Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 102

Thread: Ghid pentru alegerea unei console nextgen!

1. #61 SP
    Junior Member ionutzzz's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Sigur nu este de la ce ai enumerat in semnatura? (j/k)

Serios acum.. putina grija inainte sa postezi, o verificare inainte sa apesi butonul "Submit" ar ajuta mult!

Ont: Dupa o scurta calatorie intre cele doua (xbox si ps) eu am ales PS3 (initial) dar am fost dezamagit de campaniile lor beta, de intarzierile jocurilor si de "miserupismul" legat de exclusivitati. Nu stiu cat de "de viitor" mai este PS3, judecand ca au anuntat un urmas pe undeva prin '10 sau '11 a.k.a. aproximativ in acelasi timp cu urmasul consolei Xbox 360... Dupa acesti factori am zis "F**k it!" si m'am hotarat sa revin pe Xbox, macar sa am cu cine sa joc un Live...

multumesc trickz ca ma intelegi sincer sa zic ma asteptam sa sara toti cu gura pe mine dar vad ca sunt si oameni cu carecter care ma inteleg mersi inca o data si voi incerca sa ma corectez in legatura cu scrius .mesul este de vina . nu am inteles la ce te referi zicand la un urmas de-al lui PS3 te referi la o versiune inbunatatita gen PS3 slim sau un nou model ,,PS4" ?

2. #62 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    este posibil ca pana in iarna sa se mai ieftineasca ps3-urile?

3. #63 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    este posibil ca pana in iarna sa se mai ieftineasca ps3-urile?
    Sony a declarat oficial ca nu este posibil, imediat dupa ieftinirea consolelor Xbox 360. Din cate se poate observa aici: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...rta-ps3-160gb/ si aici: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...e-4-noiembrie/ Sony prefera sa scoata diverse bundle-uri decat sa ieftineasca doar consola. Or sti ei ceva ce noi nu intelegem...

4. #64 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    ok.deci ori ca imi iau acum ori la iarna e tot aia.mersi monky

5. #65 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    oricum daca te gindesti ca acum ei varianta cu 80GB la pret mai mic decit cel platit de mine pentru cea cu 40GB eu zic ca totusi e bine.

6. #66 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    SpitFire...voi probabil nu ati inteles ca ps3 este o consola bazata pe procesor.Mai bine zis procesorul Cell,care nu il vei intalni prea curand pe vre-o alta platforma.El face "operatii" video cat placa grafica + atributiile pe care le are un procesor.Cand vei gasi tu un procesor de PC sau de x360 care sa randeze ca ps3-ul Uncharted numai din procesor,folosind doar 30 % din el,let us know.Vreau sa intelegeti ca in Uncharted nu se foloseste aproape deloc placa video a consolei ps3,doar hard-ul,memoriile(care si aici este o combinatie de 256 rami care lucreaza impreuna cu cei 256 de pe placa video atunci cand este nevoie) si procesorul....Voi de ce credeti ca producatorii inca se mai vaita ca nu stiu sa programeze prea bine inca procesorul Cell?Este o inovatie a tehnologiei din zilele noastre care necesita timp si programatori instruiti foarte bine care sa stie sa lucreze cu o astfel de arhitectura.Si uitati ca cei de la Naughty Dog,au o astfel de echipa,chiar foarte buna dupa parerea mea.Tineti cont ca un procesor Intel E8200 randeaza abea la 4 fps-uri in 3Dmark 2006,la testul de procesor(asta in rezolutie de 800 x 600) deci faceti un mic calcul si va veti da seama cum randeaza Cell-ul in 720p.Si sper sa nu mai continuam flame-ul,pentru ca nu isi are rostul pe acest site
    Amice am ras cu lacrimi la ce prostii ai scris. Folosim 30% din procesor, aia e vrajeala de marketing sa prosteasca gamerii sa ia PS3 ... ca e de viitor vezi doamne. CELL e puternic, dar in Uncharted [si in orice joc de PS3] GPU-ul [RSX-ul] e folosit la grafica si pentru ca e la limita puterii fata de necesitatile motoarelor grafice actuale, e ajutat de CELL la unele operatii shader. Deci in Uncharted RSX-ul ruleaza la capacitate maxima ajutat de CELL pentru unele operatii de shader. RSX-ul ala e la nivelul unui 7800GTX, mai slab in anumite operatii si mai bun in altele, deci e la limita.

