pai scrie acolo detaliile de insciere.. in program
te inscrii pe loc intre orele alea
venim mai toti de la team building.. be there! :D
Printable View
pai scrie acolo detaliile de insciere.. in program
te inscrii pe loc intre orele alea
venim mai toti de la team building.. be there! :D
Deci ne vedem la universitate la metrou si ne plimbam de incalzire si caterinca pe jos sau aveti alte variante de ajuns acolo? :D
Lord, te sustinem sa ajungi in finala. S-ar putea sa aveti toti o sansa de data asta, inca nu m-am hotarat daca ma inscriu sau nu [-(
cum a ramas cu liam? a reusit sau nu?
Cine doreste antrenament pentru Battlekon sunt disponibil astazi dupa orele 17:00 . Preferential pot folosi orice caracter pentru care doriti sa invatati matchup'ul.
Partea cea mai buna : este gratis :naughty:
Eh, nu stiu ce ai vazut aseara :) Multam de incurajare oricum :P
Am multe de imbunatatit la capitolul executie, tech throws, mash control :D
Rabdare nu am din pacate... Vazand diferenta de nivel clara (ownat de Ady aseara si de Duncan lately) ma apuca spumele X(
diseara facem un "dans in familie" ? pe la 20-20:30 sper sa fiu on
diseara sper ca intra si liam in marea familie :D
poongko foolin' around in AE. a uitat ca U2 nu mai e garantata :D
http://www.youtube.com/watch?v=U7RoBpSTpTs
http://www.youtube.com/watch?v=6Mskdp74T0s&hd=1
In caz ca nu a vizionat cineva finala inca. :rulez:
IMO una dintre cele mai hyped finale la SF4 de muuuuult timp.
Oh si sa nu uit....
See Ya Tomorrow In Da Club Guys!!!:face:
GG guys a fost un event deosebit.
Fantomel a iesit invingator dupa niste meciuri frumoase cu Poke in finala.
Eu am iesit ca un amarat de "pot monster" pe un loc derizoriu si bine meritat. :D
http://i51.tinypic.com/2ivenpc.jpg
Videos will follow pe channel-ul meu.
Imi cer scuze daca nu am putut oferi coverage video 100% al campionatului dar era destul de aglomerat si la toate station-urile se petrecea ceva.
Inca odata, GG fantomel00, poke, duncan, ded si da TU mike.
Sper sa ne vedem la un offline saptamana viitoare fara mari absente. :D
yeah, gg! finala a fost disputata si victoria lui fantomel pe deplin meritata.
pacat ca in Winners Finals am jucat ca o cizma, incercand si un counter pick nesimtit (scrubby) cu Honda care mi-a iesit incredibil de praf.
fantomelu' is my demon from now on :D
au fost in total 26 de participanti la SSF4. some decent fight change to be had :D:D:D
gg pentru toti cei cu care am jucat in turneu (arefs, kyo, ded, duncan, ded again in Losers Finals - twice the gg's)
formatul a fost cam dubios cu primele 2 runde eliminatorii. au plecat acasa jucatori care meritau clar sa se claseze mai sus sau macar o a doua sansa (testament, lord, EG smileymike, bozy) :<
locatia e ok, cam intuneric inauntru si preturi cam mari, iar unele console n-aveau sunet. un plus a fost retroproiectorul, insa mai mult de efect pentru ca n-am fost asa multi incat sa fie chiar de folos. am inteles de la organizatori ca spatiul a fost obtinut gratis, asa ca nu pot sa ma plang mai ales ca intrarea a fost libera.
urmeaza Marvel astazi, abia astept. o sa fim foarte putini care sa participe (estimez vreo 10 :D), insa dupa o sa jucam casuals si poate si niste MK9 demo.
Foarte dezamagit de prestatia lui alecs! ~x(