Da ai dreptate a iesit mai tarziu. Oricum, seria a crescut mult de la un joc in care faceai acelasi lucruri over and over again la un joc mult mai variat, cu gameplay si multe alte aspecte imbunatatite. Si cat timp fiecare joc vine cu lucruri noi si interesante, nu ma deranjeaza ca scot unul in fiecare an.![]()
Oricum AC Revelations va merita toti banii si macar doar pentru story. Abia ce am rejucat iar seria si abia astept sincer sequel-ul (din punctul meu de vedere puteau sa il scoata si a 2a zi daca imi oferea macar 10 ore de gameplaygen Assasins Creed.
Oricum ,dpdv grafic nu mi s-a parut niciodata ca AC e extraordinar. Sunt multe alte titluri care ofera mai mult...Dar Story-ul, Gameplay-ul, Design-ul!!, realismul sunt absolut jaw droping.
Anyways deja imi fac griji cat va dura de la AC Revelations pana la AC Whatever![]()
Army of TWO™: TFD@X360 - 1250/1250 (mai exact DLC-ul Chapters of Deceit 250/250).
După aproape UN AN (sau poate mai multe de un an...cine mai stă să calculeze) problema DLC-ului s-a rezolvat (evident nimic oficial - un update sau un patch de 2MB). Sincer să fiu...mi-am cam pierdut speranța. Aproape zilnic mă uitam pe forumuri să văd dacă a găsit cineva vreo modalitate (evident că cei de la EA ne-au abandonat...după ce au avut tupeul să zică pe forumul lor că defapt problema e din cauza comunității - ceva aberație - deci practic au dat vina pe noi, da cum să faci așa ceva?
...no gata, problema s-a rezolvat (aici dovada mea, dacă mai era nevoie de așa ceva - defapt era nevoie că mai sunt și aiuriți care cred că doar prin glitch se poate obține 1250)
Oki, gata și cu asta.
[-] Cei de la EA sunt amatori (să nu poată ei rezolva o banală problemă de sincronizare?) Și acum o vă vină experții și-o să-mi zică: Dar tu chiar crezi că de era ceva banal cei de la EA nu rezolvau problema? Da cred și da era ceva banal pentru că s-au postat SOLUȚII pe forumul oficial, de către useri și EA s-a/s-au făcut că plouă.
Nu mai scriu nimic că m-am disperat. Doar minusul ăla și salut. DLC-ul a fost nota ZC! Clipurile vorbesc de la sine.
...a postat un superArmy of Two
*p.s.
Ah, era să uit. Nu-i prima dată c�nd EA face așa ceva.
*p.s. 2
Eu nu generalizez, dar mereu există undeva...o m�nă de cretini, picați din lună, care strică toată treaba.
Dungeon Siege 3 7.50-8/10
+locatii interesante si frumos construite
+combat destul de fluent
+puterile/abilitatile/magiile/whatever desi sunt cam putine, isi fac treaba
+bosii
+cutscene-ul de la sfarsitul campaniei
-loot table-ul si inventory-ul
-povestea mi s-a parut destul de subtire
-durata campaniei
-desi poti face cateva alegeri pana la urma e destul de liniar
-mai dai peste bug-uri
Pe scurt, DS3 nu reinventeaza genul dungeon-crawler, nu aduce nimic nou, dar daca sunteti in cautarea unui joc destul de lejer si fun atunci puteti opta pentru acesta. Nu m-a impresionat nici pozitiv nici negativ desi sunt sigur ca daca s-ar fi muncit mai mult la el sau daca s-ar fi pus mai mult suflet ar fi iesit ceva super... asta e acum... astept DS4.![]()
Midnight Club Los Angeles Complete Edition pe Xbox 360
+Los Angeles
+Controlul
+dificultatea sporita , asa cum ar trebui sa fie
+cockpit-ul si faptul ca poti sa il customizezi
+grafica buna pentru 2008
+lots of races
+billboards si magazine reale (gamestop , best buy , MTV , NBA , etc.)
-prea putine masini
-karol e ff stresant
-unele curse sunt muult prea dificile , aproape imposibile
X-Men Origins : Wolverine : 8/10
E printre putinele jocuri excelente facute dupa un film. Si chiar urmeaza linia filmului... L-am terminat a doua oara (prima data l-am jucat la aparitie).
Plusuri :
-grafica
-personajul principal (Hugh Jackman rulz)
-ghearele
-decoruri (foarte fain modelate si de multe ori realizate xact ca in film)
-cutscene-uri bine realizate
-dificultate redusa pe easy (da, pt mine asta e un MARE plus, e super enervant cand joc ceva pe easy si e de fapt greu)
-e distractiv
Minusuri
-cateva momente unde jocul e exagerat de dificil, trebuie sa faci totul perfect, fara greseala, de exemplu cand se inunda un canal in joc, daca eziti o secunda sau te misti un pic in directia gresita e game over
-mici buguri (mici, dar destul de multe)
-muzica (nu e rea, dar lasa de dorit, putea fi mult mai captivanta)
-e mult prea liniar, faptul ca "feral sense" iti arata si unde trebuie sa mergi e chiar stupid, de parca ai putea merge in mai multe directii...
