză aștept). Ori un nou DLC ori Bioshock 3. Am zis Bioshock 3 nu Bioshock Infinite. Ăla nu e 3.
- Mă așteptam să mă bat cu o super mașinărie la final
- am rămas puțin șocat c�nd am văzut care-i defapt treaba...
- Mi-a palcut ENORM modul �n care a fost ascuns un cod (nu fac spoilere).
- N-am ce să mai zic...nimic de reproșat doar vorbe de bine
] Contriuția mea [
]
NOTA ZC!
*p.s.
O spun direct: Minerva's Den = Athena's Glory (temă de casă).
Just Cause 2
+este foarte lung
+distractiv si relaxant, cel putin in 80% din timpul de joc
+multe vehicule si arme
+elicopterele si avioanele, sincer nu mi-au mai placut atat de mult decat in GTA: SA
+spatiu de joaca imens
+grafica bunicica, exista si cateva exceptii (unele masini si personaje)
+muzica OK
+Mile High Club si Lost Islands (parca asa se numea)
+cateva misiuni interesante
+grapling hook
+poti face cam orice, jocul nu are nicio legatura cu realismul
-bug-uri grafice si anumite masini/caractere care nu arata foarte bine
-lipsit de poveste
-voice acting, in mare parte, de 2 lei
-unele challenges enervante
-devine repetitiv si plictisitor
-boss battles destul de enervante (jocul este usor pana la acel punct, iar atunci devine destul de greu)
-AIul
Nota: 8.6/10
InFamous - Platinum (m-a prins boala trofeelor)
Un joc care merita jucat, platina n-a fost nici grea, nici usoara, dar ca sfat pentru cei care nu sunt interesati sa faca platina ci vor doar ca sa termine jocul - mai bine jucati pe medium. Pentru cei ce vor platina faceti rost de o harta cu Blast Shards (era un link pe thread-ul dedicat jocului pentru cei interesati).
Plusuri:
- Story (era si mai ok daca il diversificau si mai mult intre Hero si Infamous)
- Powers (am auzit multe persoane plangandu-se de lipsa armelor de foc, sincer din punctul meu de vedere nu aveau ce cauta in jocul asta)
- Grafica
- Gameplay (chiar daca devine repetitiv la un moment dat)
- Boss fights (cu Kessler pe hard e enervant putin)
- Adversari destul de diversificati
Minusuri
- Repetivitatea unor misiuni
- Ceva bug-uri
Per total un joc ce nu trebuie ratat.
Nota: 9/10.
P.S. Era sa uit: un mare plus pentru final.
Medal of Honor 7.5 / 10
+ Unreal Engine 3 (da developerilor posibilitati multiple de customizare si codare, aici nu ma refer la grafica)
+ Simularea razboiului
+ Armele, foarte frumos realizare
+ Finalul, emotionant
- Povestea, destul de sumara
- Grafica, destul de slaba pentru sf. lui 2010
- Bug-uri de textura
- Scriptat in draci
- Checkpoint-uri cretine, fara niciun fel de logica
(la un moment dat, am murit exact cand a facut checkpoint-ul, dintr-o explozie, si nu mai puteam face nimic - dadeam restart from latest checkpoint si nu puteam face nimic, muream in urmatoarea secunda. A trebuit sa dau restart mission.)
- Arma este mare, iti ocupa o mare parte din ecran
- Se simte destul de artifical.
Bookmarks