pai,poate avem"norocul"asta in meciul direct(liga B,nu?) ... :p important este ca nu consola are probleme ...
Printable View
pai,poate avem"norocul"asta in meciul direct(liga B,nu?) ... :p important este ca nu consola are probleme ...
Am si eu cateva intrebari, de incepator: care e treaba cu personality+, pro passing, 360 battle for possesion etc ? Deoarece, mi se intampla ca jucatorul sa greseasca o pasa simpla de cativa metrii, sau daca reuseste pasa, jucatorul care o primeste, nici nu are timp sa faca preluare ca deja sunt 2 din jucatorii adversarului pe el. Si cum sta treaba cu skill moves? Foarte, foarte putini jucatori din tot jocul au 5 stele la skill moves... la FIFA 10 erau mai multi, acum vad ca le-au scazut din skill moves...
ar trebui sa intelegi daca vezi acest trailer http://www.youtube.com/watch?v=jeiTY4mq7B0
Da, da, am vazut... Macar de ar fi lasat jucatorii cu five stars skill moves ca la FIFA 10 .
---------- Post added 26-02-2011 at 02:31 PM ----------
mai am o intrebare, pot mari skill lvl la anumiti jucatori? ca am vazut pe youtube ca sa faci "fake ball roll" iti trebuie 5 stele la skill lvl, iar cel din filmulet facea cu Ronaldo si Kaka. cum reusea sa faca asta cu Kaka, care are doar 4 stele la skill level?
http://www.youtube.com/watch?v=bJ2TzPmN6iw (dati la 0:58)
Pt Ball roll fake iti trebuie minim 4 stele la skill moves. De acord cu FailedAngel , macar de-ar fi lasat jucatorii cu skill moves ca la fifa 10, acuma e un lack de 5 star skill players.
Intr-adevar este, plus ca nu sunt acordate tocmai corect. Nu inteleg care-i priceputul care i-a dat lui Ibra 4 stele, iar lui Messi 5.
Aratati-mi-l si mie pe Messi facand vreodata o bicicleta intr-un meci real, ce sa mai zic de o braziliana, ruleta sau rabona.
care intra la un 2 vs 2 ? PSN: laurz0r
cumpar cartonase cu messi si ronaldo (ultimate team) xbox 360.....fifa 11.....0721947386
Foloseste careva Creation Centre in FIFA 11?
Salut daca ma poate si pe mine lamuri cineva ca nu prea ma pricep . Se poate face update si ptr exhibition play la fifa acum cu toate transferurile daca stie cineva
Daca intri la. Edit -> Edit Squads -> Download latest team updates.
Parca asa era, sigur o sa ai si la exhibition. :)
o sa caut multumesc frumos
@romey ... am folosit yo Creation Centre ... am download majoritatea echipelor de liga 1 din Romania,am incercat sa creez liga 1 in sistem tournament dar ... m'am cam plictisit :D adica,n'are farmec daca nu urmeaza cupele europene dupa ce joci un campionat ... sper ca asta sa fie o adaugire importanta pentru fifa 12:cu ajutorul Creation Centre sa se poata creea o liga(doar una!)pe care sa o putem adauga in manager mode cu toate avantajele modului ... fiecare ar putea creea liga care o vrea in fifa dar nu exista oficial ...
Ai dreptate ,de la un timp te plictisesti in sistem Tournament daca nu ai posibilitatea de a continua un an competitional .Si eu am creat ca si tine Liga 1 si in Creation Centre am facut 23 de echipe romanesti pe care le-am facut zic eu mai apropiate de realitate. Sa speram ca in 2012 Creation Centre o sa fie imbunatatit si o sa apara si posibilitatea de a creea stadioane, iar daca ar fi si posibilitatea, asa cum spui tu, de a-ti creea o liga in manager mode ar fi super. Speram........
Ideal ar fi ca in Fifa 12 sa adauge ei oficial Liga 1 !Nu inteleg de ce nu adauga liga noastra,avem unele echipe mai importante decat nu stiu eu ce echipe de care n-a auzit nimeni din Africa etc. ...Oare trebuie ca si jucatorii/echipele sa plateasca ceva pt a aparea in joc in mod oficial?:-?
Chiar nu stiu,nu ma pricep la subiectul asta,asa ca sper ca nu veti sari ca arsi ca am gresit...:)
Un nou update fifa 11.
FIFA 11 / *** Patch - 16 March - Xbox 360 & PS3 Discussion - FIFA 11: EA Forums
good point,horatiu ... acum,sa vedem daca,intr'adevar,update'ul are efect ... =;
Au un dezinteres total pentru campionatul nostru (care e sub orice critica acum, sa recunoastem) ca si pentru alte campionate,
in schimb au liga a patra din anglia.
Nici cand au avut licenta pentru Champions League (vezi UEFA Champions League 2006–2007 video game) n-au avut bunul simt
sa aiba toate licentele. De exemplu, Steaua, care era atunci in liga, avea jucatori fictivi
Treaba cu licentele sa stii ca in unele cazuri nu e vina EA Sports . Chestia cu Liga 1 in FIFA eu o astept din 99 de la FIFA 2000 pe PS1 si cred ca o sa trebuiasca sa asteptam mult si bine .Cu oamenii care sint in fruntea fotbalului romanesc nu e de mirare ca e asa . De anii de zile nu au reusit Mitica si Nasu sa faca macar un teren de fotbal ,nu stadion , dar au ''reusit'' sa-si faca birouri. Iar nationala au reusit prin management sa o aduca in ''frunte'' pe locul 50 . Si am uitat pe unul ''competent'' pe acolo :Lupescu care cu fiecare aparitie TV ii ivata pe toti management si fotbal de parca el a inventat mingea de fotbal. Cu asa oameni si asa interes n-o sa vedem noi LIGA 1 in FIFA, ei nu realizeaza ca o simpla aparitie intr-un joc video face publicitate mai mult decit un simplu meci pe un stadion pe care poate dupa citiva ani o sa reuseasca sa-l faca. Eu de exemplu chiar daca imi place fotbalul nu stiam de echipele din Suedia sau Norvegia( exceptie Rosemborg si Valerenga )sau de echipele din Australia si acum mai nou din Irlanda. :)