Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 102

Thread: Ghid pentru alegerea unei console nextgen!

1. #81 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Q sa stii ca in thread-ul asta nu incercam sa ne certam, cit despre WoW (World of Warcraft) are engine-ul grafic putin cam invechit fata de alte jocuri recent aparute, vezi Fallout 3, Tomb Raider, etc. Eventualele "frame drops" intervin in acest joc datorita legaturii online, ca sa fim sinceri pina si Lineage 2 are un engine grafic mai bine pus la punct decit WoW.

2. #82 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Q joc wow de 4 ani wow e fealing nu e grafica omule Cine joaca pt grafica ,jocuri ..... nu e gamer... sa se joace 3dmark ...In legatura cu ce poate ps 3 si ce poate xbox 360...I dont care le am pe amandoua ...

3. #83 SP
    Good point mentorica.

4. #84 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    WoW o avea engine-ul grafic outdated, insa e o minune ce au putut face cu el dpdv artistic. sunt niste imagini in joc (mai ales in expansionu asta) de ramii efectiv cu gura cascata si te intrebi cum de au reusit asa ceva. nu stiu, pe mine ma influenteaza mai mult partea artistica decit cea tehnica la un joc si atunci iese din discutie engine-ul. indiferent ce engine ar fi, daca artistic e bine pus la punct si te impresioneaza, atunci nu mai conteaza ca nu sunt cine stie cite poligoane, ca in apa nu se reflecta mediul inconjurator, etc. ma joc Fable 2 acu si dpdv grafic iti lasa impresia ca joci un basm iar totul e atit de inchegat si de bine pus la punct incit intotdeauna simti ca apartii locurilor respective. chestiile astea nu se obtin decit in cazul in care latura artistica e fff bine dezvoltat si respectata pe parcursul dezvoltarii jocului.

5. #85 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    tiberiu_sim frame drops cum spui tu nu au nici o legatura cu latenta conexiuni. Ce rugaminte am ! sa nu deviem de la subiect, ai spus:

eu am 8800GT cu 256mb in PC si merge orice joc nextgen aparut cu toate detaliile la maxim fluent
    iar eu iti spun ca nu este chiar asa, daca tu vezi cearta in asta (pentru ca nu sint deacord cu tine) iti recomand o bere ori o eTigara . Pentru o perioada de aprox. un an am avut un Leadtek WinFast PX8800 GTS TDH 320MB (GPU-500MHz DDR3-1500) pe care WoW a reusit in mare masura sa ruleze acceptabil insa nu fluent. Dupa expansiune lucrurile s-au inrautatit, acum pe un Gainward BLISS 9600GT GS 512MB (GPU-700MHz DDR3-2000) sint multe optiuni grafice pe care nu le pot duce la maxim, mai mult, am momente cind in anumite zone ajung chiar sub 25fps ceea ce inainte nu se intimpla. Btw, fluent ar fi undeva pe la 30fps indiferent de ceea ce afiseaza.

mentorica eu joc de cind a aparut (so ? ) si este adevarat, poate cel mai tare punct este fealing-ul insa asta nu inseamna ca grafica nu are importanta omule, tot timpul grafica are locul ei bine definit. .... oricum nu era asta subiectul, dupa cum am mentionat mai sus.

6. #86 SP
    Q, 8800GTS vs 9600GT, 9600-le pierde la sigur, inseamna 128 stream processors vs 64 stream processors, iar 8800GT are 112 stream processors, procesoarele astea de streaming contribuie si ele la puterea placilor grafice nu numai fregventa GPU si RAM, de unde si pierderea in performanta a 9600GT fata de 8800GTS sau GT.
    Nu am zis ca WoW nu este un joc bun ci doar ca are un engine grafic outdated de unde si problemele de performanta rezultind si concluzia ca nu este un etalon in cazul de fata.

In acea fraza eu ma refeream la jocurile de generatie noua strict, cu engine-uri grafice care stiu sa exploateze noile placi grafice.

Si nu am zis ca trebuie sa fii deacord cu mine, eu ceea ce spun o stiu din experiente, pentru ca am avut si am tot felul de placi grafice pe mina. Btw eu nu fumez si consum bauturi alcoolice ocazional . Daca vrei sa continuam discutia ai id-ul meu in semnatura.

Imi cer scuze fata de cititorii forumului ca le umplu capul cu prostiile mele.

7. #87 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Din cate stiu PS3 ul are probleme cu anti-aliasingul a.k.a jaggies , asta e din cauza Rsx-ului despre care se spune k este bazat pe G70 mai exact geforce 7800 si kre pentru jocurile actuale nu are putere de randare foarte mare in comparatie cu Xenon de la ATI din xbox 360

8. #88 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    din ce vad topicul se numeste: Ghid pentru alegerea unei console nextgen!

ce legatura are cu PC sincer nu vad. si uite asa se transforma in flame!!!

