Tot aia :P
Printable View
Tot aia :P
o intrebare am si eu, in MP cand tin tin apasat sageata jos si apare scorul a treia coloana parca cu kills robes sau ceva de genu ce inseamna? ca furi de la cei care ii omori sau ce reprezinta?
ceva de genul. ii "cercetezi" de munitie si bani
De fapt e vorba de "robbed kills" si se refera la faptul ca ai furat fragul altui jucator. Adica sarmanu' a tras in el de l-a umplut de sange si, cand sa-i faca felu', ai venit tu si l-ai terminat :evil:
SystemLink - Rockstar To Announce More Red Dead Redemption DLC Soon
Quote:
Via Twitter, Rockstar have revealed they're to announce a new DLC pack for Red Dead Redemption soon.
"Yup! Stay tuned, we’ll be announcing more new DLC soon"
Rockstar, how about "We are working night and day, to repair that s#!tty multiplayer"?
De ce nu pot cumpăra US Army scrap din Blackwater, are cineva idee? Am �ndeplinit toate condițiile, �nsă la croitor e "not available".
Poate l-ai cumparat deja?
Așa am crezut și eu, dar nu-i �n colecția de costume. Am revenit la croitor �n zile diferite, �nsă e tot "not available".
Stiu ca si la mine era tot Not Available, dar dupa ce am terminat jocul am putut sa il cumpar.
Eu am luat dlc-ul de pe cont de UK si joc de pe cont de RO si merge.
57 % din "game completion" reprezinta misiunile principale. Deci atunci se termina daca nu ai mai facut si altceva intre timp si ai stat doar de storyline.
Am si eu o problema la Ballard twins outfit , am completat tot ce imi zice acolo , dar ramane nebifat scrapul : "Search Thieve's Landing" , insa eu am toata harta full , am fost peste tot... cum pot sa rezolv ?
La toate cerintele "Search locatie" trebuie sa gasesti un cufar.
Din cate tin minte trebuie sa cauti intr-un depozit din Thieve's Landing (unde la un moment dat ai o misiune) si este acolo un cufar.
"The first scrap of the Bollard Twins Outfit is located inside the large warehouse to the right of the pawn shop. Make your way into the warehouse, and go up the stairs to the second floor. Go inside the small room, and there will be a container with the first scrap of the outfit inside of it."