Ce trebuie sa fac ca sa am gloante infinite?
Printable View
Ce trebuie sa fac ca sa am gloante infinite?
Am terminat jocul de 2 ori pana acuma si am facut la un pistol upgrade pana la 60 de gloante...si nimic...
Iar dupa ce faci toate upgrade-urile despre care iti spune eXistenZ trebuie sa mai si deschizi gloantele infinite pentru arma respectiva dintr-un meniu separat (extras parca ii spune, nu sunt sigur).
joaca cineva cu mine re5 co-op ? (PS3) is la chapter 4-1,am si headset
Multumesc eXistenZ si GreyhounD
Am ajuns si eu la 5-2. Jocul deja a devenit un shooter in toata regula.
Nu inteleg ce vrei sa spui cu shooter in toata regula.
De la chapter 5-2 sunt numai majini cu AK-47, Snipers si Stun Rods. In plus se foloseste un sistem de cover.
Aaa...da ...acolo m-a enervat si pe mine .....imi venea sa arunc cu controlerul pe jos de nervi....
Cei de la capcom au reusit sa vanda 5 milioane de jocuri, atat pe ps3 cat si pe xbox360
Resident Evil 5 Sells 5 million Copies | Criousgamer
...are cineva DLC-ul pentru X360 să-l terminăm?
Mă disperă că dau numa de handicapați on-line care �n loc să joace %*& mereu runda/meciu ~x(
�n ritmul ăsta niciodată nu iau
Dacă �l are cineva să-mi dea un mesaj pe XBL să jucăm.Quote:
It Takes Two to Tango
Chain a 40-defeated combo in Team Slayers.
Merci.
Cred ca si eu o sa am nevoie de ajutor pe varianta de PS3. Cine se ofera sa joace?
Pt. a obtine trofeul, trebuie sa trisezi putin. Fratele meu il are, dar l-a obtinut intr-un meci cu alti 3 amici d-ai lui. bineinteles, ceilalti 2 adversari nu faceau practic nimic. Altfel, mi se pare aproape imposibil de obtinut. In rest, celalate trofee sunt usor de obtinut, mai ales daca joci cu cineva care a terminat jocul de aprox. 5 ori. :D
Vrea cineva sa joace Mercenaries? (X360) :d
...c�nd dai de idioți care �n loc să joace �și bat joc!...singurul lucru rămas este boosting-ul. Așa se tarduce ce-ai scris mai sus.
Efectiv....n-ai ce-i face.
La �nceput e oki...e chiar amuzant c�nd vezi handicapați on-line dar după o perioadă...gata frate. Păi azi am crezut că-mi arunc pianul pe balcon...doamne ce faze făcea unu.
Mă rog...
....c�nd vezi idioți on-line ce faci? Cauți c�teva persoane de �ncredere și boosting FTW!
*mai există cazuri de boosting atunci c�nd nu joacă nimeni jocul și stai �n lobby 5 ore să găsească un meci (nu dau exemple de jocui dar sunt...chiar multe).
Gata, m-am oprit.
Răm�ne valabil ce-am scris mai sus...need help! ~x(