Originally Posted by
Khan
Ahahaha, daca e cazul asta, atunci e si mai grav.
Pentru ca avem de-a face cu tipologia "eternului nemultumit care le-a jucat pe toate dar nu le-a platit pe nici unele". Admiram zilele trecute forumul vecin (daca mai pot sa-i zic vecin) cu threadul de Mass Effect 2. Pe langa nonsalanta cu care se vorbea despre cum s-a terminat un joc care nu a aparut inca (dar ce conteaza intre moderatori atata timp cat se afiseaza bannerele - cand vrei sa faci bani nu-ti mai pasa de integritate si valori morale, nu? Ca doar asa s-a imbogatit Becali).
In fine, revenind. Ideea e ca am vazut pe-acolo o multitudine de Gica Contra, eterni nesatisfacuti, dezamagiti de tot felu de fantezii aberante si de sperante puse in ceva care, la urma urmei, au primit gratuit din partea Electronic Arts.
Am invatat asta, dupa ani de piraterie inevitabila (zic eu, desi e posibil sa fiu contrazis) ca unele jocuri pot fi apreciate DIFERIT daca dai bani pe ele, decat daca le "primesti" gratis.
Ca sa evite ciocanul falnic, as sugera viitorilor beneficiari sa mentioneze ca un PRIM plus faptul ca au jucat jocul gratis, pentru ca statistic vorbind, cand vine vorba de gamerii romani, gratuitatea trage nota in jos cu vreo 2 puncte.
Scuzati-mi interventia, gata cu offtopic.
Edit: Acum am citit si explicatia data de FailedAngel. Sper sa inteleaga ca mesajul meu nu i se adreseaza lui in mod direct ci ca prefer sa ma adresez la general celor care dau note proaste jocurilor "gratuite". Poate exemplul cu Bayonetta nu e cel mai bun, insa abia astept "devoratorii" de Mass Effect 2 sa apara si pe aici.