Empire Total War @ PC
+ grafica
+ gameplay-ul usor
+ multiplayer
+ naval battle
- tururile dureaza o vesnicie .
nota 10/10
Printable View
Empire Total War @ PC
+ grafica
+ gameplay-ul usor
+ multiplayer
+ naval battle
- tururile dureaza o vesnicie .
nota 10/10
Wanted: Weapons of Fate - nota 5/10
Flaws:
- mega scurt, aprox. 4h pe Assassin
- super usor, n-am crapat nici macar o singura data, dificultate Assassin (nu era sa joc pe Pussy)
- rejucabilitate zero
- grafica da si nu prea
- half-assed story
- what the f*ck is up with the no-brain-knife-wielding-charging-screaming-enemies?
Concluzia: trebuia sa fie downloadable only, max. 15 parai, si astia falsi.
MGS4 Guns of the Patriots = Capodopera !
sincer, nu am fost un fan al seriei, insa asta m-a rupt. n-am mai fost asa impresionat de un joc, de acum vreun an jumate, cand am terminat BioShock[360]. poveste, atmosfera, personaje, gameplay, cutscenes, grafica, umor, drama...toate la superlativ.
Hideo Kojima = Geniu !
Respect !
:gun:Gears of War 2:yes:
Super joc, super grafica , gameplay , sunet.
Spre rusinea mea abia aseara am terminat si eu Bioshock.
Ciudat la acest joc este lipsa cutscene'urilor, fapt care te tine conectat la 220 in permanenta :violent::gun:
Intr'un cuvant pot descrie jocul ca fiind o capodopera!
Bioshock e intr-adevar o capodopera.
On topic:
Battlefield: Bad Company
Am terminat doar campania de single player deci la asta ma refer in scurtul review de mai jos.
+ Atmosfera umoristica. Sare in evidenta de la inceput si e bine creata prin replici, muzica si backstory
+ Dimensiunea luptelor: Te bati pe harti mari, cu arme diverse si vehicule si cu toate acestea e un gameplay bine inchegat
+ Distrugeri: Everything blows up and is sure fun to do it
+ Ritm antrenant: Jocul te tine in priza variind obiectivele si momentele de lupta intensa cu cele de calm
+ Grafica privita per ansamblu: Reuseste sa dea o impresie de realism de multe ori prin raza vizuala pe care o ai si vegetatia destul de bogata combinata cu efecte de fum si explozii foarte bune in timpul luptelor
- Lipsa de varietate a mediului: Cu exceptia finalului te bati cam in acelasi peisaj ceea ce poate deveni monoton
-Tipuri putine de adversari. Explicabil prin story dar din pacate te afecteaza cand vezi ca te bati tot cu aceeasi soldati.
-Grafica privita in detaliu: Texturi slabe in multe locatii, geometrie simpla a cladirilor si personajelor. Asta observi cand nu e actiunea prea intensa, ca atunci cand e jocul arata foarte bine dupa cum am spus mai sus
-Story simplut per ansamblu
Nota pt campanie: 8.5
Pt un joc concentrat pe multiplayer Bad Company are o campanie single surprinzator de buna care merita jucata, si care isi salveaza din defecte prin tonul amuzant abordat. Sunt convins ca multiplayer-ul ar ridica nota si mai mult.
GTA IV nota 10
Mass Effect .
+grafica este incredibila texturile sunt uimitoare, uneori aveam impresia ca personajele sunt reale.
+sunetul este fantastic la nici un joc nu am mai intalnit un dialog asa de vast si bine pus la punct.
+gameplay-ul foarte bun multe modificari , multe arme si solutii,iar universul mass effect este foarte credibil
+povestea no coment aici
-framerate-ul ,desi nu des si nu afecteaza luptele ,framerate-ul scade.
-planetele trebuiau sa fie mai detaliate, sa aiba o fauna ,o flora ceva mai dezvoltata.
nota 9.6
pot spune ca Mass Effect a fost jocul care mi-a placut cel mai mult pana in momentul de fata.
Bioshock- un joc de nota 20!
Can't wait for part 2!!!
Midnight Club:Los Angeles-9.5
m-au enervat cateva bug-uri
Resident Evil 5 - 8/10
RE4 l-am jucat pe PC(una dintre cele mai proaste portari din toate timpurile), pe un monitor CRT de 17" si cu un gamepad Genius de 15 RON(avea doar un d-pad si 8 butoane), insa chiar si in acele conditii mi-a placut la nebunie, cand l-am terminat eram pe deplin satisfacut. :D Nu pot spune acelasi lucru si despre RE5, pe care l-as numi distractiv si cam atat. Probabil o sa mai joc in urmatoarea perioada Versus si Co-op, dar ma asteptam mai mult de la singleplayer.
Gears of War 2 - joc frumos. 9.5/10
Dark sector.Am zis sa il incerc.Un joc care mi-a lasat o impresie buna,(un iz de gears of war).Gadgeturi interesante,gameplay bun,grafica ok.Recomand a fi jucat.Game on
Rise of the Argonauts - Xbox 360, nota 9.5/10 !!
Gta IV
l-am terminat a doua oara.
eu nu cred ca e un joc de nota 10,uneori controlul poate fi enervant,si mai are si bug-uri,
dar in rost jos palaria:)>-
TimeShift - 360
+ Grafica buna
+ Time powers - care asigura ca nu te vei plictisii de joc.
+ Arme destul de divesificate
+ Crossbow care are luneta si sageti ce explodeaza la impact
+ Nu am gasit nici un bug
- Nu s-a pus destul de mult accent pe story.
Nota 7 pentru TimeShift. Desii nu are nimic care sa nu-mi placa totusi ii lipsesc momentele OMG, WTF si alte cele, cum aveau Fallout 3, Resident Evil 5 sau F.E.A.R.2.
Unreal Tournament 3 Split Screen: 9.2/10. E super fun in doi, il recomand oricui