Update - LeveL
Printable View
Update - LeveL
nu ai pentru ce rachy ;)
Thanks to Robert Dinu
Am dat 100 lei (fara partea lui RD). Acum vad ca e 90 de lei nou. Am facut inceput un program de 30 de zile, la intensitate ridicata si dupa prima sedinta abia mai puteam sa stau pe picioare. Nu credeam ca poate fi atat de solicitant. Jocul a calculat ca am pierdut 210 calorii cam in 40 de minute si tind sa cred ca a aproximat destul de corect pt ca in aproximativ acelasi interval de timp pierdeam tot atatea calorii dand la bicicleta, iar transpiratia resimtita si efortul depus erau tot pe acolo. Exercitile de tip cardio (alergatul si boxul) au fost foarte ok, la fel ca si cele pt picioare. Dar cele pt brate nu mi-au pus nici un fel de problema motiv pentru care o sa ma gandesc la o metoda sa tin o gantera si un controller in acelasi timp in mana, pt ca banda elastica e clar facuta pt domnisoare :) . O sa revin cu un review la sfarsitul programului de 30 de zile.
100 RON ?!? Wth ? La noi era in jur de 450 RON, pe amazon & co in jur de 75 lire. Da-mi si mie un link te rog, ca vreau si eu. Eu ma refer la asta: WII EA Sports Active: Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51i473Jig2L.@@AMEPARAM@@51i473Jig2L (care pare identic cu pachetul tau).
Ceva nou si la mine:)
Bioshock 2 - Multiplayer DLC card =D>
Bioshock 2 code for 2 Multiplayer characters - Xbox 360 on eBay (end time 22-Mar-10 22:33:30 GMT)
�n 5 minute am primit codul și merge excelent =D>
<3333 sea dog Da Costa :pirate:!!!
Attachment 50821
multumesc Alex ! >:D<
Xbox 360 arcade
Unbanned edition,fresh.
jasper of course.
happy :rulez::free:
Farmville! >:) (�n prima poză mi-a ieşit aiurea bliţul, �n a doua, �s culorile aiurea 8-})
Si o achizitie noua :X
>:)