CELL e dificil de programat pentru ca foloseste multiprocesare asimetrica si are alta arhitectura fata de x86, dar asta nu inseamna ca odata folosit la capacitate maxima veti vedea altceva in plus decat un AI mai bun si o fizica mai buna [lucruri care se fac in CPU]. Grafica tot la nivelul asta va ramane si peste 5 ani pentru ca hardware-ul grafic din PS3 [si xbox 360] e la limita. Daca vrei o comparatie intre GPU-urile din console si varful nVidia de azi: GTX 280, vezi tabelul de mai jos.

Si dupa ce citesti te rog nu mai debita cretinitati. Un 9600GT sterge pe jos cu orice PS3 si xbox 360 dpdv vizual, daca rulezi jocurile pe acelasi display si la 720p. Am testat, am vazut, am concluzionat.

Strict on topic la console, daca doriti grafica mai buna, xbox 360. PS3 e ceva mai slab la grafica [iluminare si texturare]. Daca doriti blu ray si reliable system, PS3. Aici xbox 360 e varza. MonkY, jocurile se vand datorita marketingului, iar marketing-ul scoate grafica in fata [inclusiv la vanzarea consolei]. Pe 90% din gameri ii intereseaza si grafica jocurilor, nu o mai tot da inainte cu numai gameplayul conteaza pentru ca daca ai o grafica de tot rahatul nu mai sta nimeni sa caute gameplay-ul. Nu uita ca grafica next-gen promisa a propulsat vanzarile de xbox 360 si PS3 inainte sa existe jocuri care sa le exploateze adevarata valoare. Lasa oamenii sa se certe si asupra graficii ca aia ii tine legati de HDTV-uri pana gasesc gameplay-ul.

Oricum, consolele, pentru hardware-ul care il detin, au o grafica impresionanta. Daca PS3 ar avea 4870 sau GTX 280 in ea, ar fi soc pentru orice gamer cum ar arata jocurile. Pe PC isi bat joc de ele, ai grafica foarte buna dar trebuie sa compensezi lipsa acuta de optimizare cu hardware mult peste necesitatile reale pentru acea grafica. FlatOut Ultimate Carnage arata mai bine pe PC decat pe xbox 360 si arata mai bine decat MotorStorm 2. Dar FlatOut ultimate carnage nu merge nici pe low pe un 7800GTX, hardware pe care Motorstorm 2 merge si arata mai bine ca Flatout pe low. Cred ca problema e lamurita.

Pe mine RRoD ma tine departe de un xbox 360, grafica e ceva mai buna ca pe PS3, parerea mea personala. Uncharted face cinste consolei, la fel Burnout Paradise, Soul Calibour IV si altele. MGS4 mi s-a parut cu destul de multe bube la grafica, nu e un etalon pentru PS3.

GTX 280
    nVidia GT 200 602MHz
    240 Unified Pipelines
    141.7 GB/s Memory

PS3 (2006)
    NVIDIA RSX
    500MHz
    24 Pixel Pipelines + 8 Vertex Pipelines
    20.8 GB/s Memory

Xbox 360 (2005)
    ATI Xenos 500MHz
    48 Unified Pipelines
    22.4 GB/s Memory

7. #67 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Unde esti tu Tepes Doamne

Multumim ca ne-ai iluminat

8. #68 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Citeste si aici putin...
    Leadtek to launch PS3 graphics chip for PCs News - PC Advisor
    Ce ne-ar interesa pe noi de acolo ar fi urmatoarea fraza :
    The chip contains a hardware encoder and decoder for MPEG2 and MPEG4 AVC/H.264 video and is designed to be used as a co-processor in a PC for handling of calculation-intensive work such a real-time high-definition graphics processing.
    Nu inteleg ce te ataci, am zis eu cumva ca ps3-ul are super placa grafica? nu cred...