Red Dead Redemption
[+] Povestea
[+] Gameplay-ul
[+] Vestul salbatic
[+] Personajele
[+] Peisajele superbe
[+] Multiplayer-ul
[+] Misiunile secundare
[+] Vanatul
[-] Unele misiunile secundare de la "Strangers" care te pun sa culegi tot felul de flori si chestii de genul
[-] Caii abia pot fi controlati in anumite momente
[-] Finalul
9.5/10
Uncharted: Drake's Fortune @ PS3
+ main story
+ gameplay
+ caractere
+ peisaje
+ arsenal
+ fazele de combat din masina si jet ski
+ muzica
+ Naughty Dog
+ melee attacks
- poate mai multe boss fights
Nota: 9,5/10 Clar un "must have" in colectie.
Assassins Creed 2 pe NDS 8/10
+Grafica(buna pentru un joc de NDS)
+Sunetul
-Story-ul devine plictisitor la un moment dat
-Modul de a indeplini un obiectiv este foarte repetitiv
deoarece nu am mai postat aici de o vreme, tura asta o sa scriu ultimele 2 jocuri pe care le-a devorat:
1. Killzone 2 @ PS3
+controlul diferit fata de alte shootere (care sincer mi-a placut mai mult)
+boss battle-urile
+grafica
+muzica
+acele cateva chestii care trebuiau facute cu accelerometrul six axis-ului (mie chiar mi-au placut)
+multiplayer-ul mi s-a parut misto desi nu am avut timp sa il joc mai mult de 3-4 ore
+/- povestea care a fost una buna....pentru un shooter. De aceea acest aspect e undeva la mijloc.
-dificultatea destul de mare. Acesta nu a fost primul meu shooter pe consola (cred ca nici al 10lea) dar totusi au fost zone in care muream non stop
-anumite nivele
Nota: 8,5
2.Uncharted: Drake's Fortune
+povestea (desi la inceput nu m-a impresionat, odata ce am ajuns la cap 12 sau 13 nu m-am mai putut opri din jucat pana nu l-am terminat)
+personajele
+glumele
+controlul
+puzzle-urile
+atmosfera
+rasturnarile de situatie care m-au lasat asa![]()
. La inceput am crezut ca jocul e destul de privizibil da pana la urma m-a lasat masca.
+/- faptul ca nu puteai sa ai la tine prea multe gloante. O consider o chestie buna pentru ca era mai provocator si ma motiva sa dau cat mai multe head shot-uri dar uneori nu mai puteam dobori inamicii decat cu pumnii
-controlul la jet sky
-momentele in care chiar nu stiai pe unde mai trebuie sa te agheti, sa te urci ca sa avansezi si nu iti dadeai seama abia dupa ce mureai de nu stiu care ori
Nota: 9-9,5/10
Felicitari Guerrilla Games si Naughty Dog pentrujocurilecapodoperele facute. Momentan m-am apucat de Uncharted 2 si dupa cred ca o sa joc Killzone 3. Can't wait.
Infamous (fireste @PS3)
+ Story de exceptie > cu intorsaturi de senzatie, destul de complex, te face sa te joci pana duci povestea la capat
+ Grafica (mai mult design decat altceva) > creaza acea senzatie de lume post-apocaliptica (asta-i si scopul pana la urma)
+ Gameplay (cu o mica exceptie) > mi se pare ca "escaladatul" cladirilor se face intr-un mod groaznic (nu, nu sunt dur)
+ Cole (un personaj foarte bine conturat, complex, iar finalul te da pe spate > inca trebuie sa-l incerc si ca bad guy)
+ Super puteri, atat de diversificate, incat de abia asteptam sa fac rost de XP sa le power-up cat de mult posibil)
+/- In afara de Cole, toate celelalte personaje chiar sunt secundare (in sensul ca nu sunt conturate mai deloc)
- Desi l-am jucat pe Easy, mi s-a parut foarte greu (pentru mine conteaza sa ma simt bine cand ma joc, nu sa ma simt excesiv de provocat...)
- Escaladatul cladirilor
- Mica diversitate a dusmanilor
Nota: 9.5/10
Nu, nu e nota prea mare (my opinion). Ideea e ca prima data cand l-am jucat nu am rezistat sa il termin (nu mai stiu sigur de ce). Acum insa, nu am lasat controller-ul din mana pana nu am vazut finalul.
Cu adevarat un joc reusit. Un nou motiv pentru a striga: Traiasca PS3 si exclusivitatile sale
ArcaniA - Gothic 4 nu am sa ii dau nota dar o sa mentionez ca mi-a placut mult sa-l joc desi are cateva defecte.
+cel mai bine este sa nu-l priviti ca un joc gothic, este un joc bun dar diferit, axanduse pe elemente diferite, oferind astfel o noua experienta.
