baietii de la gameshop m-au sunat pt confirmare. sper ca de joi cel tarziu sa am jocul.
Printable View
baietii de la gameshop m-au sunat pt confirmare. sper ca de joi cel tarziu sa am jocul.
am un baiat in lista care il joaca acum :(
:P Am fost contactat de GameShop.Vineri rup Fifa in 11 bucati =))))))))))))))
me2 me2 me2 me2 !!! :))
baiatu sta in germania...add kingphoenix89 daca nu ma crezi
oricum si in europa exista inca de sambata varianta Pal doar cu italiana, maghiara si germana oficial in magazine.
come on fifa 11
FIFA 11 will release tomorrow in the USA, a few players could play the game already and have to download a patch. The Patch 1.01 hat 35 MB and start downloading automatically when starting the game.
Pro Passing poate fi "TURNED OFF" cand mergi sa joci "ranked" . Sper sa rezolve cu un patch ceva.Sustineau ca Pro Passing va fi prezent la fiecare meci pe online ! :(
am comandat la emag.....si ma sunat pt confirmare ....si din nefericire a zs ca mai ma suna saptamana viitoare?.....nicio sansa sa vina vineri :(:(
Cand va avea loc campionatul? Noi, cei cu bugete mai mici vom avea timp sa'l cumparam SH?
Iti dai seama ca nu incepe vineri :) oricum va fi foarte misto ! Vom avea urne valorice , etc ;)
campionatul o sa fie doar pe ps3?:(
Hai sa facem si pe 360 un campionat de fifa....
daca facem , ma puteti trece si pe mine ...luni-marti imi cumpar si eu fifa
Deci versiunea pe console este extraordinara fata de varianta PC.Tocmai am jucat pe PC si sunt iarasi dezamagit,bine ca maine seara am Fifa pe PS3 hehehe.
@ZeroSkillNoob acum serios nu trebuie sa ne readuci aminte in fiecare ca vineri o sa-l ai :-< :(... la web sunt sanse slabe sa ajunga joi/vineri
pentru campionat, inca nu avem o data de lansare, dar vom revenii cat de curand cu niste informati :).
http://www.consolegames.ro/forum/f9-...ifa-2011-x360/ cine doreste sa se inscrie in thread.