inFAMOUS (72%)
A trecut puțin timp de c�nd l-am jucat și o dată cu deschiderea topicului despre ”regrete” m-am g�ndit dacă mi-a plăcut cu adevărat sau regret că l-am achiziționat. Așadar, mai jos aveți minusurile și plusurile de rigoare.
+ Empire City
+ Cole, Alden, Kessler
+ Good Karma, Bad Karma
+ Megawatt hammer
+ creșterea dificultății pe măsură ce avansezi de la o insulă la alta
+ Story, Ray Sphere etc. (finalul a fost ceva de genul)
- faptul că ai de ales nu �nseamnă schimbarea firului narativ
- blast shards (cu toate că �ți poți da seama unde sunt c�nd ești aproape, numărul lor astronomic este un minus pentru mine)
- misiuni secundare destul de repetitive
Sincer să fiu, atunci c�nd am jucat demo-ul nu am fost deloc impresionat și am crezut că nu �mi va plăcea. �nsă, pe măsură ce l-am jucat mi-a plăcut din ce �n ce mai mult, trec�nd cu vederea peste glitch-uri pe care nu le-am adăugat la minusuri. Jocul este frumos așa cum este el. Nu m-am plictisit deloc juc�ndu-l. Părerea mea este că merită să-i acordați o șansă, chiar dacă pare că nu este genul vostru.
Notă: 9
Battlefield Bad Company(41%)
+ Marlowe, Sweetwater, Haggard, Sarge
+ Sniper rifle + hand gun
+ glumele celor 4 protagoniști
+ destructible environments
+ Heli, Tank, Jeep, Boat![]()
+ Serdaristan
- povestea lasă de dorit (da știu, e un shooter)
- auto-injector
- de multe ori nu are nici un sens
�ncepe destul de greuț, are momente foarte comice și momente comice �ntr-un sens mai puțin bun. Mie unul, mi-a plăcut, dacă ar fi să iau și ce a fost bun și ce a fost rău și să fac o medie. Sincer nu regret nici această achiziție și m-am distrat juc�nd BBC. Multiplayerul este simpatic, nu pot să mă pronunț prea tare pentru că nu prea joc multi. Totuși mi-a lăsat o impresie bună.
Notă: 8
Bookmarks