Ebay, 9,5£. Stiu ca jocul nu e mare branza dar na, arata misto editia asta. Va ramane sigilat.
![]()
Ebay, 9,5£. Stiu ca jocul nu e mare branza dar na, arata misto editia asta. Va ramane sigilat.
![]()
Felicitari, caut si eu de mult timp un 1002 intr-o cutie in stare buna! Cutia, consolele sunt mai toate ingalbenite :/
Inca un joc de la Altex, ridicat din Unirii unde era singura bucata sigilata in ambalajul original, restul pareau a fi resigilate. Stiti si voi povestea ca se strica ambalajul la transport si il schimba ei, bla bla, dar prefer varianta cu sigiliul original. As mai remarca faptul ca din 3 jocuri in ultimele 2 luni luate de la Altex, toate au avut discurile sarite din loc. Anyway, il voiam de mult:
- Alien Isolation PS4
e un joc superfain, sper sa-ti placa. l-am ajuat acum vreun an, inca il mai am in minte, spre deosebire de altele mai bine cotate
Ebay, 16£. Interesanta camera, pacat ca nu ma pasioneaza☺. Cu toate ca pe cutie scrie ca jocul nu e inclus, am avut noroc si e si discul acolo.
![]()
Consola PSVita Slim - OLX - 400RON
Arata ca nou, cumparata in Ianuarie.
Fiind deja posesor de PSVita Phat pot sa zic ca primele lucruri care imi erau evidente :
- difuzor mai bun
- displayul nu e cum ma gandeam, adica nu este gen primele telefoane Xperia cu Android.
- butoanele se apas mai usor
Cu dedicatie pentru Tudyniuz (stie el de ce). 100 de lei de pe OLX
Ma intreb daca merg puse stickerele pe masina![]()
*The Elder Scrolls IV: Oblivion Collector's Edition pentru Xbox 360
*Battlefield 4 Steelbook Edition (G1)
PSN UK
SOMA, The Walking Dead: Michonne, Day of the Tentacle Remastered, Brothers: a Tale of two Sons
Collection update!
Pam! Si acum cred ca am toate culorile, in cutii, complete. Sau mai bine zis am toate culorile de care stiu eu ( alb, negru, rosu si albastru ).
Consola se afla in stare perfecta!
Jocurile sunt de la altex.
*Metal Gear Solid HD Collection pentru Playstation 3
*Ratchet and Clank Tools of Destruction pentru Playstation 3
Proaspat luat de pe rafturile Media Galaxy.E prima mea consola din ultimii 15 ani, dar mai am de asteptat pana in 15 cand iau salariul, ca sa-mi pot cumpara si primele jocuri.
P.S.: imi pare rau ca nu l-am putut cumpara cu ~o saptamana mai devreme, fiindca prindeam promotia cu un DS4 suplimentar.
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By Radoo in forum Offtopic
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks