Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 46 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 ... LastLast
Results 761 to 780 of 913

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm 2

1. #761 SP
    Senior Member tray's Avatar
    platinum 1000/1000

2. #762 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    cat ti-a luat sa gasesti biletul ala? lol

3. #763 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Am luat si eu jocul aseara. Sunt in Chapter 2 pe campanie si momentan jocul imi place la nebunie. Am jucat si in multiplayer weekendul asta (a venit un tovaras cu jocul si salvarea lui) si a fost extrem de fun. Overall: A meritat banii.

4. #764 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by GrimmjowNo6 View Post
    asa deci ce facem cu turneul?
    Va incepe, si am stabilit o data: 4 decembrie. Daca nu sunteti de acord, as putea sa o reduc, dar nu cu mult. Am zis 4 decembrie deoarece nu e foarte departe, 19 zile.

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    pai parca zicea razvy ca vine el cu un regulament... probabil ca i-a venit jocul si e adancit in el lol
    Din pacate, nu mi-a ajuns ( inca ) . Imi cer scuze pentru ca n-am venit cu regulamentul, dar scoala ma omoara , am sa-l incep azi si sper sa-l termin cel tarziu pana maine ( nu garantez nimic ).

Daca va intrebati de ce am selectat 4 decembrie, e simplu : cade sambata, in weekend. In plus, majoritatea dintre noi avem tezele ( eu, de ex., le am pe ambele in urmatoarele 2 saptamani ). Si mai sunt unii, ca mine si ca Mykayel, care tocmai l-au inceput ( sau trebuie sa-l inceapa, cazul meu ).

5. #765 SP
    Senior Member tray's Avatar
    cat ti-a luat sa gasesti biletul ala? lol
    `4 ore jumate =)

6. #766 SP
    Trebuie sa recunosc, m-am miscat mai repede decat am prevazut . Sper ca am inclus tot.

Daca lipseste/nu sunteti de acord cu ceva, doar sa-mi spuneti.

7. #767 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Am eu cateva adaugiri de facut; daca sunteti de acord, bineinteles:
    • O etapa sa fie alcatuita din 3 meciuri astfel facandu-se o mai buna diferentiere intre cei doi jucatori. (in cazul in care avem egalitate in clasament, sa se faca departajarea in functie de numarul de meciuri castigate)
    • Durata unui meci sa fie setata pe Infinit pentru a preveni tentativele de non-combat
    • Jucatorul poate folosi mai multe caractere de-a lungul campionatului dar doar unul singur pe parcursul unei etape. (caracterul ales va fi comunicat organizatorului inaintea fiecarei etape, nemaiputand fi schimbat dupa aceea.)

Altceva nu-mi mai vine in minte acum. Poate mai are cineva si alte idei.

8. #768 SP
    Ok, le-am adaugat . Buna ultima idee, la un moment dat te plictisesti de caracterul cu care-ai inceput. Am sa mai postez inca odata regulamentul, cu toate schimbarile, inainte de inceperea campionatului.

9. #769 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    eu cred ca ar trebui sa scoti partea cu punctele.nu ajuta aproape la nimic,decat la eliminarea unui spamer dar asta se poate face dintr-o bucata deci nu cred ca ne trebuie puncte. now let's move on
    la amanari durata mi se pare foarte scurta.ar fi mai bine sa acordam fiecarui player timp sa isi joace meciul in interval de 2-3 zile.cat despre oponent eu spun ca cel mai bine ar fi sa fie tras la sort.pare mai interesant
    deocamdata atat mi-a trecut prin cap

10. #770 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu stiu daca era necesara interzicerea iteme-lor, dau un plus de strategie jocului. Dar nu tin mortis sa joc cu ele, ziceam doar asa...

11. #771 SP
    Ok, si asta e buna, vom merge pe nr. de victorii in cazul acesta. Oricum vom fi toti trasi la sorti, din moment ce se vor organiza grupe de cate 3/4 jucatori. Amanarea... 2-3 zile mi se pare cam mult. Cred ca e mai bine ca cei din grupe sa stabileasca meciurile in asa fel incat sa aiba toate loc in decursul unei saptamani. Dupa fiecare meci, se posteaza pe forum rezultatul. Daca mai trebuie ceva, sa-mi ziceti .

Nu stiu daca era necesara interzicerea iteme-lor, dau un plus de strategie jocului. Dar nu tin mortis sa joc cu ele, ziceam doar asa...
    Nu vad ce mare plus de strategie ar putea da jocului. Mai degraba distrage atentia, damage mare nu fac, unele nu te ajuta decat sa-l puna in garda pe adversar iar tu sa-ti mai revii cat de cat. Eu le consider ca pe niste siretlicuri, pe care le folosesti cand joci in meciuri de tipul 1P vs. CPU, sa te destinzi. Si sa fim seriosi, cand esti prins intr-o lupta apriga, who the f*ck is using items anymore?

12. #772 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Acum cred ca fiecare considera o anumita parte din joc "cheap"
    Pentru mine de exemplu Supportul mi se pare al naibii de enervant.

