:xbox: The Darkness :xbox:
+ Storyline
+ Gameplay
+ Jackie
+ Jenny
+ The Darkness :evil:
+ Lupta si simbioza dintre Jackie si intuneric
+ Sumbru
+ Extrem de violent
+ Peisajele
+ Metroul
+ Puterile
+ Dialogurile
+ Challenging
+ Niciodata monoton
+ Povestile lui Jackie la trecerea dintre locatii
+ Side Quests
+ Finalul
- AI prost
- Foarte limitat
- Dureaza 8 ore
8 lire foarte bine cheltuite. Cumparat doar fiindca vreau sa joc 2-ul si am vrut sa imi fac o idee despre el. Pot spune ca mi'a placut mult,desi l'am inceput in jurul amiezii si l'am terminat in urma cu vreo ora. Ma asteptam sa fie putin mai lung. Desi e un joc destul de vechi,iar review-urile nu se prea descurca in a-i arata partile bune,chiar m'a facut sa vreau sa ii joc sequel-ul. Imi place povestea,iar punctul forte este intunericul si legatura acestuia cu Jackie. Tentaculele sunt cireasa de pe tort. De asemenea,"alergia" lor la lumina mi s'a parut alt mare plus al jocului. Nu am facut decat un side quest,deoarece eram extrem de concentrat pe story.
Alta chestie pe care am remarcat'o e faptul ca harta din meniu este doar o gluma proasta,drumurile personajului efectuandu'se doar cu ajutorul hartilor din metrou si al memoriei. Nu ti se da mura'n gura si asta e foarte tare. A fost o placere sa memorez numele statiilor de metrou si al locatiilor.
De asemenea,finalul este fabulos,adevarata putere a intunericului dezlantuindu'se cu adevarat in ultima parte a ultimului capitol.
Legat de partile proaste...nu prea sunt. Intr'adevar,AI-ul e foarte prost,in sensul ca desi am avut dificultati serioase in confruntarea inamicilor (pe Medium),acestia se miscau aiurea,la fiecare glont primit mergeau robotic in spate,lasand astfel sa se vada o serioasa defectiune tehnica a jocului. Destul de limitat ca posibilitati,extrem de linear si de asemenea,cum spuneam mai sus...durata de timp redusa.
O experienta mai greu de intalnit in jocurile cu tenta horror de astazi,ca atare,are o mare bila alba de la mine. Sper si cred ca sequel-ul e un joc pe masura.
8.5/10