Naruto:Rise of Ninja....Inca nu l-am terminat...dar pt inceput e ok...ii dau un 8.50
Printable View
Naruto:Rise of Ninja....Inca nu l-am terminat...dar pt inceput e ok...ii dau un 8.50
Dead Space - 9/10 - nu m-am speriat decat o data tot jocul :(
Fable 2, cel mai bun RPG jucat.
Star wars: TFU - nota 8 1000/1000 :)
Dead Space - 9.1
Un survival horror foarte bun, fara el era un gol imens anul asta de astfel de jocuri. Recomand sa fie jucat in reprize nu foarte lungi, trebuie savurat. Oricum, creeaza dependenta.
Metal Gear Solid 2 - 9.0, foarte fain dar sfarsitul a fost cam aiurea :|
Fable 2 - 8/10 ... foarte scurt quest-ul principal :(
pff.. banuiam ca e scurt. in noaptea asta ma apuc de el, poate facem in weekend un coop ceva :P
Overlord - 8/10 - nu esti atat de rau pe cat ti-ai dori sa fii.
Fable II - 9/10 (1000/1000)
Mi s-a parut un RPG foarte bun. Pacat de quest-ul principal prea scurt si jocul destul de usor.
Fable 2 - 8.5
Cateva idei bune de-ale lui Molyneux nu fac un super joc... mergand pe ideea ca nu poti face primavara cu o singura floare. Vine si review in cateva ore :D
Coming up next - Fallout 3 >:)
Penny Arcade Adventures On The Rain-Slick Precipice of Darkness: 7.5/10. Gameplay si design cam limitat, dar poveste destul de captivanta ( daca ai umorul potrivit ).
Spider Man 3: Web of Shadows
Grafica: 9/10
Gameplay: 9/10
Sunet: 6/10
Storyline: 4/10
Impresie: 8/10
Total: 7.2 Meh. Poate merita un 7,5 maxim 8 cu indulgenta dar mai mult nu. Poveste are, dar lipseste cu desavarsire. ;) In orice caz este foarte slaba. Gameplay reusit, grafica frumoasa, un arcade bun per total.
Gears of War 2 - 9.6
Excelent sequel, este tot ce a fost Gears of War numai ca bigger and better. Intr-un cuvant - "epic".
Christ, Grey! De ce l-ai terminat at�t de repede? Ai stat să savurezi Dead Space și prin GoW 2 ai trecut �n nici o zi?
Si sa ma vezi pe mine, ca nu las controllerul din mana cand imi vine :D
nu pot sa spun ca l-am devorat, asta o voi face peste vreo 2 ani, dar am terminat campania
Gears of War 2 - 9.7 - nu este mai bun decat GoW 1... este de 10 ori mai bun
Viking:Battle of Asgard.Nota 10 o merita dupa parerea mea.
Cand am terminat jocul mi s-a facut pielea de gaina.E primul meu joc terminat pe xbox.
Am facut 760/1000 dar curand o sa fac mai multe.
Kung Fu Panda@X360 1000/1000
8.5/10 - sunt probleme cu controlul. La �nceput e oki, dar c�nd intră pe fir o misiune pe timp (sau chiar mai multe)...:wall:. C�t despre comaprația cu filmul...=D>=D>=D>
*now...back to Dead Space
Bioshock - 9.5/10 - 910/1100 ( am ratat niste benzi, nu stiu exact care/cate si inca n-am jucat jocul pe hard - mai este un secret achievment de 100 - din cate am citit trebuie sa termini jocul fara sa folosesti vita chambers, eu l-am jucat pe dificultate mica si am murit o singura data, cand m-am blocat intrun colt intre un big daddy si o turela cu rachete ... m-au decimat instant)
Mi-a luat cam 3 zile - cateva ore pe zii de jucat, m-am blocat fix la sfarsit (nu gaseam 2 din cele 3 little sisters din ultimul nivel, a trebuit sa bag botul intr'un ghid walkthrough) si dupa cum am zis si mai sus n-am gasit toate inregistrarile evident le-am ascultat pe toate pe care le-am gasit, pentru ca sunt EXTRAORDINARE !!! mi-au placut ENORM si adauga "atmosferei jocului" - cu ocazia asta o sa rejoc jocul pe hard si o sa caut mai "minutios" inregistrarile. (culmea e ca tonicurile le-am gasit fara probleme, la fel si little sisters in afara de ultimele 2)
Oricum recomand jocul tuturor celor carora le place atmosfera anilor '50-'60 din statele unite - (atmosfera care se regaseste si in Fallout 1 si 2 - 3 inca nu am jucat) - reclame, mobilier etc
Jucati'l cu incredere - e un MUST HAVE pe Xbox 360 / PS3 si PC.