9. #69 SP
    Banned nurv's Avatar
    Leadtek is targeting it at applications such as video editing and authoring, video upscaling, transcoding of video formats and playback of high-definition video.
    Nu e pentru jocuri man... se foloseste de CELL pentru unele operatii de grafica. Cum spuneam, CELL ptr ca e puternic e folosit de PS3 pentru unele prelucrari de shaderi. Daca vorbim dpdv tehnic si la curent cu tehnologiile, pentru jocuri, hardware-ul cumulat Cell + RSX din PS3 nu e saracu nici la nivelul unui GTX 260. In folding e de vreo 5 ori mai rapid GTX 280 decat Cell. Sunt tehnologii man depasite, oricat ar vrea unii sau altii sa nu fie asa. Cel putin RSX-ul. Si CELL-ul are o arhitectura buna, dar quadurile actuale de la intel sunt mai rapide.

El face "operatii" video cat placa grafica + atributiile pe care le are un procesor.
    Face pe dracu man, unde ai citit ca CELL face singur grafica. Face in plus pe langa RSX ca ala e la limita si nu mai face fata. Dar daca ar rula Uncharted numai pe CELL ai avea 2 FPS-uri.

10. #70 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    De ce spuneti ca PS3 este varza la capitolul online? Cu ce este mai prejos fata de Xbox Live?

11. #71 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Haideti sa nu mai fim iuti la manie cum se spune. @GeOKeR cam are dreptate in ce afirma. PS3 inca nu a scos artileria grea ca sa zic asa. NU are rost sa va certati care este mai buna dintre ele, pentru ca fiecare are partile ei bune. Ar fi bine daca toti am avea banii necesari sa cumparam pe ambele si sa ne bucuram de ele.

PS. @SpitFire este un tip super numai ca se aprinde el repede cand e vb de X360.
    Nu prea are ce artilerie grea sa mai scoata, uita-te si tu la specificatiile GPU-ului din PS3 sa vezi cat e de slab fata de cel de pe xbox 360. Nu mai au ce sa faca mai mult. RSX-ul e mai slab decat mi-am imaginat.

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Domle, daca nu aduci argumente clare si palpabile mai lasa-ne cu afirmatii de genul asta. Detin ambele console, am jocuri in dublura atat pe PS3 cat si X360. Pe ce te bazezi tu cand spui cu atata fermitate ca grafica xbox e mai buna? Da-ne niste linkuri cu specificatii tehnice, review-uri serioase si lasa-ne pe noi sa decidem. Asa oricine poate sa faca reviews la orice. Ma apuc sa zic si eu ca BMW e mai bun decat Mercedes. De ce? D'aia!!! - ceva de genul ai facut tu.
    Poftim specificatii tehnice:

Nintendo Wii (2006)

IBM Broadway 729MHz
    256KB L2
    2.9 GFLOPS
    1.9 GB/s Bus
    ATI Hollywood 243MHz
    975M Texels/Sec
    3MB Buffer (27.3 GB/s)
    7.9 GB/s Memory
    24MB (3.9 GB/s)
    64MB (4 GB/s)
    512MB Flash
    8.5GB Optical Discs

PS3 (2006)

Cell 3.2GHz
    1 Main Core
    512KB L2
    7 Auxiliary SIMD Units
    1.75MB Local Memory
    217.6 GFLOPS
    25.6 GB/s Memory
    NVIDIA RSX 500MHz
    24 Pixel Pipelines
    8 Vertex Pipelines
    250M Polygons/Sec
    12G Texels/Sec
    8G Samples/Sec
    20.8 GB/s Memory
    256MB (25.6 GB/s)
    256MB (20.8 GB/s)
    20-80GB HDD
    2x Blu-ray (72Mbps)

Xbox 360 (2005)

IBM Xenon 3.2GHz
    Three Cores
    1MB Shared L2
    115.2 GFLOPS
    21.6 GB/s Interface
    ATI Xenos
    500MHz
    48 Unified Pipelines
    500M Polygons/Sec
    8G Texels/Sec
    16G Samples/Sec
    10MB Buffer (256 GB/s)
    22.4 GB/s Memory
    512MB (22.4 GB/s)
    20-120GB HDD
    12x DVD (133Mbps)

Si mai detaliat daca vrei:

Xbox 360 Vs PS3: GPU Specs

Core Clock Frequency
    Xbox 360 - 500 MHz
    PS3 - 500 MHz

Triangle Setup
    Xbox 360 - 500 Million Triangles/sec
    PS3 - 250 Million Triangles/sec

