atacator =)) oricum schema o faci cu l2 si analogul din dreapta
Printable View
atacator =)) oricum schema o faci cu l2 si analogul din dreapta
http://www.youtube.com/watch?v=IVriU3crUnU
http://www.youtube.com/watch?v=8efwr6XazUQ
http://www.youtube.com/watch?v=T9zyEIm6DIM
Tutoriale.
E foarte fun să joci doar din skill-uri. At least,mie aşa �mi place să joc.
atacant....atacator..tot una e...nu vad ce ii de ras
multe scheme se fac L2 si analog dreapta...poti fi mai precis?
multumesc carcru ..dar totusi nu am gasit o
ii ceva gen la "Double Touch Exit" facuta de C. Ronaldo in fata aparatorului cu nr 4 din tutorialul 3,numai ca aia care o doresc e un pic diferita...mingea o da intr o parte....si el se duce in cealalta parte...din alergare nu de pe loc:|
sigur este caci am jucat cu unu on line si m a batut folosind numai schema aia..sa fi gasit el alta....ceea ce nu prea cred !!!
Nu ţii apăsat pe l2 şi c�nd eşti �n faţa apărătorului dai din analogul din dreapta �n faţă/diagonală st�nga/diagonală dreapta. :)
Man,c�nd eşti �n faţa apărătorului pur şi simplu din right stick,din analogul din dreapta dai in faţă sau �n diagonală faţă st�nga/dreapta şi el o să dea mingea pe l�ngă el. FĂRĂ L2.
ok multumesc frumos...o sa incerc mai tarziu...acuma nu ma lasa baiatul:))....iti dau un raspuns mai incolo....
ms inca odata:) de raspunsuri
"antrenez" la career mode,Tom Tomsk(Russian League) ... sunt in sezonul doi,primul l'am incheiat pe locul 6 jucand la nivelul professional cu jumatate din setari off+manual(semiassisted pe pas+sut) ... am participat in preliminariile euro league(aka europa league)dar m'a eliminat sevilla(jocul i'a impins mai mereu spre victorie,de parca jucam finala!) ... singurul impediment in career mode,major,ar fi ca overallul jucatorilor nu urca,dimpotriva(-1,de obicei) ... sigur,asta a fost bugul atat de cunoscut pentru fifa11 ... oricum,pentru o echipa necunoscuta ca Tom Tomsk mi s'a parut interesant sa mi se aloce 10 milioane pentru transferuri!
am expus ca pe un fapt divers,parerea mea fiind ca fifa 11 a fost un pas inainte ca gameplay in primul rand(cand reduci din assissted se observa acest lucru) ...
Salutari... se poate juca 2 VS 2 online (dar eu sa ma joc cu un prieten de la aceiasi consola)?
Scuze daca s-a mai postat.
cea online,2vs.2(voi doi de la aceeasi consola),dai la head to head match&dai guest din triunghi pentru prietenul tau ... separat(de la console diferite),banuiesc ca la asta te refereai,n'am auzit ...
Care e mai frumos?
No. 2
Niciunul =))
................
Eu zic primul, e frumos si al 2-lea, al 3-lea ar fi superb daca sistemul de free-kicks nu ar fi usor.
Vad mai multe goluri din lovituri libere de la distante asemanatoare decat ce ai facut tu in prima reusita, deci merg pe primul. :D
cum filmati pe ps3?
Ai nevoie de un recorder pentru asta (Dazzle, HD PVR s.a.m.d.), insa costa bani. Cel mai bun recorder de genul, HD PVR, te ajunge pe la 1000 lei, in Romania nu prea se gaseste oricum, si si asa nu nu merita sa dai 1000 lei doar ca sa faci niste view-uri amarate pe YouTube care oricum nu-ti aduc nicio satisfactie materiala, doar "faima pe net", plus ca daca nu esti cunoscut e deja foarte greu sa te faci remarcat, deoarece sunt deja foarte multi FIFAngii pe YouTube.
Mai poti pune filmele pe net cum a facut Marius prin functia de uploadare a replay-urilor, dar desigur, calitatea este slaba.
Ziceti-mi si mie care este secretul la loviturile libere. M-am uitat la tutoriale pe net dar orice fac nu pot sa bag loviturile libere in ata. Inca il aleg pe ronaldo (cu ronaldo e facut tutorialul) si tot nu pot da goluri.
pai nu ai dat deloc.. sau vrei sa dai 10 din 10 lovituri libere?
eu unul din 3,4 lovituri libere 1 sigur intra:D (doar ridic analogul stang <ca si cum s ar duce mingea peste zid
si doar pe rotund simplu, fara l1,l2
p.s nu stiu daca e vreunul asa bun.. incat sa dea 10 goluri din 10 lovituri libere
Eu am un procentaj de 0.02% de reusita la lovituri libere :p dau un gol din 100 de lovituri libere :(
Trebuie tinut analogul stang in sus pana cand loveste jucatorul mingea sau mai putin?