Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 129 of 177 FirstFirst ... 29 79 119 127 128 129 130 131 139 ... LastLast
Results 2,561 to 2,580 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #2561 SP
    Member JeruKu's Avatar
    inFAMOUS (72%)

A trecut puțin timp de c�nd l-am jucat și o dată cu deschiderea topicului despre ”regrete” m-am g�ndit dacă mi-a plăcut cu adevărat sau regret că l-am achiziționat. Așadar, mai jos aveți minusurile și plusurile de rigoare.

+ Empire City
    + Cole, Alden, Kessler
    + Good Karma, Bad Karma
    + Megawatt hammer
    + creșterea dificultății pe măsură ce avansezi de la o insulă la alta
    + Story, Ray Sphere etc. (finalul a fost ceva de genul )

- faptul că ai de ales nu �nseamnă schimbarea firului narativ
    - blast shards (cu toate că �ți poți da seama unde sunt c�nd ești aproape, numărul lor astronomic este un minus pentru mine)
    - misiuni secundare destul de repetitive

Sincer să fiu, atunci c�nd am jucat demo-ul nu am fost deloc impresionat și am crezut că nu �mi va plăcea. �nsă, pe măsură ce l-am jucat mi-a plăcut din ce �n ce mai mult, trec�nd cu vederea peste glitch-uri pe care nu le-am adăugat la minusuri. Jocul este frumos așa cum este el. Nu m-am plictisit deloc juc�ndu-l. Părerea mea este că merită să-i acordați o șansă, chiar dacă pare că nu este genul vostru.

Notă: 9

Battlefield Bad Company (41%)

+ Marlowe, Sweetwater, Haggard, Sarge
    + Sniper rifle + hand gun
    + glumele celor 4 protagoniști
    + destructible environments
    + Heli, Tank, Jeep, Boat
    + Serdaristan

- povestea lasă de dorit (da știu, e un shooter)
    - auto-injector
    - de multe ori nu are nici un sens

�ncepe destul de greuț, are momente foarte comice și momente comice �ntr-un sens mai puțin bun. Mie unul, mi-a plăcut, dacă ar fi să iau și ce a fost bun și ce a fost rău și să fac o medie . Sincer nu regret nici această achiziție și m-am distrat juc�nd BBC. Multiplayerul este simpatic, nu pot să mă pronunț prea tare pentru că nu prea joc multi. Totuși mi-a lăsat o impresie bună.

Notă: 8

2. #2562 SP
    Member sarpe's Avatar
    Call of duty modern warfare 2- prestige 10th level 70 multiplayer inchis!
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

3. #2563 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    God of War III 9.5/10

+locatiile (foarte frumos realizate)
    +bataliile (includem aici si boss battles)
    +armele (superbe, in special Nemean Cestus si Claws of Hades) si Godly Possessions (interesanta idee)
    +combo-urile
    +puzzle-urile
    +backtracking-ul
    +absolut toate momentele care te fac sa exclami (chiar si in sinea ta): WOW, Epic!

-sfarsitul (a fost cam meh...)
    Attached Images Attached Images god-war-3.jpg

4. #2564 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Juiced 2 Hin @ psp
    +gameplay foarte frumos
    +cursele pink slip si altele
    +dificultatea destul de ridicata.Aici pot aparea probleme pt ca unii incearca sa se relaxeze, nu sa isi omoare nervii cu acest joc.Pentru mine este un avantaj
    +optiunile de tuning nenumarate.Foarte multe optiuni prin care poti sa iti pui vinilurile pe masina
    +foarte multe masini pentru un joc de psp
    -sunetul motorului parca este scos de o rasnita de cafea
    -jentile masinilor parca nu sunt la fel atunci cand faci o cursa comparativ cu prezentarea din meniu.In cursa parca arata ca un capac de canal vopsit in forma de spite..ciudat
    Nota: 8.5/10 Singurul lucru care m-a impresionat a fost dificultatea si tuning-ul, in rest...

5. #2565 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Killzone 3

Am cumparat editia Helghast si nu regret, dar jocul mi s-a parut mai slab fata de Killzone 2. E acelasi engine grafic, unele chestii sunt un pic mai bine "desenate", insa multe chestii mi s-au parut nefinisate - o multime de texturi foarte sterse, nealiniate corect, etc. Ba chiar are si bug-uri destul de suparatoare (in cateva nivele ma apropiam de un zid si vedeam prin zid harta). Nivelul cu jungla e oribil, plantele si iarba arata de toata jena.

Totusi atmosfera e buna, povestea e un pic mai complexa (ar merge numai bine un film dupa joc). Mi-a placut ca pe easy e mai usor ca si Killzone 2, n-am avut probleme majore, iar sfarsitul a fost chiar usor, l-am trecut din prima (in ultimele 20 de minute ale jocului n-am murit deloc).

Singurul plus mare al jocului e reprezentat de "melee" - sunt super faine si amuzante, daca ar fi fost un pic mai diverse ar fi fost foarte bine. E bine si "taie-i gatu", "scoate-i ochii", dar dupa ce am jucat Bulletstorm e greu sa fiu impresionat doar de atat Mi-a placut si ca uneori te resusciteaza aliatii, chiar ajuta chestia asta si e si fun sa vezi cum baga "fulgerul" in tine si te ridici.

