Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 42 of 45 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 ... LastLast
Results 821 to 840 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #821 SP
    Senior Member tray's Avatar
    atacator oricum schema o faci cu l2 si analogul din dreapta

2. #822 SP
    Member carcru's Avatar

Tutoriale.

E foarte fun să joci doar din skill-uri. At least,mie aşa �mi place să joc.

3. #823 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    atacator oricum schema o faci cu l2 si analogul din dreapta
    atacant....atacator..tot una e...nu vad ce ii de ras
    multe scheme se fac L2 si analog dreapta...poti fi mai precis?

multumesc carcru ..dar totusi nu am gasit o
    ii ceva gen la "Double Touch Exit" facuta de C. Ronaldo in fata aparatorului cu nr 4 din tutorialul 3,numai ca aia care o doresc e un pic diferita...mingea o da intr o parte....si el se duce in cealalta parte...din alergare nu de pe loc
    sigur este caci am jucat cu unu on line si m a batut folosind numai schema aia..sa fi gasit el alta....ceea ce nu prea cred !!!

4. #824 SP
    Member carcru's Avatar
    Nu ţii apăsat pe l2 şi c�nd eşti �n faţa apărătorului dai din analogul din dreapta �n faţă/diagonală st�nga/diagonală dreapta.

5. #825 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Nu ţii apăsat pe l2 şi c�nd eşti �n faţa apărătorului dai din analogul din dreapta �n faţă/diagonală st�nga/diagonală dreapta.
    FARA L2 dau cu analog din dreapta sus(diagonala...nu numai in sus ci in diagonala sus) apoi imediat dau stanga(dreapta--depinde cum vrei driblingul) stanga(diagonala)
    Ok asa?
    multumesc mult.!daca iese...mi se pare tare schema...

6. #826 SP
    Member carcru's Avatar
    Man,c�nd eşti �n faţa apărătorului pur şi simplu din right stick,din analogul din dreapta dai in faţă sau �n diagonală faţă st�nga/dreapta şi el o să dea mingea pe l�ngă el. FĂRĂ L2.

7. #827 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    ok multumesc frumos...o sa incerc mai tarziu...acuma nu ma lasa baiatul....iti dau un raspuns mai incolo....
    ms inca odata de raspunsuri

8. #828 SP
    Member showman's Avatar

9. #829 SP
    Member BatsBike's Avatar
    "antrenez" la career mode,Tom Tomsk(Russian League) ... sunt in sezonul doi,primul l'am incheiat pe locul 6 jucand la nivelul professional cu jumatate din setari off+manual(semiassisted pe pas+sut) ... am participat in preliminariile euro league(aka europa league)dar m'a eliminat sevilla(jocul i'a impins mai mereu spre victorie,de parca jucam finala!) ... singurul impediment in career mode,major,ar fi ca overallul jucatorilor nu urca,dimpotriva(-1,de obicei) ... sigur,asta a fost bugul atat de cunoscut pentru fifa11 ... oricum,pentru o echipa necunoscuta ca Tom Tomsk mi s'a parut interesant sa mi se aloce 10 milioane pentru transferuri!
    am expus ca pe un fapt divers,parerea mea fiind ca fifa 11 a fost un pas inainte ca gameplay in primul rand(cand reduci din assissted se observa acest lucru) ...

10. #830 SP
    Member miami's Avatar
    Salutari... se poate juca 2 VS 2 online (dar eu sa ma joc cu un prieten de la aceiasi consola)?
    Scuze daca s-a mai postat.

11. #831 SP
    Member BatsBike's Avatar
    cea online,2vs.2(voi doi de la aceeasi consola),dai la head to head match&dai guest din triunghi pentru prietenul tau ... separat(de la console diferite),banuiesc ca la asta te refereai,n'am auzit ...

12. #832 SP
    Member showman's Avatar

13. #833 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

Care e mai frumos?

14. #834 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    No. 2

15. #835 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Niciunul

................

Eu zic primul, e frumos si al 2-lea, al 3-lea ar fi superb daca sistemul de free-kicks nu ar fi usor.
    Vad mai multe goluri din lovituri libere de la distante asemanatoare decat ce ai facut tu in prima reusita, deci merg pe primul.

16. #836 SP
    Member TheSpider's Avatar
    cum filmati pe ps3?

17. #837 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Ai nevoie de un recorder pentru asta (Dazzle, HD PVR s.a.m.d.), insa costa bani. Cel mai bun recorder de genul, HD PVR, te ajunge pe la 1000 lei, in Romania nu prea se gaseste oricum, si si asa nu nu merita sa dai 1000 lei doar ca sa faci niste view-uri amarate pe YouTube care oricum nu-ti aduc nicio satisfactie materiala, doar "faima pe net", plus ca daca nu esti cunoscut e deja foarte greu sa te faci remarcat, deoarece sunt deja foarte multi FIFAngii pe YouTube.
    Mai poti pune filmele pe net cum a facut Marius prin functia de uploadare a replay-urilor, dar desigur, calitatea este slaba.

18. #838 SP
    Member maghear's Avatar
    Ziceti-mi si mie care este secretul la loviturile libere. M-am uitat la tutoriale pe net dar orice fac nu pot sa bag loviturile libere in ata. Inca il aleg pe ronaldo (cu ronaldo e facut tutorialul) si tot nu pot da goluri.

19. #839 SP
    Member showman's Avatar
    Quote Originally Posted by maghear View Post
    Ziceti-mi si mie care este secretul la loviturile libere. M-am uitat la tutoriale pe net dar orice fac nu pot sa bag loviturile libere in ata. Inca il aleg pe ronaldo (cu ronaldo e facut tutorialul) si tot nu pot da goluri.
    pai nu ai dat deloc.. sau vrei sa dai 10 din 10 lovituri libere?
    eu unul din 3,4 lovituri libere 1 sigur intra (doar ridic analogul stang <ca si cum s ar duce mingea peste zid
    si doar pe rotund simplu, fara l1,l2
    p.s nu stiu daca e vreunul asa bun.. incat sa dea 10 goluri din 10 lovituri libere

20. #840 SP
    Member maghear's Avatar
    Eu am un procentaj de 0.02% de reusita la lovituri libere dau un gol din 100 de lovituri libere
    Trebuie tinut analogul stang in sus pana cand loveste jucatorul mingea sau mai putin?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 45 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks