Lies of P, a Pinocchio-Inspired Souls-Like Game Announced for PC, PS5, and Xbox Series X - IGNOriginally Posted by IGN
Lies of P announcement trailer:
PS5, XS, PC, xCloud, Stadia.
2023.
Lies of P, a Pinocchio-Inspired Souls-Like Game Announced for PC, PS5, and Xbox Series X - IGNOriginally Posted by IGN
Lies of P announcement trailer:
PS5, XS, PC, xCloud, Stadia.
2023.
Conceptual si vizual ma intriga. Cu Pinnochio personaj principal chiar pot face chestii interesante, au cu ce.
Arata foarte bine
Sa inteleg ca se vrea a fi un Souls game? Aduce destul de mult a bloodborne.
Sper sa nu fie asa greu ca un joc From Software ca din pacate nu pot juca jocurile lor. Mie mi-a lasat o impresie de The Order 1866, desi alt stil total are parca atmosfera aia sumbra! Apropo, Sekiro tot Souls like game a fost? Tot asa greu fara checkpoint-uri si bosi oribili?
Astazi am vazut un trailer random despre jocul asta....interesant, daca e sa fie soulsborne, il astept cu mare interes. Cat despre Sekiro, cred ca este mai cancer decat darksouls/bloodborne prin simplul fapt ca esti obligat sa joci intr-un anume stil....nu o sa fac spoil pentru cei care nu l-au incercat inca.
Arata bine si pare interesant, dar pentru un Souls like game, pare ca are destul de mari probleme de animatii, lovit de decor, samd.
Se vede ca nu este facut de From, dar sper sa fie bun si sa aibe succes, mai ales pentru ca va fi inclus day 1 in Gamepass.
Totusi mi se pare ciudat ca se numeste si arata asa, dar nu pare sa aibe vreo legatura cu Pinochio. Sau paote nu au vrut ei sa arate pana acum nimic de genu.
Mie mi se pare ca vrea sa fie un fel de Bloodborne 1.5 (ca 2.0 clar nu e). Are pana si life recovery on hit dupa ce blochezi un atac.
Ca si animatii mi se pare mai nasol decat Bloodborne, joc din 2014 (?).
In alta ordine de idei, cred ca e ceva alfa build ca nici descrierile si tip screens nu sunt scrise ca lumea. Lipsesc multe cuvinte de legatura si unele propozitii parca nu au sens. Chestia asta ma face sa cred ca e un build facut doar sa arate niste gameplay sa nu uite lumea de joc...
In continuare arata foarte bine. Ramane de vazut cat de bine este facut sistemul de combat.
Pai nu's fix aceleași faze din celelalte trailere lansate pana acum? Mi se pare ca nu e nimic nou in traileru ăsta.
Nu cred ca acest gameplay de 30 de minute s-a mai postat in intregime, scuze daca exista overlaps, mi se pare ca arata foarte bine, il consider un Bloodborne cu poveste si cu niste caractere care chiar conteaza, dincolo era vorba strict de combat:
Watch this interview with Allegra Marland, the actress behind Sophia in the soulslike RPG, Lies of P.
Bookmarks