13. #773 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Sincer nu prea se poate face un campionat poate doar bazat pe fun 100 % ca altfel jocul e cam broke ... Grimmjow si Renegade stiu

14. #774 SP
    Daca era bazat pe fun 100%, scoteam si Supportul si alte lucruri ( de ex. Ultimate Move lol ). Am interzis item-urile deoarece nu-mi pot explica cum in timpul unui meci in care te chinui sa nu pierzi iti aduci aminte sa folosesti item-urile, dar daca sunt asa de importante pentru voi... le las acolo . E mai bine lol ?

15. #775 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Vroiam sa zic ca desi cu toate regulile impuse tot este rasengan spam, Akamaru continua combo la Kiba desi kiba e lovit, Itachi e broke cand intra in Susanoo etc. Eu nu am zis sa nu se faca , doar ca sa nu se astepte lumea sa fie un turneu ca si pt. Street Fighter sau Tekken.

16. #776 SP
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Cred ca e mai bine ca cei din grupe sa stabileasca meciurile in asa fel incat sa aiba toate loc in decursul unei saptamani. Dupa fiecare meci, se posteaza pe forum rezultatul. Daca mai trebuie ceva, sa-mi ziceti .
    pai eu am zis cam acelasi lucru acum vreo saptamana dar cum mi se parea mult o saptamana si practic dura destul de mult turneul m-am gandit ca 2-3 zile ar fi ideal pentru fiecare grupa sa isi organizeze si desfasoare meciul.
    inca ceva:daca zici ca 2-3 zile e mult atunci de ce zici o saptamana?

17. #777 SP
    Am zis ca intr-o saptamana sa aiba loc toate meciurile dintr-o grupa, nu amanarea .

18. #778 SP
    eu nu am pomenit nimic de o amanare de vreo 2-3 zile "ar fi mai bine sa acordam fiecarui player timp sa isi joace meciul in interval de 2-3 zile" asta am spus.nu ai inteles bine la ce ma refeream
    and now some good news:
    azi am filmat lupta.enjoy

19. #779 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    Da esti bunicel dar gandestete il iau pe sasuke kirin si cand dai fire justu dau ultimate justu si esti ca si "mort"

20. #780 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Eu consider jocul foarte potrivit pentru turnee. Gameplay solid, iar spamurile nu sunt chiar asa de nasoale ca la Mortal Kombat sau Tekken. (sa nu mai mentionez Street Fighter)
    Chiar imi amintesc cand incerca un tovarash sa dea SPAM cu Rasengan ca un taran si il contratacam de fiecare data. Eu am participat si la competitii de Accel si uite ce sugestii as avea:

- Vor fi 2 Controllere de rezerva prezente pentru cei ce nu au un PS3 acasa sau au probleme cu Controllerul lor, dar fiecare jucator este rugat sa isi aduca propriul Controller de acasa. Motiv? Asa au ocolit la turneele de Accel si Gundam Seed problema "Nu merge analogul", "Nu imi ia Xul cand apas" etc. Aici e clara faza, e controllerul tau asa ca nu ai scuze, stiai ca ai turneu, trebuia sa iti cumperi unul nou. Nu ai bani pentru un Controller? Atunci primesti unul din cele 2 controllere de rezerva, dar atunci nu ai dreptul sa te plangi.
    - Semifinala si Finala era "First to reach 10", mai exact, se jucau meciuri pana unul dintre cei 2 concurenti acumula 10 victorii. (asa se facea diferenta intre skilled si lucky, rezultand deobicei intr-o batalie finala deoarece ambii jucatori aveau 9 puncte (this ALWAYS happened). Cel ce pierde este eliminat din turneu.
    - Meciurile inainte de semifinala (gen restul turneului) regulamentul era "First to reach 3".
    - Interzise erau Support characters, dar cele din Storm2 au un recharge time destul de maricel deci asta ramane discutabil.
    - Motivul pentru care nu exista nici un Spam rule e pentru ca Rasengan, Chidori, Grab attacks etc. sunt foarte previzibile si usor de evitat.
    - Personajul nu putea fi schimbat decat intre meciuri, nu intre lupte.
    - Personajele care au 3 sferturi spam-attack sunt interzise deoarece acolo nu se poate opri jucatorul din SPAM decat daca sta si nu face nimic.

Eu am o problema cu Spam rules (desi oricine a jucat cu mine stie ca nu sunt spammer) am fost martor la chestii de gen "Dude, stop using Chidori all the time!" pana interveneam eu si ziceam "Asa e! Cum indraznesti sa apesi CERC? Nu imi pasa ca 3 sferturi din atacurile lui Sasuke se termina automat in Chidori, asta e problema ta!" si toata lumea radea si realiza ca intradevar ala nu spama, ci asa juca personajul. Si Naruto am descoprit aseara ca are miscari care se termina automat in Rasengan, deci daca joc cu Naruto va trebuii de fiecare data sa ma opresc din cotonogeala mid-combo ca nu cumva sa dea el automat un Rasengan, iar asta poate devenii foarte aiurea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 46 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 ... LastLast