babbannggggg
Ce am reusit sa strang din octombrie de cand am consola, pana astazi.
Am mai vandut/facut schimb, dar anul mi-am propus doar sa cumpar si sa le colectionez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Colectia mea de jocuri si console (mai am un PS3 Fat de 500GB functional, care sta in cutie sa)
Vreau sa cumpar sau sa fac un raft pentru jocuri, fiindca sertarele incep sa fie pline.
~3-4 ani, cam tot salariul s-a dus in unele luni pe unele chestii, insa acum incep sa mai vand din ele, din surplus, sa ma rezum la jumatate de camera macaraici gasiti anunturile https://www.olx.ro/oferte/user/r5Fx/
Foarte frumos, ma bucur sa vad ca exista inca cineva care colectioneaza console in RO ... jocuri nu prea apar in poze sper ca exista si ele![]()
Sunt si jocuri dar nu sunt focusat pe ele, am doar vreo 150 pt NES, vreo 100 pt SNES, si in rest in range-ul de 5-10 pentru diverse console si calculatoare. Imi place mai mult designul hardware, toate au fost desfacute, curatate, au mobo-s ca noi, am si o cutie de 1mc de controllers, multe de ele vor merge pe OLX in curand. A fost o nebunie de moment, nu am avut responsabilitati si am facut-o ca mi-a placut, acum o sa mai restrang un pic, opresc un core collection de raritati si classics si restul vand pe olx si ebay. E fun, expensive si time & space consuming, nu recomand decat pentru cei care au timp si spatiusi bineinteles bani, de la sine inteles, pentru ca se aduna... de-o garsoniera
. Sunt programator si mi-am permis, altfel ar fi o nebunie sa iti dai banii pe ele, dar na, multi colecteaza alte tampenii si mai scumpe.
PS: Game collecting e un black hole mai black ca la console collecting, pana iti faci colectia full la consolele preferate dureaza. De aceea nu am urmat ruta aia desi am fost tentat (OCD FTW!).
Jesus.. Teancul ala de Neo Geo cred ca a fost o avere.. Am vazut Metal Slugurile la sute de $$$![]()
Chiar deloc, depinde de timing, time, place, people, ~400$ tot cred. Dar da, acum face ceva, am un 150 in 1 chinese cart pt MVS, dar le tin totusi pt ca arata beton. Cutiile sunt facute de mine, printed cu laser printer, si din carton duplex lucios, gasesti coala cu 3 lei, si am facut un fel de tight sleeves la ele.
Sa revitalizam un pic cu o colectie mai "speciala" (lipsesc vreo 15-20 sa fie completa)
un mic update.
Rog un moderator sa stearga ultima poza din postarea mea de mai sus, si sa uneasca postarile (ma refer sa adauge cele 3 poze atasate aici la postarea anterioara).
Si ambalajul de la BF1 unde este?![]()
![]()
Cred ca sunt singurul maniac care tine toate jocurile in folie de ambalat sau in tipla originala (dupa ce a fost desfacuta, evident).
@Frankie. Stop that lame remarks
@Kinez - arata super ... mergi pe fullset ?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nu stiu inca daca vreau sau pot fullset de PS4, am luat-o mai moale in ultima perioada, am renuntat si la LRG ca deja au devenit prea lacomi. Prioritatea acum este colectia de Vita (PAL), sper sa fac fullset pana la sfarsitul anului.
Bookmarks