Nu.
Printable View
Pai este cel pe Aprilie, eu stiam ca revistele apar inainte de inceputul lunii, adica acum ar trebui sa apara cel pe MAI.
Eu cred ca l-am cumparat pe acesta acum 2, poate chiar 3 saptamani (si de obicei sunt melc, ajung rar in prejma unui chiosc cu gandul sa cumpar o revista de profil, de obicei cumpar de la vanzatorii ambulanti de la semafoare)
Un joc superb, pe care o sa-l rejoc din nou in curand ;)
salutare din nou astea sunt jocurile din vinerea mare ,de obicei scot colete luni si vineri
dupa cum observati avem batman (via cezar) de megadrive si tomb raider collector edition (de la o domnisoara foarte draguta din buc. poate mai draguta ca lara)
cam asta e ne vedem pe luni
sincer nu as vrea sa abuzez de sensibilitatea voastra ,dar am zis ca e inceput de weekend si poate o sa va bine dispuna asta micu" eu locuiesc la casa si mai am pe acolo asa ceva
ps:am fost o lunga perioada vegetarian si respect foarte mult animalele (nici sa nu va ganditi ca o sal mananc cand creste mai mare)
am uitat de poze
sorrry era alt format pozele si nu mi am dat sema ,acum am rezolvat
grand theft auto: Episodes From Liberty City
In sfarsit!!:)
:rulez:
edit: foloseste functia de attachment a forumului
nu e ilegal sa cumperi copii?
//offtopic:
Un topic asemănător (plus arhive) a celor de pe forumul NeoGAF :)
NeoGAF SEPT. 2009 Pick-Up Post! (Real pics or BAN!) - NeoGAF =D>
34,00 Lei @ VITACOM Electronics
Attachment 58896
Dupa ce l-am comandat acum 3-sapt au adus mai multe asa ca e pe stoc.
Esential pt cei cu Logitech Z5500 si multe surse audio optice :-)
Ok, ca sa clarificam lucrurile, pt cine nu stie la ce foloseste un SWITCH OPTIC:
Boxele Logitech Z5500 au numai o singura intrare optica.
Daca ai 2 sau 3 surse audio pe cablu optic, trebuie sa schimbi cablurile in Z5500 (aia prafuita).
Cu switch-ul, trebuie doar invartit de buton in functie de ce sursa vrei sa se conecteze la boxa.
Se introduc sursele in "TOSLINK SWITCH" (intrarile marcate cu 1,2,3 link) si inca un cablu optic in portul (I/O dreapta sus in poza) care se conecteaza la boxele Z5500. Este un comutator mecanic, foarte simplu, fiabil si fara pierderi de calitate etc. Dezavantajul este ca trebuie sa schimbi manual daca vrei PS3 / X360 / Player HD (de ex)
Este bi-directional - adica merge si sa distribuie 1 sursa in 3 locuri, dar asta n-am incercat.
Sunt sigur ca pretul corect estre undeva la 5$ dar... asta e. Exista si variante cu telecomanda insa peste 100$ SPDIF 4x1 Digital Audio Switcher
Fiber Optic Toslink Digital Audio Switch
epanorama.net/S/PDIF Interface
P.S.
din nou, scuze de praf :(
Comandat prin Robert Dinu , astept sa ajunga acasa :drool:
GTA EPISODES FROM LIBERTY CITY! L-am luat azi de la Media Galaxy foarte ieftin zic eu, 150 ron!