La ce procent se termina povestea principala ? Stiu ca la GTA era la 50%, asa e si la RDR ?
Printable View
La ce procent se termina povestea principala ? Stiu ca la GTA era la 50%, asa e si la RDR ?
Mie mi-au mers misiunile Co-Op perfect aseara. Iar acum mi-a reusit in sfarsit sa-mi intre intr-un Free Roam privat lol
In alta ordine de idei:
Am facut asta de 5-6 ori dar challenge-ul tot nu s-a deblocat :wall:. Am folosit mai multe arme ca Winchester Reapeater, Evans Reapeater, Semi-Auto Shotgun.Quote:
Kill a grizzly bear with a single head shot
Ce sa fac?
Incearca cu Bolt Action Rifle sau Buffalo Bill.
Put the lotion in the f***** basket!
se intampla si la voi in MP , joc o tura si apoi la al doilea meci nu se mai incarca. aveti idee de la ce poate fii?
eu m-am chinuit cu kepzy mult timp sa jucam DLC-ul azi. si nici cum nu am putut. De fiecare data pe unul ne baga in misiune, pe celalalt nu. In schimb, gang matches au mers super. asta e. mai asteptam. Beta cu bani.....
M-am dus prin THieves Landing (sau cum se cheama orasul) pe la gunsmith, etc si au inceput sa traga astia in mine de la salon. Am omorat cativa apoi m-am dus frumos sa joc blackjack.
Iara s-au pus astia sa traga in minte. Am omorat cativa si mi-a scazut si honor-ul.
De ce naiba trag astia in mine? Sa fie ... din caza ca am avut duel si l-am impuscat pe ala in cap?
Mda... cred ca am un bounty de vreo 20$. Am vrut sa ma sui in trasura aia care ma duce in alte orase, dar se pare ca am "furato".
Du-te sa iti platesti Bounty-ul.
Mai exact te-ai urcat in locul soferului diligentei in loc sa te urci in spate. Deci da, se considera ca ai furat-o :) Plateste cautiunea la telegraf. N-are rost sa te complici cu pardon letter pentru asa ceva.
Referitor la Thieves' Landing, atat timp cat esti o persoana onorabila nu te astepta sa te primeasca cu prea multa caldura baietii ;)
Eu nu sunt nici rau (Thieves Landing) nici bun (Lawmen), eu ii omor pe ambii.
Am si eu o problema la Reyes' Rebels outfit la ultimul scrap de imi zice sa il cumpar din "ESCALERA" la General Store si nu e acolo.
Si de cumparat nu l-am cumparat.
sper ca e voie sa postez asta : un strategy guide in format pdf se poate downloada de aici
baga careva un rdr coop sau altfel de mod acm ? Add PSN US RockRider012