Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 120 of 177 FirstFirst ... 20 70 110 118 119 120 121 122 130 170 ... LastLast
Results 2,381 to 2,400 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #2381 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Deocamdata face parte doar din categoria jocurilor terminate, dar cum nu exista un astfel de thread postez aicea, in masura in care in 25 ore am vazut, in mare, calitatea jocului.

[+] Povestea
    [+] Grafica
    [+] Gameplay-ul, exceptand cateva mici glitch-uri
    [+] Sunetul
    [+] Multi-Player-ul
    [+] Feeling-ul care-l ofera jocul cand calaresti
    [+] Raportul content & calitate / pret al DLC-ului "Undead Nightmare"

[-] Scaderi mari de Frame-Rate pe alocuri
    [-] Finalul, dintr-un anumit punct de vedere
    [-] Unele bug-uri, mai ales pe parte de scriptare a misiunilor.

Cu toate ca jocul nu este perfect, minusurile lui sunt foarte mici in comparatie cu plusurile mentionate mai sus, astfel incat nota mea este 9.75.
    Must have pentru orice consolist !

2. #2382 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Prison Break @ PS3.
    Jocul nu exceleaza prin nimic. Singurul lucru care m-a atras a fost povestea.
    Se vrea a fi un joc stealth, presarat pe ici, colo cu cateva QTA si cateva batai simple.
    Ii dau un 6.5/10. Il recomand celor care au urmarit serialul si vor sa vada povestea din alt unghi.

3. #2383 SP
    Junior Member efix's Avatar
    God of war II 9/10
    +Game Play imbunatatit
    +Continuarea povestii
    +Povestea din nou foarte bine realizata

-La fel de enervant in unele situatii
    -Mai scurt decat primul

O serie exeptionala,abia astept sa il joc pe pe ultimul!

4. #2384 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Star Wars Force Unleashed 2 8/10

+Force Grip imbunatatit
    +combat-ul cu 2 lightsabers
    +Darth Vader

-foarte scurt
    -povestea
    -multe bug-uri din primul joc

5. #2385 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Sega Mega Drive Collection - Platinum

+ Alex Kidd
    + Flicky
    + Ristar
    + Dr. Robotnik
    + Sonic 1 2 3
    + Vector Man 1 & 3

- Fatal Labyrinth

Cred ca asta e cea mai usoara platina posibila.

6. #2386 SP
    Member micul_'s Avatar
    Motorstorm

Primul meu joc terminat pe PS3. Superb jocul, abia astept sa ma apuc de 2
    Ca nota i-as da un 9,5 cu toate ca merita si 10. Totusi e un joc din 2007 daca nu gresesc si dupa mai bine de 3 ani arata foarte bine.

7. #2387 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    + Dr. Robotnik
    PINGAS!

8. #2388 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Naruto Ultimate Ninja Storm XBOX 360
    +gameplay
    +actiunea,personajele foarte bine realizate
    +urmeaza povestea din anime
    +naruto
    +ultimul battle
    -vocile...parca suna mai bine in japoneza decat in engleza.Mi se pare cam ciudat asa.
    -foarte multa plimbareala si alergatura
    -timpi de incarcare la fiecare colt
    -camera foarte enervanta uneori
    Per total este un joc care nu trebuie ratat pentru fani, dar il poate cumpara si cineva care nu a urmarit serialul, jocul te prinde incet, incet.
    Nota: 9/10 pentru ca 10 se acorda doar jocurilor perfecte!

9. #2389 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Call of Duty Black Ops @ PS3 - PLATINUM

7/10

+ Reznov
    + Hudson ( Ice Cube )
    + Storyline destul de interesat
    + Gun Game ( chiar daca e copiat de la CS ..dar np )
    + Zombie
    + Dead OPS Arcade
    + Misiunea Vorkuta ( in special cand tipa toti in cor cei 7 pasi )
    + Pathfinder cand ghidezi soldateii din avion

- Glitchu cu save / ciuciu trofeu..dai si rejoaca iar o misiune nu tocmai usoara
    - Glitchu din misiunea Payback,cobor din elicopter trag 4 incarcatoare in soldatel si nu moare iar daca fac un pas ma omoara
    - Rebirth ma dau dupa cover iar Reznov
    vine din spate si ma impinge din cover.
    - Cam bizar sa dai un incarcator in geam ...dupaia sa zici "Damn it's bulletproof" si dupaia sa spargi geamu bulletproof cu o masa...da trecem peste.
    Attached Images Attached Images shot0000.jpg

