31.12.09 ora 19.00
o colectie va fi dezvaluita.![]()
...astea-s pe anul 2009 pentru X360 - majoritatea mă disperă - [nu-s toate pozate - mai am vreo 5-6 la sală (�mprumutate) - și alea mă disperă - și c�teva de XBOX1 făcă carcasă] - le pun toate mai �ncolo, c�nd sunt �n ordine...nu �n plicuri.
Plicuri = GAY
*p.s.
CEL MAI IMPORTANT JOC N-A AJUNS- se pare c-o să fie primul joc din 2010
...este vorba de: Mushihimesama ****ri Ver 1.5 (X360)
*p.s. 2
Și mai sunt cele de pe XBLA (care nu mă disperă) - sunt c�teva zeci - le-am scris �ntr-un topic dedicat jocurilor de pe PSN/XBLA/WiiWare.
Urmand exemplul celor de pe aici expun si eu rezultatul a 3 luni de achizitii pentru platforma PSP . Deci , colectia pe 2009 . Cele fara carcasa au fost achizitionate bulk la ocazie .
Salutare ! Colectia mea de jocuri de PS3 adunate in aproximativ 2 luni de zile de cand detin consola PS 3 ( HDD 160 Gb ). In a doua poza sunt pe langa PS3, un Xbox 360 ( HDD 20 Gb ), un PS 2 Slim si un Nintendo Gamecube ( la acestea din urma nu pun poze la jocuri deoarece banuiesc ca ati vazut cum arata dvd-urile la bulk). Multumesc CG si An Nou Fericit !!!
![]()
la inceputul acestui an aveam aproximativ 15 gioace de ps2. apoi am decis ca-mi doresc mult mai multe. limita a fost fixata la 100. acum am depasit binisor aceasta limita. and i am keep walking.
P.S. imi pare rau ca nu am reusit sa tin promisiunea cu ora 19.00. din pacate e plin de surprize netul mobil de 2 bani de la o####e.
Chiar daca am PS3-ul din 2007 nu am o colectie prea impresionanta deoarece nu dadeam 300 RON pe un joc... deci primeam cate unul de Craciun/Pasti/Ziua Mea.
Din 26.03.2009 (de cand sunt user CG) am reusit sa strang 17 jocuri + Assassin's Creed, Guitar Hero 3 si un GTA4 care sa spart si care sia reluat locul in colectie prin iulie (mi lau cumparat prietenii de ziua mea)
Cam cel mai tare Collectors pe care il am pana acum,
Assassin's Creed 2 Black Edition - statueta face toti banii, va sta bine langa micutul Altair
Mai am ca editii speciale: Far Cry 2, Fallout 3, GTA IV, Street Fighter IV, Prince of Persia, Assassins Creed, Killzone 2 (steel case), Devil Mai Cry 4 Special Edition
cred ca vin in weekend...sa-mi fac un pic timp sa ma laud cu mini colectia mea...o mica valoare![]()
*UPDATE*
Colectia mea ... 87 Jocuri PS3 , Zone 1 only.
S-a lasat raftul ala de tot, nu-i mirare daca nu se rupe curand lol
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By Uziwood in forum Offtopic
By octav in forum Health, Food & Sports
By rageone in forum Console Retro & Arcade
Bookmarks