+enviroment-ul, atmosfera si grafica au fost exceptionale, deobicei grafica nu este un criteriu important pentru mine dar aici trebuie sa admit ca ma impresionat.
+gameplay provocator si interesant pentru cei interesati intr-un battlemage/paladin/ranged fighter.
+povestea a fost mai buna decat m-am asteptat.
+quest-urile si script-ul de baza al jocului au fost captivante.
+un lucru interesant este ca in ciuda faptului ca iti creste caracterul in level si ai noi posibilitati de a distruge ce iti sta in cale nu devi niciodata golike, esti tot un simplu om si tot trebuie sa ai grija, lucru interesant, te tine tot timpul alert si da un realism jocului si chiar un simt de aventura.
+departamentul muzica superb realizat.
+departamentul sound deasemenea superb.
+desi avand zone multiple la inceput nu parea o ideie buna nu a iesit rau, fiecare zona find mai mare si mai bine realizata/interesanta, deasemenea desi sunt zone diferite sunt situate toate in aceeasi "lume", fara loading-uri cu alte cuvinte, numai daca nu te teleportezi.
+armele, armuriile si runele foarte bine realizate si grafic si din punct de vedere al stats-urilor.
-sunt destul de multe npc-uri care se aseamana.
-nu se poate inota sau explora pe deplin o zona astfel in anumite momente te poti simti restrictionat.
-nu sunt metode de teleportare intre zone (in special intre orase), singurele metode de teleportare sunt intre diferite colturi din zona respectiva, cam enervant cand vrei sa calatoresti intre ele.
-nu se poate dormi chiar de esti intr-un oras, trebuie sa joci pe timp de noapte...
-Ai-ul/creaturile/oponentii au trei probleme: prima find ca sunt restrictionati unei anumite raze de actiune, nu pot trece de aceasta, dupa ce au depasito automat se intorc inapoi in punctul lor de origine, pentru majoritatea nu este asa o problema dar impotriva oponentilor single mai puternici ca troli si swamp sharks se usureaza foarte mult munca de ai dobora, a doua problema se observa in special cand ii vorba de un grup, fac spam cu atacul lor special ce nu poate fi blocat facand imposibil sau extrem de lunga incercarea de ai dobora cu atacuri melee, astfel facand imposibila alegerea unui char bazat principal pe melee in joc, si ultima problema care din fericire s-a intamplat foarte rar, este ca pot din senin sa apara dintr-o data langa tine, problema find ca mobi cu care am patito au fost puternici...
-magia in acest joc este infecta, daca planuiesti sa joci ca mag cel putin, dupa cum am zis ca un battlemage (cu elemente de warrior) va fi satisfacatoare, nu prea contine multe elemente magice...
-voice acting-ul si dialogurile lasa de dorit.
-din pacate tot iti aminteste din cand in cand ca acest joc vrea sa fie defapt un sequel la seria Gothic, lucru care nu-l face bine, dialogurile unor caractere din serile precedente nu se potrivesc deloc, si a stricat personalitatea unora (Gorn de exemplu), sa nu pomenim ca unele detalii nu se potrivesc...
-tolba de sageti nu se poate dezechipa, nu este game breaking, dar este imersion breaking, deasemenea auto equip-ul este enervant cand nu vrei arc si el se tot echipeaza cum dai de unul...
-se poate interactiona cu diverse obiecte dar nu ajuta la nimic...
-unele animale (bloodfly de exemplu) mai scot sunete si la putin timp dupa ce au murit... nu se prea potriveste...
-nu se vand bolts la shop... fail, gameplay-ul cu crossbow-ul a fost realizat superb in acest joc mare pacat totusi ca nu te poti folosi pe deplin de el...
Cred ca am scris totul... Concluzia mea ? Cred ca Piranha Bits a fost o victima si a avut dreptate, cred ca Joowood a fost vinovatul deplin al fiasco-ului cu Gothic 3 (sunt semne si in acel joc), cum deasemea cred ca ei sunt si responsabili pentru ca acest joc nu si-a atins nici pe departe adevaratul potential, sunt multe semne prin joc ca dev-i au planuit mult mai mult dar nu au avut sansa sa puna planuriile in aplicare pentru ca probabil la fel ca Piranha au fost constransi de Joowood sa-l lanseze (umbla zvonuri si pe net in privinta asta). Oricum a fost un joc placut in ciuda unor probleme si daca va plac WRPG-urile merita jucat.
Heavy Rain...inca mai mestec la el (terminat de 2 ori)...nota 10 din partea mea melancolica si boema si 8 din partea mea critica si taciturna...observatii:- Gordi Kramer seamana(fizic) cu...barbavali(de la care am cumparat jocul)...am meditat la mormantul lui John Sheppard(copilul) si am realizat ca trebuie sa-mi cumpar Mass Effect 2(barbavali)...pana la final am fost 100% sigur ca Origami Killer este...Jason Mars... asta pentru ca nimeni absolut NIMENI nu se gandea la el motivul PERFECT si pentru ca......ok, ok :-
Bookmarks