10. #2390 SP
    God of war III 9.5/10

In sfarsit am terminat si eu seria. O serie exceptionala cu o poveste foarte faina. Multi spun ca God of War III ar fi cel mai slab. Mie mi-a placut cel mai mult din toate punctele de vedere, de asta ii dau un 9.5. Pacat ca seria a luat sfarsit.

+Continuarea povestii
    +Grafica vizibil imbunatatita, chiar foarte buna
    +Arsenal de arme mult mai variat
    +Sfarsitul

-Mai scurt ca God of War I si II

11. #2391 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Uncharted: Drake's Fortune -

[+] Storyline
    [+] Grafica
    [+] Gameplay
    [+] Sunet
    [+] Replay Value

[-] Aici voi mentiona doar unul mare, urmand sa-l detaliez: se vede ca e primul titlu din serie, mi s-a parut oarecum nefinisat la unele capitole. Spre exemplu, de multe ori cand nimeresti capatana piratilor acestia nu mor instant, desi ei, logic, nu poarta casca de protectie, iar dificultatea la care am jucat a fost Medium, nu Crushing. De asemenea, desi era normal sa fie un joc scriptat, da impresia parca de prea multa scriptare. Stiu intotdeauna locurile in care vor aparea inamici. Mai mult, spre deosebire de Uncharted 2, unde de fiecare data cand ajungi la capatul unui obiect (stanca, piatra, ce o fi acest obiect), Nate intotdeauna se prinde de margine, aici daca ajungi la margine s-ar putea sa te trezesti cu eroul tau cazut in gol. Nu se intampla de fiecare data, dar trebuie sa fi foarte grijuliu. Ultimul minus ar fi, dupa parerea mea, amplasarea cam rara a checkpoint-urilor in unele parti, la care mai adaugam faptul ca jocul nu dureaza decat in jur de 10 ore, poate 15 la Crushing, ceea ce este putin pentru un joc Single-Player only, tinand cont ca la vremea sa a fost vandut la pret standard.

Cu toate acestea, pentru anul 2007 acest joc a adus foarte multe lucruri bune, o poveste excelenta, o grafica superba, un gameplay complex format din stealth, gun-play si puzzle-uri, si un replay value foarte ridicat. Nici nu mai are rost sa vorbesc de faptul ca e printre primele jocuri ever care aduc foarte mult o experienta comparabila cu trairea unui film, datorita cutscenes-urilor Motion-Capture, combinate cu grafica de inalta calitate pentru anul sau si personajele reusite integrate in poveste.

Nota mea este 9.5 !

BUKA PINTU !

12. #2392 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    ENSLAVED

Odyssey to the West

De unde sa incep?
    [+]Povestea este spectaculoasa, este exact cum ar trebui sa fie intr-un action adventure. Sa nu se exagereze pe partea de actiune, sa aiba si acel factor X care atrage jucatorul si il determina sa continue indiferent de cat de frustranta poate deveni o scena(un boss, un element greu de platforming sau pur si simplu AI-ul idiot).
    [+]Prezentarea. Jocul arata tare, tare frumos. O lume colorata, o gura de aer proaspat din punct de vedere aL prezentarii unei lumi post apocaliptice, un prim setup care prezinta haosul printr-o prisma cromatica vie. Toate elementele grafice imbinate cu un sunet ce nu exceleaza dar reuseste sa se mentina la nivelul vizual al jocului fac din Enslaved o experinta audiovizuala de exceptie.
    [+]Personajele au fost bine conturate, voice-actingul este foarte bine slefuit, nu e siropos, dialogurile nu sunt deloc plictisitoare iar umorul e la locul sau. Ninja theory a reusit foarte bine sa schiteze personajele in contrast cu povestea astfel creindu-se acea rezonanta intre intriga si caractere.
    [+]Combat alaturi de
    [+]Gameplay si
    [+]Control sunt practic elementele care fac din Enslaved un joc complet. Controlul usor sensibil este ideal, configuratia butoanelor pentru combo-uri fiind bine sistematizata. Luptele nu ofera momente de respiro, bossii sunt bine alesi, impartiti pe mai multe categorii(dimensiuni) iar timpii de lupta sunt ideali eliminand astfel plictiseala regasita in lupte prea lungi din alte jocuri.

