Desi 2 rare - lipsesc destul de multe :)
GBA, Playstation, PS2, DS, 3DS, Ps3, X360, Wii ...
Castlevania e o serie destul de "bogata" in titluri. (bune, foarte bune, dar si slabe)
Printable View
Desi 2 rare - lipsesc destul de multe :)
GBA, Playstation, PS2, DS, 3DS, Ps3, X360, Wii ...
Castlevania e o serie destul de "bogata" in titluri. (bune, foarte bune, dar si slabe)
Ar mai fi si cele de pe N64. Nu prea sunt interesat de jocurile 3D din serie; mi-ar placea in schimb sa adaug la colectie jocurile de GBA si Symphony of the Night. Cele de DS le-am avut, le-am jucat dar nu au reusit sa ma captiveze intr-atat incat sa le termin (Castlevania 4 cred ca l-as juca in orice zi cap-coada, alaturi de New Generation si originalul de NES :x)
Cele de N64 sunt slabe in comparatie cu ce s-a facut inainte , probabil cel mai bun din serie este Super Castlevania IV (asta este cel putin opinia mea).
Gurile rele spun ca cel mai misto este Castlevania Rondo of Blood :) - insa nici Castlevania 4 nu e de lepadat ...
Personal - Symphony of the Night (ver de PSX), Aria of Sorrow, Castlevania 4, Rondo of blood, Bloodlines, Circle of Moon, Castlevania 3, Castlevania, Simon's Curse ...
Incredibil de misto sunt si cele nou aparute - Mirror of fate si Lord of Shadows - cel putin mie unul mi-au placut enorm, de aceea astept cu nerabdare Lord of Shadows 2 ... din pacate Judgement (de Wii) e foarte slab si nu e "real" castlevania game.
Nu stiu de ce naibi nu fac astia de la Konami un joc 2D curat. ma uit la Ubisoft care rupe toate standardele cu Raymana Legends si Origins - eu traiesc cu speranta.
update la colectie (console & jocuri)
Detin PS3-ul de aproximativ o luna... Eu zic ca-i destul de bine :D
ala e RDR-ul meu :P
Ce iti mai place sa te lauzi :)) Glumesc. :buddies:
MAG? nu i s-au inchis serverele?
Si ce, trebuie aruncat daca i s-au inchis serverele?:)
A scris ca are de 1luna PS3-ul, am dedus ca sunt sanse sa-l fi cumparat, asta in cazul in care nu l-a luat o data cu consola, nu intelegeam rationamentul.
Mi l-a dat un prieten, e unul din primele jocuri jucate pe PS3.
Quick look - o parte din colectia de jocuri pentru 360 si PS3. :) (fara o parte din editiile de colectie)
Am facut cateva poze, rapid, deoarece sunt in curatenie si imi mut toate jocurile. Din nou. :)) O sa revin cu poze detaliate, cu restul de jocuri pe care le detin (pt Wii, Gamecube, DS, PSX, etc) cat si cu toate consolele. :)
Din ale mele PS3-ee si nu sunt toate(nu am mai avut money si pt dulap asta e ce sa-i fac..):D
Dorinta mea era sa ma opresc la fix 500 dar de cand cu gta5,pes 2014 si fifa 14 am cam depasit..uf uf:-?
Ma intreb ce dezastru ai putea crea daca vrei sa scoti Modern Warfare 2 de acolo. :))
s-au alaturat colectiei de Nintendo si urmatoarele::D
frumoase colectii baieti :)
dark si raf :) au acolo cate o comoara :)) :x
am uitat si de 'batranele' astea doua;)...