Pe Rockstar Warehouse se găsesc tot felul de "collectibles", lum�nările pe care tu ai dat 20$ fac parte de fapt dintr-un set care mai conține un săpun și o pereche de cărți de joc ;)
Printable View
Pe Rockstar Warehouse se găsesc tot felul de "collectibles", lum�nările pe care tu ai dat 20$ fac parte de fapt dintr-un set care mai conține un săpun și o pereche de cărți de joc ;)
@RACHyyy auzi tie ti se opreste vreodata petrolu' de la robinet ? :)
Update:babymario:
Si cu ocazia asta m-am apucat de league of legends...
"Momentan nu am probleme, dar in cazul in care simt deranj pe teava te voi anunta de-ndata" :D
P.S. "Secretul Tevilor" a constat intr-o bucatica de teren vanduta si cam atat. In loc sa caut cai putere, mai bine zis cai verzi pe pereti, sau "dobanzi" bancare, mi-am mai luat o bicicleta si de restul "gioace" :) "Multumit" ? :D
@RACHyyy tu ai terminat toate jocurile care le-ai cumparat ?
when i grow up i wanna be just like RACHyyy :> (+cateva arcade machine-uri mari %% those are gonna be extremely expensive :D )
Momentan joc Donkey Kong Country :))
http://www.youtube.com/watch?v=pGRwiHoTcwY
Mafia 2 collector's edition :rulez:
Kywl!
Auzi, discul ala de pick-up e real?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu. E un CD cu skin de vinil (ca și �n ediția limitată pentru Bioshock 2). Dă un anumit aspect classic jocului.
Cum sa fie real ? Nu vezi ca are marimea unui CD ? E un CD normal.
@RonanN1: ala de la BioShock 2, e real.
Multumesc GameShop
Suunt viniluri si mai mici, cat un mini CD/DVD. Se foloseau la patefoanele sau gramofoanele portabile, care chiar erau portabile, incapeau intr-un buzunar unele.
nimeni cu mafia 2 pe xbox ? :)