Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 47

Thread: Console general talk !

1. #21 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Isi ia cineva din Bacau Gears 2 la lansare?

2. #22 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    mhhhh.Deabia am avut aprobare de la consoarta ca sa dau bani sa imi iau consola.Oare ce zice daca i-as spune ca dau 2 mil si ceva pe un joc.

vad ca dintre noi astia din bc ,tu iti mai permiti jocuri.For me,doar jocuri care se joaca MP,si alea Sh care vor fi de la mama lor,restu ...GOW 2 pe PC

3. #23 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Imi pare rau sa te dezamagesc, Cliff Bleszinski a declarat mai de mult pentru IGN ca GoW2 nu va mai aparea pe PC.

Does this mean you are planning a Windows version of "Gears of War 2"?
    Cliff: Gears of War is a great franchise first and foremost for Xbox 360, and therefore we're focusing on that platform for Gears of War 2. We've decided we're not going to do a PC version this time around.

4. #24 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    nu apare acum... dar sigur o sa apara la anul

5. #25 SP
    Junior Member ipatemarian's Avatar
    am gasit in Anglia consola xbox 360 elite cu 2 jocuri gratis la pretul de 185 lire.(aproape 900 ron)
    fata de 1200 la noi fara jocuri gratis.

6. #26 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    si vrei o medalie? ai si cumparat sau doar ne arati ca exista? daca pui si transportul pana in RO te ajunge tot pe acolo.

Ce jocuri "gratis" erau?

7. #27 SP
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Imi pare rau sa te dezamagesc, Cliff Bleszinski a declarat mai de mult pentru IGN ca GoW2 nu va mai aparea pe PC.
    Nasol.Inseamna ca trebuie sa il "cumpar" din pacate.Sau poate il cumpar SH.Nu aruncati cu pietre ,dar GOW1 de pe la jumatate ,il jucam numai pentru a-l termina mai repede.

Monsters are'n my thing in games.

8. #28 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    nu trebuie sa il termini si nu trebuie sa joci gow 2.. nu te obliga nimeni... nu vad de ce ai da banii pe un verbatim pentru un joc care nu iti place... tine-l pentru altceva... sa mai fie si alti developeri furati... epic sunt deja furati de destui romani incepand de astazi

9. #29 SP
    Ok man.Si asa ma simt cu musca pe caciula din pacate.Poate Gow1 nu prea mi-a placut pe PC din cauza cum controlai personajul.Din ce am inteles varianta de PC a fost portata de pe consola.Sigur pe consola era mai fun.
    Si nu tin mortis sa imi fac colectie de jocuri pe verbatimuri,chiar nu stiu daca o sa il joc.

Pana termin eu ce am de jucat ,(si din lipsa de timp)sigur daca e sa il vreau sa il joc si sa imi incep o mica colectie + ca merge si MP,o sa il gasesc sh,incat sa mi-l permit.

10. #30 SP
    ,,si vrei o medalie? ai si cumparat sau doar ne arati ca exista? daca pui si transportul pana in RO te ajunge tot pe acolo.''

nu vreau medalie,te bagi in seama Khan, mai mult am vrut sa vad daca a mai luat cineva din Anglia si daca e vreo problema si poate cineva vrea sa cumpere si el si e bine de stiut cat costa si in Anglia.

11. #31 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    pai toata lumea stie cat costa. una e sa dai informatia si alta e si sa explici ce vrem sa facem cu ea. e ca si cum as posta eu acuma "mi-am luat caine". Cu ce te ajuta pe tine daca nu specific scopul pt care am caine, cat de mic/mare e.. daca face mizerie si asa mai departe.

"Daca e vreo problema?" zici. Pai il cumperi tu acolo pt ca stai acolo sau il cumperi gen sa fie trimis in RO? Pentru ca asa nu se mai merita ca dai 200 RON pe transport si ajungi tot acolo.
    De aia te-am si intrebat de ce jocuri erau. Ca daca erau 2 jocuri vechi poate nici nu se merita sa le iei, etc.

Inainte sa imi reprosezi ca ma bag in seama gandeste-te de cel putin 5 ori sa vezi unde ai gresit tu cand ai dat informatia. Ca nu cred ca-s eu asa al dracu degeaba.

12. #32 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Faptul ca in Romania consolele si jocurile costa mult e vina celor care cumpara din Romania la supra pret.
    Daca jocul/consola sau accesoriile au preturi similare cu cele din afara - evident ca ideea e sa cumparam din Romania si sa nu cumparam din afara tarii pentru a stimula shopurile locale sa-si diversifice oferta.

Eu unul cumpar si din Romania si din afara Romaniei. Ma ghidez dupa pret pe produs, incerc sa prind oferte etc.

Daca insa esti nerabdator sa cumperi un anumit joc la care nu ai facut preorder si acesta a aparut deja pe rafturi/shopuri on-line in RO poti considera varianta de preferat sa cumperi din magazin.

In Romania sunt destui oameni care intermediaza comenzi online (ex:robertdinu; webpredator) atata vreme cat pentru ei aceasta este o afacere, sau o forma de venit inseamna ca in Romania inca magazinele de jocuri, console si accesorii sunt mult mai scumpe decat in occident. Poate ar fi cazul ca si in Romania sa primim servicii gen:

- buyback - cumperi jocul x cu suma Y de la magazinul Z, acesta se ofera sa iti recumpere jocul la suma Y-procent ... procentul fiind in functie de calitatea jocului, de stocurile magazinului etc. Sau sa-ti ofere un pret standard + cupoane de reducere pentru jocuri din stoc.