Vertex Shader Processing (Vertex ALU x Clock / 4)
    Xbox 360 - 6.0 Billion Vertices/sec (using all 48 Unified Pipelines)
    Xbox 360 - 2.0 Billion Vertices/sec (using 16 of the 48 Unified Pipelines)
    Xbox 360 - 1.5 Billion Vertices/sec (using 12 of the 48 Unified Pipelines)
    Xbox 360 - 1.0 Billion Vertices/sec (using 8 of the 48 Unified Pipelines)
    PS3 - 1.0 Billion Vertices/sec

Filtered Texture Fetch
    Xbox 360 - 8.0 Billion Texels/sec
    PS3 - 12.0 Billion Texels/sec

Vertex Texture Fetch
    Xbox 360 - 8.0 Billion Texels/sec
    PS3 - 4.0 Billion Texels/sec

Pixel Shader Processing with 16 Filtered Texels Per Cycle (Pixel ALU x Clock)
    Xbox 360 - 24.0 Billion Pixels/sec (using all 48 Unified Pipelines)
    Xbox 360 - 20.0 Billion Pixels/sec (using 40 of the 48 Unified Pipelines)
    Xbox 360 - 18.0 Billion Pixels/sec (using 36 of the 48 Unified Pipelines)
    Xbox 360 - 16.0 Billion Pixels/sec (using 32 of the 48 Unified Pipelines)
    PS3 - 16.0 Billion Pixels/sec

Pixel Shader Processing without Textures (Pixel ALU x Clock)
    Xbox 360 - 24.0 Billion Pixels/sec (using all 48 Unified Pipelines)
    Xbox 360 - 20.0 Billion Pixels/sec (using 40 of the 48 Unified Pipelines)
    Xbox 360 - 18.0 Billion Pixels/sec (using 36 of the 48 Unified Pipelines)
    Xbox 360 - 16.0 Billion Pixels/sec (using 32 of the 48 Unified Pipelines)
    PS3 - 24.0 Billion Pixels/sec

Multisampled Fill Rate
    Xbox 360 - 16.0 Billion Samples/sec (8 ROPS x 4 Samples x 500MHz)
    PS3 - 8.0 Billion Samples/sec (8 ROPS x 2 Samples x 500MHz)

Pixel Fill Rate with 4x Multisampled Anti-Aliasing
    Xbox 360 - 4.0 Billion Pixels/sec (8 ROPS x 4 Samples x 500MHz / 4)
    PS3 - 2.0 Billion Pixels/sec (8 ROPS x 2 Samples x 500MHz / 4)

Pixel Fill Rate without Anti-Aliasing
    Xbox 360 - 4.0 Billion Pixels/sec (8 ROPS x 500MHz)
    PS3 - 4.0 Billion Pixels/sec (8 ROPS x 500MHz)

Frame Buffer Bandwidth
    Xbox 360 - 256.0 GB/sec (dedicated for frame buffer rendering)
    PS3 - 20.8 GB/sec (shared with other graphics data: textures and vertices)
    PS3 - 10.8 GB/sec (with 10.0 GB/sec subtracted for textures and vertices)
    PS3 - 8.4 GB/sec (with 12.4 GB/sec subtracted for textures and vertices)

Texture/Vertex Memory Bandwidth
    Xbox 360 - 22.4 GB/sec (shared with CPU)
    Xbox 360 - 14.4 GB/sec (with 8.0 GB/sec subtracted for CPU)
    Xbox 360 - 12.4 GB/sec (with 10.0 GB/sec subtracted for CPU)
    PS3 - 20.8 GB/sec (shared with frame buffer)
    PS3 - 10.8 GB/sec (with 10.0 GB/sec subtracted for frame buffer)
    PS3 - 8.4 GB/sec (with 12.4 GB/sec subtracted for frame buffer)

Shader Model
    Xbox 360 - Shader Model 3.0+ / Unified Shader Architecture
    PS3 - Shader Model 3.0 / Discrete Shader Architecture

12. #72 SP
    Omule, esti culmea, stai cu placile tale video si cu specificatiile tale de expert si lasa-ne pe noi in pace. Eu ma joc Secret of Mana pe SNES, consola pe 16 biti si sa fiu al dracului daca stau sa ma gandesc la toate *****urile ce le-ai insirat tu mai sus.