Pe total e un joc bun, i-as da nota 8. Dar Killzone 2 l-as nota cu 9.5 (daca ar fi un pic mai usor pe easy si ar fi avut o poveste mai interesanta ar fi fost un joc perfect).

Quote Originally Posted by Razviii View Post
    Cum adica nu poti sari?
    Damn...vina mea. E vorba de Bulletstorm si nu Borderlands, am scris gresit titul jocului. Mii se scuze. Speram sa se intelegeam din mini-review ca e Bulletsorm.

6. #2566 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Vezi ca e iarba extraterestra

7. #2567 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Raver, man, dupa cum ti-am recomandat si cu KZ2.. joaca si oleaca de MP inainte sa bagi o concluzie finala. E pacat altfel.

8. #2568 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    -Singurul mare plus al jocului melee-ul?
    -Nivelul cu jungla oribil?
    Cred ca ai incurcat iar jocul din titlul postului

9. #2569 SP
    Member emanuel's Avatar
    @ Jeruku - si mie mi-a placut enorm infamous. ideea de a te pune in pielea unui erou cu superputeri e geniala.

On topic: am terminat LittleBigPlanet.
    un joc superb:

+ design-ul nivelurilor e foarte original (defapt, jocul intreg e original)
    + gameplay foarte inventiv
    + jocul e lung, cu multe nivele
    + muzica e excelenta - melodiile in spaniola sunt
    + faptul ca la fiecare nivel iti arata cat la % ai obtinut din obiecte e foarte fain, te motiveaza sa mai incerci din nou (am repetat unele nivele de cateva ori)
    + nivelul de dificultate e bine echilibrat - chiar daca e "on the easy side", mai ales pt hardcore platformers, dificultatea e foarte bine implementata: creste treptat, spre final fiind chiar dificil, dar fara sa devina frustrant.
    La astea se mai adauga continutul MP - portiuni pe care le poti juca cu prietenii, customizarea personajului, stickere, crearea de noi nivele, postarea online, nivele facute de alti useri.
    Un joc care se ridica la inaltimea laudelor. Trebuie sa cumpar si lbp 2.

10. #2570 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Raver, man, dupa cum ti-am recomandat si cu KZ2.. joaca si oleaca de MP inainte sa bagi o concluzie finala. E pacat altfel.
    M-am enervat destul in singleplayer, imagineaza-ti ce-as face in multiplayer...

11. #2571 SP
    Member JeruKu's Avatar
    Prince of Persia The Forgotten Sands (100%) - A doua platină

+ Prințul, Malik, Razia
    + Powers
    + balanța perfectă �ntre luptă și platform
    + poveste
    + Djinn City , Rekem
    + The Final Climb
    + The Observatory

Pentru mine acesta a fost jocul perfect. Puțină luptă, mai mult platform, excelent. Vizual, după părerea mea s-a comportat excelent. Lumea a fost surprinsă așa cum ar fi trebuit. Vorbesc din perspectiva unuia care abia acum a ajucat un Prince of Persia. Așa că nu pot spune dacă e mai bun sau mai puțin bun ca altul din serie. Incă o dată spun, perfect, pentru mine. Platină ușoară, cu toate că a trebuit să-l reiau și a doua oară, datorită unui trofeu.

Notă: 10

12. #2572 SP
    Member AVoF's Avatar
    Joaca PoP Triology HD si cu siguranta vei fi de 3 ori mai placut impresionat.

13. #2573 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Heavy Rain () - 9.8/10

[+] Povestea - personaje si plot, ce sa mai zic de faptul ca fiecare decizie schimba destinul protagonistilor, implicit finalul titlului, la care mai adaug si intorsatura incredibila a evenimentului principal (stiti voi care).
    [+] Gameplay-ul (controlul absolut unic, implementarea AIR)
    [+] Povestea
    [+] Grafica - art design-ul, texturile si expresiile faciale ale personajelor
    [+] Sunetul, atmosfera, feeling-ul. Jocul te pune imediat in pielea personajelor, si asta pentru mine a contat enorm.
    [+] Povestea
    [+] Tot ce nu am mentionat si trebuia sa o fac

[-] Controlul putin anemic in unele momente.
    [-] Implementarea nu tocmai fericita a camerei in destule locatii. Uneori, de asemenea, am avut un oarecare Deja Vu ca joc Sims, dar nu e neaparat un lucru rau.
    [-] Dialoguri uneori repetitive. Spre exemplu, daca-ti intrebi copilul de 2 ori acelasi lucru, el iti raspunde tot de 2 ori cu acelasi text si aceeasi intonatie.
    [-] Eu l-am terminat in 10 ore, poate nu am jucat cel mai lung final, dar oricum jocul nu e foarte lung. Totusi, desi nu are multiplayer (nu ca i-ar trebui asa ceva), e salvat de finalurile multiple care culeg multe ore de gameplay.

