Daca-si revine PSN-ul o sa mi-l iau si eu,deocamdata mai astept sa vad ce naiba fac astia de la Sony.:-w
Printable View
Daca-si revine PSN-ul o sa mi-l iau si eu,deocamdata mai astept sa vad ce naiba fac astia de la Sony.:-w
Celor de la Sony le pare rău și cam at�t.
Si eu il iau tot la lansare.
http://www.youtube.com/watch?v=qppCw...&feature=feedu
Și eu il cumpăr la lansare. :D
Tot ce vreau de la jocul asta este sa nu mai aiba traseele alea reciclate din Dirt 2, unde practic aveai un singur traseu pe care il mai modificau ei un pic, mai puneau o curba sau il faceau un pic mai lung, deja stiai fiecare piatra din el... vreau ca fiecare cursa sa se simta diferit, sa intru intr-un copac pentru ca nu stiam ca e acolo si nu pentru ca stiam si ma plictiseam si am vrut sa intru in el.
Si pe langa asta sa faca si ei traseele mai lungi, ceva gen endurance... un stagiu de raliu de 20-30 de min ar fi so epic! 8->
Ken Block a facut rost de joc! =))
---------- Post added 19-05-2011 at 11:00 AM ----------
Dirt 3's soundtrack listed in full - Gamereactor UK
Full soundtrack.
Online Pass Needed For Dirt 3 | Gaming News and Opinion at TheSixthAxis.com
Quote:
Codemasters� Dirt 3 goes on sale next week and will require the entry of a single-use code included with the game in order to access its online functionalities. �Online passes� are becoming more frequent, a counter-measure used by publishers in order to disincentivize the purchase of pre-owned titles whilst rewarding first-hand customers. Those who enable the Dirt 3 code will also receive bonus content in the form of 5 VIP vehicles.
Pare fain jocul. Cred ca-l iau si eu luna viitoare. Sper sa gasesc in sfarsit un joc cu masini pe console care sa-mi placa cu adevarat [-O<
Ai jucat Dirt 2? Ti-a placut?
N-am jucat niciun Dirt, Split/Second, Blur :D GT nu-mi place si nici cu NFS-urile nu ma omor.. Burnout Paradise parca am jucat vreo 2-3 zile :-S Dar e ceva ce ma atrage la jocul asta :-? Mai ales ca inteleg ca-l ia multa lume, deci o sa am cu cine juca dupa ce-mi bag netu :)
PS: Am terminat Most Wanted acu multi ani pe PC :-B
Nu ma prea incanta trickurile alea cu Gymkhana.... sper sa nu fim obligati sa le facem ca sa avansam in cariera.
Gymkhana shiet,ce ma enerveaza americanismul asta,trebuie ei sa se bage in toate jocurile cu sporturile lor tampite.X(
Anyway8-|...preorder facut,acuma il astept sa-mi ajunga.:)