Offtopic TOTAL:
Asa face un N97 poze
Printable View
Offtopic TOTAL:
Asa face un N97 poze
Mobilul meu cu 2mp face poze mai bine :))
Umbla prin setari ca sigur ceva nu e bine
Ajuns astazi, Anno 1404 Collector's Edition. Este exceptional pachetul, cutia e din lemn cu piele, busola, punguta cu almonds, artbook-ul sunt super tari, clar cel mai misto CE pe care l-am vazut.
SUPERB ... iubesc jocul acela. Nu am cuvinte cat de frumos poate sa arate. De unde l-ai achizitionat? si care a fost pretul?
Anno 1404 - Collector's Edition (PC DVD): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51hGGLbTOmL.@@AMEPARAM@@51hGGLbTOmL
Cel mai probabil de aici prin RD ;) Titluri de genu asta te fac sa iti aduci aminte ca poti sa te joci si cu mouseu, nu numai cu controlleru sau fighsticku.
Dap, de pe amazon am luat. Pai era oferta, cu totul m-a dus la aproape 100 ron. Dupa cateva zile, a devenit 30 de lire, deci ideea e sa fii pe faza :)
un pic de confort sa rezist cat mai mult la jocuri :D
:cheerjump::cheer::cheerjump:
Thanks Mturk :)
Mw2
Incarcator pt gameboy SP
Gears of War 2
Wire pt gamepad wireless
Si doua huse de silicon pt gamepadul xbox. Am cumparat doua ca sa "aiba si prietena silicoane"(get it?) :). Din pacate sunt modele diferite :( (albastrul este mai bun)
Sa nu ma ratacesc in taramul viselor...:nuts:
;;);;);;)
Attachment 59840
wii sensor bar wireless, intrucat pe cel original mi l-a convertit motanu' in "wireless".
50 lei, mediagalaxy, merge exact ca cel original. nu are nici un conector, absolut nimic. chiar recomand.
:-B