- rentals - inchiriere de jocuri (pentru console - IDEAL) pentru PC - not so ideal. O taxa lunara de 10 EU (echivalent) sa-ti de ocazia sa joci un numar de X jocuri (maxim 9)

- vanzari pre-owned - sau vanzarile SH - pentru jocurile de la buyback - unde magazinul cumpara la Y si isi pune un procent 10 - 20 %

Am observat ca in Romania exista tipul de gamer OMNI - acest gamer vrea sa joace absolut toate jocurile care apar, in ziua cand apar - de aici evident necesitatea de a pirata grupa mare - avand in vedere ca pe an apar 4-500 jocuri si pretul acestora la lansare variaza intre 30 - 60 EU - e si normal sa nu ai banii necesari minim 1000 EU pe luna de investit in jocuri.

13. #33 SP
    am zis ca am gasit consola in Anglia(nu ca am cumparat) ,era o informatie pt. cineva care vrea sa-si cumpere o consola si e in cautare.Pe o parte ai si tu dreptate dar ma repet am zis ca am gasit nu cumparat(ca si cum ma laudam ca mi-am luat una)
    Inca nu stiu ce jocuri sunt ca cine e acolo nu prea le are cu jocurile.
    mai vb. in seara asta cu el si va spun. Abia sambata o cumpara.

14. #34 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    ipatemarian trebuie sa ei totusi in considerare cazul in care se defecteaza in garantie o astfel de consola luata din afara. Destul de complicat sa o trimiti la service si asta fara sa mentionam costurile transportului. Nu zic, la prima vedere este avantajos sa cumperi de afara (probabil de aia jocurile le iau exclusiv de afara) insa trebuie gindit pe termen lung inainte sa faci achizitia.

15. #35 SP
    ai dreptate, dar daca o iau din Bucuresti(sunt din provincie)si dau peste o firma ..... si trebuie sa o trimit tot prin curierat.Sa speram ca nu o sa am probleme, iar daca o modez nu pierd garantia?
    am pe cineva stabil in Anglia si ma scot la transport ,cand trimite(vine regulat in Romania)pachet pe langa ce are el pune si consola ca altfel cum a zis si Khan nu se merita.

acum costa in Anglia 185 lire + 2 jocuri , eu zic ca merita fata de la noi unde am gasit cel mai ieftin 1200 ron + transport 50 ron si 15 ron ramburs si fara jocuri gratis.La noi consola xbox elite cu 1 joc parca gratis e de la 1500 ron in sus.Pe 2 site-uri am gasit cu 1200 ron.

16. #36 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar

Exclamation

darkie ai dreptate. ceea ce nu inteleg eu este de ce pt un importator cum este gameshop se aplica tva la tva platit. tot ce este achizitionat din EU are tva inclus. ni se poate confirma de catre Razvan ca in momentul intocmirii actelor de receptie se aplica tva. si atunci e normal ca preturile sa fie asa mari. la care cum e normal se aplica si adaus comercial. si iata cum pretul ajunge HUGE.

chiar as vrea o confirmare din partea GS la ceea ce sustin. pt ca in caz contrar adausul este nesimtit.
    iei exemplu un joc nou aparut care daca il cump de pe un shop uk face sa zicem 200 ron. facand import acest joc costa sa zicem 150-180 ron fiind luat intr-o cantitate mare. pana la minunatul pret de 240 ron si o matematica elementara, adausul iese....25-35%.

concluzia mai bine vindem putin si castigam cat se poate decat sa vindem normal si sa castigam din cantitate.

sper sa ma insel dar nu cred pt ca lucrez in comert de f multi ani si stiu cum se procedeaza.

cheers

17. #37 SP
    cine stie care e diferenta intre Microsoft Xbox360 Elite System B4J-00135(care costa de la 1600 ron in sus) iar Consola Xbox 360 Elite SIMBOL : CDM7040029(cu pret de 1200 ron)

18. #38 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Niciuna, comercianti imbecili.

19. #39 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    darkie ai dreptate. ceea ce nu inteleg eu este de ce pt un importator cum este gameshop se aplica tva la tva platit. tot ce este achizitionat din EU are tva inclus. ni se poate confirma de catre Razvan ca in momentul intocmirii actelor de receptie se aplica tva. si atunci e normal ca preturile sa fie asa mari. la care cum e normal se aplica si adaus comercial. si iata cum pretul ajunge HUGE.

chiar as vrea o confirmare din partea GS la ceea ce sustin. pt ca in caz contrar adausul este nesimtit.
    iei exemplu un joc nou aparut care daca il cump de pe un shop uk face sa zicem 200 ron. facand import acest joc costa sa zicem 150-180 ron fiind luat intr-o cantitate mare. pana la minunatul pret de 240 ron si o matematica elementara, adausul iese....25-35%.

concluzia mai bine vindem putin si castigam cat se poate decat sa vindem normal si sa castigam din cantitate.

sper sa ma insel dar nu cred pt ca lucrez in comert de f multi ani si stiu cum se procedeaza.

cheers
    Hmmm... nu stiu, sa-l intrebam pe RvsS. Poate ar fi bine sa pui intrebarea pe threadul dedicat Gameshop...

20. #40 SP
    se pare ca e mai scumpa decat credeam xbox elite in Anglia ,e 230 lire si are 2 jocuri: Fable II si fifa 2009.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast