Assassin's Creed 2 GOTY @ PS3. Joc foarte bun pe care il recomand.
[+] povestea adictiva - abia asteptam sa mai fac cate o repriza de butonare sa mai aflu ceva nou;
[+] personaje foarte bine conturate;
[+] grafica foarte buna;
[+] muzica te introduce in atmosfera medievala;
[+] vocile m-au dat pe spate. Am jucat in engleza cu subtitrare si personajele foloseau destul de des expresii sau chiar fraze intregi in italiana. Replica favorita : "Requiescat in pace". Injuraturile in italiana sunt sublime, aproape ca cele in franceza.
[-] rar am avut probleme cu controlul, dar nimic de speriat.
Un minus pentru producatori care au fost "hoti" cu cele 2 DLC-uri care le-au scos din jocul initial si le-au adaugat dupa. Eu am jucat GOTY si nici nu am observat prezenta celor 2 dlc-uri (povestea si-a continuat cursul normal). Cei care au jucat jocul normal cred ca au fost foarte nemultumiti de faza asta.
Nota: 9.9/10
Cu siguranta o sa joc si Brotherhood.

- Platinum
. Sunt aproape sigut ca esti primul care a luat platina la jocul asta. Da de curiozitate... cum ai luat platina avand in vedere ca un trofeu presupune sa te joci in ziua de Craciun?
Ma refer la asta:
- Christmas Party
, da sunt curios...mere smecheria daca schimbi data la consola? trofeele alea nu tin cont de data seta sa zicem la PSN(ca aia nu ar putea fi schimbata, stii?). Ii dragut trofeu asta(si la Singstar sunt cateva de genu) si sincer mi-ar placea de Craciun sa joc jocul asta cu prietenii mei
. 

9/10

Bookmarks