Sa-mi bag de-am inteles ceva din ce-ai zis.
Printable View
Da, si la fel de agramat.
Este putin probabil ca cineva sa aiba chair asa mari probleme de receptie in comunicarea limbi romane, deci prefer sa cred ca esti o persoana care dintr-un motiv sau altul cauta "scandal".
Dar de dragul argumentului am sa simplific:
ceva fiinta extrasa din pamant ca nu inteleg nici eu. Sigur nu e ecstracterestru?
Si acuma ma enervez si eu inainte sa sari pe cineva ai macar decenta sa te informezi:
Sursa: Defini?ie: extraterestru | DEX onlineQuote:
Originally Posted by DEX
ah damn, nu am vazut "C-ul" mai patesc cand scriu in graba si ori pierd o litera ori adaug una fara sa gandesc (da sa intamplat de 3 ori dar daca nu observ tind sa repet greseala) admit cand gresesc dar totusi si asa contextul a fost usor de inteles....
Asa ca imi cer scuze Fear.
off topic:
back(but no one cares...)
on topic:
wwe smackdown vs raw 2010 am facut toate road to wrestlemania super joc!!!!
Dante's Inferno - platinum - 7.5
Gata, m-am eliberat pentru Heavy Rain. Smokes, few Corona's, afara vreme urata...presimt un weekend perfect. :dance:
Heavy Rain-The Origami Killer-(31%trophies unlocked)
+STORY
+Heavy Rain:-B
+Voices+Sound
+Characters(Madison,Ethan,Norman,Scott Shelby)
+Endings
+Origami Figures+Origami Killer mystery
+Childs,Birthday Party
+Action
+Clues
+ARI
+Graphics
+Things you can do
+Pause Menu
+"Origami paper" in the game box
---FBI---:matrix:
-
10/10 de la mine,unul din singurele jocuri din ultima perioada care nu m-a lasa sa pun controllerul jos.NU TRBUIE RATAT!!!
Heavy Rain The Origami Killer - 34%
+Story
+Grafica (cateodata, puteau sa mai lucreze putin)
+Sunet
+Voices
+Rain
+Finalul extraordinar(o sa-l mai joc sa le vad si pe celelalte:x)
+Ethan, S.Shelby, Norman, Madison
+Norman is a FBI agent
+Origami figures
+ARI (the best)
+Pause menu :x m-as uita non-stop
+Variante(orice actiune poate schimba finalul)
+"foaia" Origami, defapt daca vroiau sa faca ceva special trebuiau sa puna o foaie Origami
+Madison is seeexy lol (prima data)
+Am reusit sa fac si eu pasarea Origami; Youtube e cel mai bun prieten al omului lol; ghidul din joc e cel mai prost
+Birthday party
...sau mai pe scurt TOT! inafara de un minus...
-
:1st:10/10, cel mai bun joc de pana acum, pot zice ca e mai tare chiar si decat Uncharted 2 sau MGS4.Este un joc ce nu trebuie ratat!!:1st:
Heavy Rain 10/10
No words for this epic game =D>
Maine incep de dimineata lucru la platina,merita orice jocul asta...pana la GOW3 sau pana ajunge BFBC2 sper sa am timp...
Cine e de acord cu mine ca acest joc e cel mai bun pe 2010,si merita jucat si de 10 ori?:cheerjump:
k1du,am facut si eu origami figure,asa cum trebuie.Acum pot face si fara sa mai vad un tutorial!
P.S. Si puteti sa credeti ca nu stiu engleza pt. greseala mea de mai sus dar sincer ma si grabeam umpic sa ajung al cineva,sa rezolv o chestie dar recunosc ca am gresit si mai mult din graba...spor la joaca si sper ca si cu sau fara greseala mea se intelege de ce e capabil acest joc.Vorba lui alex"epic game"
jocul este absolut superb. inca nu am avut timp sa il termin. sunt la on the loose, am vreo 37% din trophies, dar nu am mai vazut scene asa de dure sau emotionante in nici un alt joc. poate doar god of war 3 sa se mai ridice la nivelul lui, dar heavy rain a stabilit un standard extrem de ridicat pentru jocurile care vor aparea in continuare. am jucat in seara asta si primele doua scene din indigo prophecy si este la fel de interesant, doar ca acolo stii exact cine e criminalul si poti controla altfel situatia. amandoua sunt jocuri de nota 10, david cage are o minte geniala pentru astfel de jocuri. astept clar un nou joc scris de el.