[-]Framerate-ul este marea problema pe PS3. Sunt unele cutscenes in care vizibil scade drastic numarul de cadre pe secunda(ochiometric as zice sub 20) iar unele parti de platforming in care acest lucru este chiar un defect frustrant.
    [-]Platforming-ul nu mi-a placut pentru ca mi s-a parut inutil. Nu se poate gresi prea des, nu exista consecinte in urma eventualelor greseli, design slabut al puzzle-urilor.

Cam atata despre Enslaved, nu risc sa zic mai multe, nici macar nume de personaje pentru a nu divulga spoilere. Per total este un joc exceptional ce m-a tinut lipit in fata televizorului, desi sunt in sesiune, timp de 2 zile non-stop. Ninja Theory a facut un action adventure complet din toate punctele de vedere si este un joc ce trebuie neaparat explorat.

NOTA: 91%

Attached Images Attached Images 975239_142443_front.jpg

13. #2393 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Killzone 2 - Platinum - Total Playtime: 163:07:45 (15:26:09 Singleplayer, 147:41:36 Multiplayer)

[+] MULTIPLAYER-ul!!!
    [+] Povestea
    [+] Grafica
    [+] Atmosfera
    [+] Gameplay
    [+] Helghan + Helghasts
    [+] Efectele sonore si voice-acting
    [+] Personajele (Tomas Sevchenko, Dante Garza, Jan Templar, Mael Radec, Scolar Visari)
    [+] AI-ul inamicilor
    [+] Animatiile personajelor
    [+] Armele (in special VC5 Electricity Gun si VC1 Flamethrower)

[-] Sistemul de cover din single-player
    [-] Freezeuri si buguri minore
    [-] Rico Velasquez [spoiler=SPOILER](din cauza lui a murit Garza; hope he 'effing dies in Killzone 3 )[/spoiler]

NOTA: 9.5 / 10

War Hero
    Attached Images Attached Images warhero.png

14. #2394 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Killzone 2 - Platinum - Total Playtime: 163:07:45 (15:26:09 Singleplayer, 147:41:36 Multiplayer)
    Bun cadou de ziua ta care e ultimul trofeu obtinut(besides platinum of course)?

15. #2395 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Bun cadou de ziua ta
    Intr-adevar.

Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    care e ultimul trofeu obtinut(besides platinum of course)?
    Heroic Survivor - Complete all missions on Elite difficulty level.

Am amanat destul de mult run-ul pe Elite si am considerat ca acum e momentul potrivit, inainte de Killzone 3. Nu a fost asa de greu cum ma asteptam.

16. #2396 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    De fapt ultimul trofeu luat de el e asta lol:
    Attached Images Attached Images rene.jpg

17. #2397 SP
    Member LordKratos's Avatar
    Dead Space

[+] Grafica
    [+] Sunetul
    [+]Personajele
    [+]Monstrii
    [+]NON-Grafitatie
    [+]Armele
    [+]Armura

[-]Issac nu vorbeste
    [-]Issac nu sare
    [-]Issac bate bosi fara probleme la ori ce nivel de dificultate

NOTA 9.7/10
    Attached Images Attached Images deadspace.jpg

18. #2398 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    De cate ori ai sarit in vreun Resident Evil? Faptul ca nu poti sa sari e 'marca inregistrata' pentru horror games.

19. #2399 SP
    Member LordKratos's Avatar
    Sorry nu am stiut asta

20. #2400 SP
    Call of Duty Black Ops Ps3 8.5 / 10
    Nu am jucat in multiplayer

+O poveste destul de interesanta
    +Gameplay foarte reusit
    +Arsenalul de arme
    +Misiuni ce nu te plictisesc si te tin in tensiune
    +Personajele

-Efectele sonore
    -Destul de scurt

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 120 of 177 FirstFirst ... 20 70 110 118 119 120 121 122 130 170 ... LastLast