Cum ziceai ca-l cheama pe companionul tau favorit?![]()
BIOSHOCK 2[ Difficulty rating : 7/10 ]
Nu mai enumar plusuri si minusuri. Cititi review-ul lui Khan
8.
Brutal Legend - pentru mine e un joc caruia nu ii pot da o nota. E superb, poate putin prea scurt, dar superb.
Daca ar fi avut publicitatea necesara era Avatar-ul d.p.d.v. al jocurilor in 2009.
Atmosfera superba dar pacat de esenta.
Guitar Hero 3: Legends of Rock
+ anumite melodii imi plac la nebunie
- majoritatea melodiilor sunt nasoale
- care Legends of Rock, ca doar pe Slash il stie toata lumea de acolo
- prea putine chestii bonus
- butonul portocaliu
Rock Band AC/DC Track Pack
+ AC/DC
- totul e cantat live
- prea putine melodii
- pretul
Ai uitat de Santana,Tom Morello,ZZ Top,Iron Maiden,Metallica,Black Sabbath,Rolling Stones,Stevie Ray Vaughan,Alice Cooper etc etc.Eu cred ca are destule legende rock.
Darksiders @- terminat pe dificultate normala, fara niciun fel de ajutor 'extern', 65% trophies.
+ Prezentare grafica de zile mari.
+ Poveste si personaje (dupa parerea mea War poate sa fara probleme cot la cot cu Kratos la capitolul epic antiheroes).
+ Sunet si voicework (cu un plus pentru War si Watcher/Luke Skywalker).
+ Ruin, Mercy, Armageddon Blade.
+ Puzzel-urile.
+ Lung.
+ Finalul (ultima scena e jaw-dropping).
+\- Boss fights /nici prea prea, nici foarte foarte - luptele cu Straga si Destroyer mi s-au parut in mod special facile/.
+\- Luptele 'de duzina' parca nu mai sunt asa de incitante dupa o vreme, iar inamicii puteau sa fie o idee mai variati.
+\- Mici probleme de control /usor laggy in anumite momente, nu prea des/.
- Frame drops si screen tearing /in special la lupta cu Stygian/.
Io ii dau un 9 din 10 si il recomand tuturor detinatorilor de PS3 si nu numai. In mod cert veti gasi in el mai mult decat va asteptati initial![]()
Luigi, cum poti sa spui ca majoritatea melodiilor sunt nasoale ? 90% din melodii sunt superbe !
Call of Duty World at War , superb jocul , i am facut platina si dlc urile , pentru iubitorii jocurile cu razboaie de world war etc , cred ca e printre cele mai reusite.Misiunile cu rusii sunt foarte bune , in special misiunea Vendetta , cand ti se adreseaza camarazii , ce vorbe spun , te lasa impresionat , cat de cat.
DLC urile foarte grele , zombie astia alearga ca la maraton
Ca minus as putea spune ca se lasa cu grenade spam , iti arunca baietii la grenazi , cateodata nu ai cum sa mai fugi , dar asta este , face parte din joc, recomand , o platina grea dar nu iti pare rau.
NHL 2006 - PSP
+Bataieeeee
+Grafica destulde buna pentru un joc de psp din 2005,Nu stiam ca EA s-a axat asa de mult pe NHL pentru PSP
+Sunetul este destul de bun/real
+Intrarile jucatorilor,spectaculoase
+Destul de multe echipe
-Un gameplay total dus,patetic
-Si camerele,lafel,duse
Nota: 5.5/10
Call of Duty Modern Warfare 2 @Ps3-Platinum
+Spec Ops
+Split Screen
+Campania
+Ghost
+Stealh Missions
+Gameplay
+Soap
-Prea scurt
-Grafica putea fi mai buna
-Gunoaiele de pe PSN
Nota:8.5/10
Dante's Inferno - Platinum
[+] Povestea
[+] Grafica
[+] Atmosfera
[+] Infernul
[+] Boss fights
[+] Cutscenes
[+] Holy / Unholy
[+] Relics
[+] Brutal
[+] Entering City of Dis
[+] Cleopatra si Beatrice
[+] Beast riding
[+] Prima parte a jocului (Limbo, Lust, Gluttony, Greed, Anger)
[+] [SPOILER=SPOILER]To be continued...[/SPOILER]
[-] Scurt
[-] Devine repetitiv
[-] Checkpointuri idioate
[-] Exces de QTEs
[-] A doua parte a jocului nu este la fel de captivanta (Heresy, Violence, Fraud, Treachery)
NOTA: 8.00
Master of The Inferno
![]()
Bookmarks