Per total nota mea este 9.8, minusurile fiind pentru mine aproape total lipsite de importanta datorita experientei unice care mi-a oferit-o jocul per ansamblu.
    Mentionez, insa, ca am jucat Versiunea 1.07, deci eu nu am intalnit numeroasele buguri de care jucatorii s-au plans la lansarea HR.
    Desigur, daca aveti PS3 nu ezitati sa incercati acest titlu cat mai repede. Este o experienta noua si placuta care merita din plin traita.
    Nu in ultimul rand am simtit nevoia sa postez urmatorul clip, enjoy !

14. #2574 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Starcraft 2

Incredibil Single-Player
    Si mai incredibil Multi-Player
    Uluitor de incredibil Custom Maps & Mods

Acum astept Diablo 3.

15. #2575 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Heh, de cand astept Diablo 3, fac si copil....la cat de obesdat am fost de D2, faptul ca a trebuit sa astept(si mai e destul) pentru D3, cred ca ma va face sa nu il mai joc deloc.

16. #2576 SP
    Junior Member Mike vicK's Avatar
    Eh nu e chiar asa de rau sa astepti pentru un joc. Mai bine sa astepti si sa te dea pe spate atunci cand apare, cum a facut si StarCraft 2 cu mine. Cum a spus si nameless_fear jocul este "incredibil" . Ultimul joc pe care l-am 'devorat' a fost The Witcher in februarie. Am terminat toate questurile posibile si am gasit tot ce era de gasit. Mi-a trebuit o saptamana, e drept, dar a meritat. Stiu ca jocul are o vechime deja, dar am pus mana deabea acum pe el. Nu regret insa, deoarce nu va fi necesar sa astept atat de mult pentru Assassin of Kings. ^^
    The Witcher
    + Povestea este captivanta;
    + Lumea din joc este superba, la fel si atmosfera;
    + Realismul jocului: citesti carti pentru a te documenta ce tactici sa folosesti impotriva fiecarui tip de monstru; jocurile din hanuri si taverne, etc;
    + Pentru cei ce pun pret pe grafica si sunete,The Witcher exceleaza si la aceste capitole.
    + Un skill tree foarte bine structurat.
    + Monstrii reapar asa ca nu risti sa 'cureti' o zona si apoi sa ramana pustiu.

- Combat-ul poate sa devina monoton uneori, daca jucati pe mediu.
    - Daca nu aveti un PC bun s-ar putea sa dureze ceva pana se incarca hartile. ( nu sunt 100% sigur pentru ca nu am avut probleme de genul dar, am auzit de la alti jucatori)

17. #2577 SP
    Member JeruKu's Avatar
    Ratchet & Clank Quest for Booty

+ Ratchet
    + Pirates
    + poveste
    + cinematics
    + umorul specific
    + lumea creată

- extra scurt (aproximativ 3.5 ore)
    - lipsa varietății

Interesant...și cam at�t. Suprinzător, m-am enervat destul de mult juc�ndu-l. Mult mai mult m-am distrat juc�nd Tools of Destruction. Oricum, merită, chiar dacă este scurt, mai ales pentru fani. Și �n plus jocul face legătura �ntre Tools of Destruction și A Crack In Time. Așadar, drăguț...

Notă: 7,5

18. #2578 SP
    Member Mariush's Avatar
    Uncharted 2: Among Thieves (2nd play trough)

+ epic
    + grafica exceptionala
    + peisaje jaw dropping
    + gameplay
    + story excelent
    + urme de bocanci pe apa
    + replici smart & comice (a se vedea "How can you sit on something that beautiful)
    + exclusivitate PS3 (aici Sony are mai multe + decat toate celelalte console, platforme la un loc)
    + desi e a 2a oara in mai putin de jumatate de an cand rejoc campania SP, mi s-a parut chiar mai interesant decat 1 data, pt simplu fapt ca, prin puterea comparatiei este....well...epic (doar GOW3 mi-a mai dat sentimentul asta)

- mai slab (probabil) decat U3: DD

Nota: 10 (singurul joc care merita din punctul meu de vedere aceasta nota) si nu neaparat ca este flawless, ci pentru simplu fapt ca nu te intereseaza absolut deloc bug-urile s.a.m.d

19. #2579 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Infamous
    +povestea interesanta
    +jocul te pune in pielea unei persoane cu puteri electrice ; what more do you want?
    +thunderdrop , it never gets old
    +grafica ( unele persoane se plang la aceasta categorie , eu sunt de parere ca jocul arata excelent)
    +cutscenes prezentate sub forma unor comics ( o idee foarte buna)
    +faptul ca poti alege sa fii Cole McNice sau Cole McD*ck
    +finalul

-cateva visual glitches si bug-uri
    -the freakin blast shards ( i hate them !)
    -unele misiuni au fost enervante
    Nota :9/10

20. #2580 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by mariushcrm View Post
    - mai slab (probabil) decat U3: DD
    De unde sti ca e mai slab la U3, mai sunt vreo 7 luni pana la lansare.
    Si de ce ar fi asta un minus pentru U2 ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 129 of 177 FirstFirst ... 29 79 119 127 128 129 130 131 139 ... LastLast