A fost interesant, am stat 40 min + si m-am uitat la jumatate de ecran ca Alecs a dat peste camera cand si-a tras stick-ul.. am inteles ca tu trebuia sa te ocupi de stream ; you failed! X(
Printable View
Mike o sa fie legat cu lanturi de laptop pana ii iese 100% follow=up dupa EX MGB.
VJ MIKE!!!
---------- Post added 29-01-2011 at 08:36 PM ----------
Frumos cum "trolli" au fost trollati de C.Viper.:evil:
Fantomel a ras la urma. :face:
Oricum, da TROLLING over 9000.
Well, dude, n-am fost numit ca avand grija de stream and ****.Sa vedem data viitoare facem mai profesinal, promit:D .Pnm, un singur viewer :)) Trebuia sa ne dai un mesaj pe telefon ca sa mutat camera sau sa ne dai un bip:))
Legat de Ex Mgb -st.lk ...Da...sorry for that.Controleru meu nu se intelegea bn cu ceva.Nu stiu ce exact.Avea probleme la input.Poate erau prea multe chestii bagate pacolo.S-a plans si un Balrog player de el , deci exludem paranoia lol.Acuma ce il testez in training si nam treaba.90% executie baby.Cam cum am si online.Dar acolo s-a intamplat ceva.Eh, nu-i bai.Dar stiu ca e enervant sa vezi pe cineva ratand followup la ex mgb, si eu tip la monitor cand vad dastea:)) Acum inteleg:))
PS:Nu-i vina mea ca alecs are curu' mare.
PS2: E EG Smileymike , nu VJ:P
Mah tu te-ai asezat motz la laptop ca faci si dregi tu acolo. :D
La ce "padure" de cabluri era acolo puteam sa fiu stick man si tot trageam unul din ele. :))
Hai baga pe Viper in training acolo si vino cu explicatii. :tooth:
PS: e EG Let's Team Up So That I May Lose First Mike.
Una peste alta, a fost in regula azi si imi pare bine ca au aparut personaje noi in peisajul de offline gatherings, gen Fantomel, Lord. Cristi, Dead, etc...
Cu stream-ul, ce sa zic, fi un pic mai bland cu noi Mini :) Avand in vedere ca este primul mai scartaim si noi... :P
Promitem sa ne imbunatatim prestanta cu prima ocazie. De asemenea, promit sa avem mai mult de o consola data viitoare (avand in vedere ca ne-am inmultit si deja dureaza ceva pana apuci sa joci la o singura masa). Incercam si variante de locatie noua si mult mai incapatoare dar aici nu pot inca sa promit nimic.
In the meantime, keep up the good trolling and mashing :p
Eu imi voi face viata in Predeal 2 sapt, pe partieeeeeeeeeeee B-) Si cu consola offline, bineinteles :D
Best trolling.I think you will find only fine stuff.Fine stuff as only a gentleman would offer *twists curly mustache*
http://www.youtube.com/watch?v=pm13sikOlI4&hd=1
You talking **** to Dan?
=))))
In loc sa joci pe uiti la cross counter.
Lasa-l ma sa se uite, care-i pb? :D
A fost un episod foarte tare chiar, am ras cu lacrimi cand i-a dat Mike perfect lu ala cu Dan si i-a facut de ***** pe Flash si Goo. Apoi si-a luat si el perfect :D
Ce mai faceti voi prin Bucuresti pe acolo, mai bagati ceva online? Am auzit ca Musy ruleaza cu Hakan mai nou =)) Eu nu reusesc sa conectez consola la net deci abia peste o sapt si ceva mai bag si eu cu voi :( M-am mai antrenat putin cu Akuma in schimb :)
btw.. ma uitam la Crossroads acum cateva zile si citeau comentatorii mesaje pe Twitter :D
we out there...we out there
http://www.youtube.com/watch?v=J8R3w1xQrdo&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=1oPzkuzU8pM&hd=1
Marn beat = priceless. :buddies:
---------- Post added 07-02-2011 at 01:03 AM ----------
1. Marn - Yun ($448, Mad Catz Chun li TE, Star Wars Toy, $100 Credit Round1)
2. E.G. Justin Wong - Yang/Makoto ($128, Mad Catz TE, Domo Toy, $50 Credit Round1)
3. Tatsu - Vega ($64, Tritton Headset, Stuff Bear Toy, $25 Credit Round1)
4. Combofiend - Makoto/Guy
5. Jayce - C.Viper
5. OnlineTony213 - Seth
7. ComboJack - Fei Long
7. ClakeyD - Honda/C. Viper/Ibuki
Nice to see OnlineTony213 up there.
Pacat ca a castigat Marn cu Yun.Dudley nu mai are reprezentani.Nu mai are nici un rost sa urmaresc streamuri, sau sa-mi pese de comunitatea din America sau de SSF4.
Mike asteptam ca la urmatoarea intalnire sa ai ceva mai mult alcool in sange.
Bozy o sa isi inchida telefonul...prietenii stiu de ceeee....
Mike sa intelegem ca you were dickriding Marn? :P :D
Cody, ti-l recomand:
http://www.youtube.com/watch?v=eB_RPFwgP74
Stiu combo vidu ala cu Cody de dinainte sa fie lansat:P Da cody e fun/interesant, dar nu imi place ca nu are are ex dp si nu pot face ex zonk reliable.Not wanting to sound like a dp masher, but i need at least one reversal, ex or not, iar pentru mine, ex zonk nu exista pentru ca nu-l pot face cand am nevoie de el.Cu el CHIAR ca nu pot sa ma descurc cand se pune presiune pe mine.
Da' lol, nu ma las de Dudley.Marn joaca Yun, dar cum nu e available in SSF4, n-am ce face, raman Dudley.Oh, and yeah, he's actually fun and I like playing him.
Combo vidul vine la urmatorul offline.