Te apuci sa dai quote la niste posturi destul de vechi ca sa ne arati noua ce inteligent esti tu si cate sti tu despre placi video.

Si ca sa nu imi spui mie ca sunt fan boy console, mi-am cumparat Fallout 3 collectors edition pt PC si nu imi merge deloc bine, dar il am acolo pana voi face un upgrade si ma voi bucura de el la adevarata lui valoare. Pana atunci il joc linistit pe 360 si crede-ma ca nu am timp sa ma uit la nu stiu ce detalii grafice si mai stiu eu ce *****uri de shadere.

Sa fi sanatos!

13. #73 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Omule, esti culmea, stai cu placile tale video si cu specificatiile tale de expert si lasa-ne pe noi in pace. Eu ma joc Secret of Mana pe SNES, consola pe 16 biti si sa fiu al dracului daca stau sa ma gandesc la toate *****urile ce le-ai insirat tu mai sus.

Te apuci sa dai quote la niste posturi destul de vechi ca sa ne arati noua ce inteligent esti tu si cate sti tu despre placi video.

Si ca sa nu imi spui mie ca sunt fan boy console, mi-am cumparat Fallout 3 collectors edition pt PC si nu imi merge deloc bine, dar il am acolo pana voi face un upgrade si ma voi bucura de el la adevarata lui valoare. Pana atunci il joc linistit pe 360 si crede-ma ca nu am timp sa ma uit la nu stiu ce detalii grafice si mai stiu eu ce *****uri de shadere.

Sa fi sanatos!
    Pe unii ii intereseaza detaliile tehnice si grafica constituie unul din principalele motive pentru care aleg o consola in defavoarea alteia. Ce te bagi in vorba sa ma iei la suturi pentru ca am insirat o serie de detalii tehnice?

14. #74 SP
    Eu nu cred ca te-am luat la suturi, ti-am spus doar ca nu cred ca intereseaza pe absolut nimeni de aici ceea ce ai scris tu acolo. A lua la suturi inseamna sa spui cuiva ca debiteaza cretinitati, ba chiar e jignire, dar mai sti.. poate sunt eu cretin

Daca macar 10 persoane vor spune: "multumim tphase pentru ce ai scris tu acolo, acum vom sti sa nu ne cumparam PS3/360/WII datorita acelor 16 milioane de pixeli pe secunda" atunci eu imi voi cere scuze in fata ta si ma voi intoarce la coltul meu.

Numai Bine!

15. #75 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Calm down guys... aveti amandoi dreptate. Tphase are dreptate, sunt unii care se uita mai mult la cate milioane de poligoane stie placa video. Aceia de obicei sunt "gameri" care dau skip la filme, story, etc... Si DeathWings are dreptate vorbind despre cei care se joaca orice joc bun si nu-i intereseaza ce e "sub capota".

Pe de alta parte, Tphase, iti scapa din vedere un singur lucru. Si-anume ca atat GPU-ul cat si CELL-ul sunt programabile. Un mic exemplu, ca sa vezi ce inseamna optimizare, diferenta dintre Cell + RSX fata de un E8600 la 4.4Ghz + 8800GT in Folding@Home este zdrobitoare. Daca un pachet pe PC imi ia in jur de 36h, acelasi pachet il "rezolva" PS3-ul in 8 ore. Iar la specificatii nu se compara, PC-ul fiind mult peste. Deci nu totul tine de specificatii cat de modul in care e optimizat software-ul aferent.

Un alt exemplu: Xbox are procesor la 733Mhz, 64MB RAM, si cu XBMC-ul (optimizat in ani de zile) play-aza fluent ceea ce un P4 la 3Ghz cu 1GB RAM nu poate. Si cum sa zic, pe Xbox te uiti si vezi 22MB RAM free si ramai traznit de cum zboara.

Dar, sa nu incepem un razboi console vs PC. Ambele au avantajele lor. Aici opriti-va strict la sfaturi pentru alegerea unei console next-gen. Nu discutam despre PC !