9. #89 SP
    Member vTGS's Avatar
    In final totul se rezuma la preferinta....nu conteaza cate defecte are x si ca x ii mai slab decat y,persoana respectiva isi ia ce ii place.Eu de ex. m-am decis sa imi iau de Craciun un xbox 360 (it's gonna be one hell of a Christmas )

P.S I'm new

10. #90 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Well...eu am un PS3 si sunt mandru de el.
    vTGS si GuCOZA welcome to the world of ConsoleGames.ro! (and if you ask me this is the eden:-")

11. #91 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Bine ai venit.Daca iti iei Xbox te sfatuiesc sa iei varianta PRO,acea varianta cu 60 gb HDD.Fara hdd iti faci draci aiurea...

12. #92 SP
    Member vTGS's Avatar
    multumesc.....acea varianta mi-am si propus sa cumpar(de pe gameshop.ro )

13. #93 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Cineva de pe forum (imi scapa numele) a promis un review PS3. Il mai face?

14. #94 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

15. #95 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    "1. Pentru binele tuturor, invata sa scrii. Si lasa-ne cu vorbele astea culese de prin santier cu 'frate'.
    2. Cum de ai ajuns tu la concluzia ca GTA IV arata mai bine pe PS3 decat pe X360?
    3. Xtm are dreptate, o portare amarata nu va intrece niciodata grafica de pe consola pe care a fost jocul proiectat. Vezi si tu cu ce placa video de pe PC este echivalenta cea a PS3-ului si apoi vei baga capu-n pamant. Imi cer scuze daca am provocat flame, dar nu pot sa ma abtin cand va vad ca va bagati aiurea in seama, numai ca sa fiti acolo.
    LE: Hai sa lamuresc si treaba cu placa video, ca mi-am amintit acum. Deci, in ceea ce priveste placa video, ea a cazut in sarcina celor de la Nvidia, care au realizat un chipset grafic dedicat, numit RSX, ceea ce este echivalentul unui G-Force 7800 GTX pentru PC. Daca tu zici ca amarata asta de placa video, este peste cea a X360-ului, numai am nimic de comentat. " Imi pare rau sa te dezamagesc dar RSX poate este bazat pe un 7800 GTX dar oricum are niste modificari mari fata de versiunea off-shelf a aceleiasi placi , RSX a fost creat special pentru jocuri si toate componentele acestui chip grafic sunt optimizate doar ptr. un singur lucru si anume jocurile . Un alt lucru important legat de RSX multi cand cand zic ca este un chip grafic slab se bazeaza pe specificatiile date de sony la E3 2005, dar de atunci sar mai putea sa se fi schimbat multe la rsx in decursul unui an , aproape 2 cat a trecut de atunci pana la lansarea ps3-ului in noiembrie/decembrie, deci nimeni in afara de companiile de jocuri nu stiu exact ce poate ps3-ul la acest capitol, cm iti explici tu ca de la E3 din 2005 sony nu a mai deschis gura in legatura cu RSX. Gandeste un pic daca zici k RSX e atat de slab cum iti explici k toate jocurile de ps3 si xbox 360 arata aproximativ la fel cateodata cu mici diferente , ce ai scapat tu din vedere este faptul ca grafica din ps3 se realiza astfel RSX+CELL cea ce permitei ps3 ului sa "produca" grafica pe care un 7800 GTX nu ar putea sa o renderizeze la un fps decent 30-60 fps, dak ai vazut trailere din killzone 2 si nu ma refer la trailere CG din 2005 ma refer la mostre de gameplay actuale a vazut ca foloseste ray-tracing ,ambient oclusion, FSAA lucruri care greu un 7800 gtx lear putea face , mai ales ray-tracingul care e o tehnica de iluminare extrem de complexa, ai mai zis si de gta 4 ca grafica de pe x360 este mai buna , sunt de accord doar in anumite privinte e superioara la rezolutie 1280x720+2x AA ( x360 ) fata de ps3 1152x640 0xAA dar oricum diferentele nu sunt observabile cei de la ign au zis c xbox 360 nu are anti-alising desi este exact invers acest lucru se datoreaza in mare parte faptului ca versiunea de ps3 are un filtru de culoare sau ceva de genul acesta care mascheaza imperfectiunile, oricum ideea de baza este xbox bate ps3-ul la rezolutie si AA DAR , da exista si un dar ps3 are de cateva ori mai multi oameni pe strada in gta4 masini mai multe pop-in mai putzin si fizica exploziilor mult mai buna decat pe xbox 360 asadar poate chipul grafic nu este peste cel din xbox dar RSX impreuna cu CELL reusesc nu numai sa egaleze xboxul dar si sal depaseasca cateodata

16. #96 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    cu cine te certi?

17. #97 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Vroiam doar sai atrag atentia lui SpitFire in legatura cu cea zis ele chestiile intre ghilimele

18. #98 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Dude, treaba aia a fost cu 4 luni in urma, imi luasem consola recent, fanboyism, nu eram documentat. Acum dezgropi mortii sau ce pielea mea faci? Te apuci sa scrii n fraze ca ai vazut un post vechi de 4 luni care nu ti-a convenit.

19. #99 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    @GuCOZA
    Incetati cu discutiile astea de fanboy va rog.

20. #100 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    o doamne...)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast