Asa am umplut randul![]()
Clar trebuie sa vinzi din eleai mult prea multe:
Darsiders 2 + Dead Space 3 (dev team edition ) trebuie sa ajunga la mine![]()
(restul le am)
Part 2. Tre sa-mi fac timp sa pozez si tinichelele...alea sunt crema colectieiSi cateva CEuri de PS4.
super fain! De unde muma supararii aveti voi bani pentru atatea editii de colectie? Faceti afaceri cu statul?
da ... normal, absolut toti suntem din clanul Udrea-Cocos.
Lukos: Adaug si Street Figher 25th aniversary si Catherine![]()
you don't need those collector editions
- si am adaugat ce iti lipseste
![]()
Sunt colectionar. Si nu-mi permit sa incep si pe xbox. Am inceput cu PS2 pentru ca aveam mai multi prieteni care aveau PS si am ramas pe PS. Plus ca la XBOX nu ma inteleg cu controlerul... too bulky for my tastes.
@marv: colectia am format-o in ultimii 6-7 ani. Nu am vicii si am relatie stabila (nu trebuie sa arunc cu banii la mimoze de Dorobanti) deci profitul "lunar" in urma cheltuielilor recurente mi-l redirectionez catre hobbyul meu.
Nu trebuie sa fii invidios, cu rabdare si daca esti conectat la forumurile de specialitate sa vanezi ofertele bune oricine isi poate construi o colectie frumoasa in timp.
la mine incepe incet incet sa devina o problema spatiul...mai ales acuma ca vad ca incep multe editii de colectie sa aibe cutiile mari de tot.
Luna asta Xbox One face un an iar PS4 face 7 luni si asta am strans pana acum + cateva jocuri digital, printre care Witcher 3 (ala de PC e al fratelui) si Batman, ambele pe PS4. Si inca regret, sincer, ca am vandut 2 jocuri, mai ales ca nu aveam neaparata nevoie de bani...
Doar eu imi tin o evidenta a colectiei ?
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ele-de-jocuri/
tare bine arata asa expuse, cel mai mult imi place cel dungat de zici ca poarta tricou de baseball.
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By Uziwood in forum Offtopic
By octav in forum Health, Food & Sports
By rageone in forum Console Retro & Arcade
Bookmarks