So, on-topic:
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    De ce spuneti ca PS3 este varza la capitolul online? Cu ce este mai prejos fata de Xbox Live?
    Am putea spune si pentru ca au avut un an cel putin avans... timp in care au avut timp cei de la Microsoft sa optimizeze. Pe de alta parte, Microsoft ia bani pt. serviciile online, si prin urmare isi permite sa investeasca in servere mai puternice. Si intr-un final, pe Xbox 360 toate jocurile sunt hostate pe servere la Microsoft, pe cand la PS3 serverele apartin producatorilor jocului. Eu cel putin asa stiam.

16. #76 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    De curand mi-am cumparat si eu un XBox360 Pro s.h.,dinasta din generatie noua cu HDMI si racire ceva mai buna, de la un prieten.Si care mi-a garantat 2 ani ca i-mi va repara RROD-ul,daca se va intampla,altfel nu-l cumparam.Asta e cea mai mare problema zic eu la XBox,fiabilitatea,care poate fi si un deall breaker in cazul achizitionarii s.h. fara garantie.Nou mai merge, dar chiar si asa e destul de enervant sa ti-i se strice consola si sa umblii cu ea pe la garantie.
    Acum ca detin ambele console pot sa zic ca singura diferenta ce am observat-o eu la grafica este prezenta unu-i mic nivel de Antialiasing la jocurile de pe XBox360 ceea ce face ca grafica sa fie unpic mai finisata pe X360 decat pe PS3(care are brobleme destul de grave la unele jocuri-GTA4-cu AA),in rest cam la fel.Pana acum cea mai buna grafica intr-un joc pe consola ce am vazut-o eu a fost cea din Uncharted de pe PS3.

17. #77 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eu zic sa nu va mai certati aiurea in legatura cu grafica consolelor. intr-o declaratie fff recenta, Shane Kim a spus ca vor continua sa produca Xbox 360 'One day longer than the lifespan of the PlayStation 3', asa ca ma astept ca ambele console sa fie pe piata probabil inca 5 ani de acum incolo. asta nu inseamna ca intre timp nu vor scoate altceva, probabil ca da, insa Xbox 360 si PS3 se vor bate pentru mult timp, iar orice discutie in legatura cu capacitatile lor dpdv tehnic nu isi are rostul. da, o sa avem dx11 in curand si placi grafice dedicate insa pina la urma totul se rezuma la jocuri, la ce jucam noi, nu la ce vor unii sau altii sa ne jucam. daca eu aleg sa raman pe Xbox 360 si PS3, in ciuda DX11, e treaba mea. beauty is in the eye of the beholder. se pare ca unii dintre voi nu au auzit de chestia asta pina acum.

18. #78 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Si intr-un final, pe Xbox 360 toate jocurile sunt hostate pe servere la Microsoft, pe cand la PS3 serverele apartin producatorilor jocului. Eu cel putin asa stiam.
    "wrong sound" - WRONG

19. #79 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Eu zic sa nu mai sariti asa la om, se vede clar ca tphase este un impatimit al hardware-ului, si eu sint si de asta il inteleg. Nu-l intereseaza poligoanele si pexelii, pur si simplu ii place hardware-ul si tot ce implica el si de asta stie si se informeaza atit despre hardware.
    Vizavi de VGA, eu am 8800GT cu 256mb in PC si merge orice joc nextgen aparut cu toate detaliile la maxim fluent, si desi am acest VGA eu inca joc Fallout 2 si Bioforge pe PC, jocuri care nu au supergrafica dar care beneficiaza de un gamplay puternic asa cum zice DeathWings (tot respectul pentru omul asta). La toata lumea place grafica super realistica dar nu oricine poate gusta un joc cu un gameplay bun, sint multe jocuri de succes si grafica buna in zilele noastre care traiesc datorita predecesorilor cu un gameplay puternic si cu o grafica mult mai slaba. Exemple ar fi MGS4, Fallout 3, Zelda Twillight Princess (si sa nu-mi spuneti ca nu are grafica ok, ca se putea si mai bine pe wii), GTA4 am enumerat numai citeva nume pregnante care au aparut pe una sau mai multe platforme.

Va urez o zi frumoasa la toti.

20. #80 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Vizavi de VGA, eu am 8800GT cu 256mb in PC si merge orice joc nextgen aparut cu toate detaliile la maxim fluent. Va urez o zi frumoasa la toti.
    Cu toate detaliile la maxim pe bune ? ia incearca un WoW si dupa mai vorbim.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast