Nou si de la mine :)
Printable View
Nou si de la mine :)
fa-ti timp de ceva wire management ca e pacat de piesele alea :)
Limited edtition.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Super. E editia mea preferata, arata beton. Poti pune poze mari cu xbox-ul in actiune ?
De obicei dau iama rar pe aici dar acum nu m-am putut abtine !:D
http://www.youtube.com/watch?v=9osbpEHvQVE
Mie mi-a murit consola dupa 3 ani (a ramas la Detecting...) dar pt noii posesori:
1. Second Skin: (interfata - bonus, cu animatie mai faina la volum si lumina mov de standby)
With the speakers off, press and hold Input, Effect, Settings and Mute all at once, until the screen lights and says "Second Skin On".
This will change the colour of the power LED when in stand-by mode, and change the graphics of the volume bars.
Do it again to turn it off.
2. Diagnostics Mode: (afiseaza in loc de [dts] sau DD exact bitrate)
With the speakers off, press and hold Input and Effect until the screen lights and says "Diagnostic Mode On".
This will cause the screen to provide stream information when changing sources. Do it again to turn it off.
3. Boost Mode: (supravolum - mare grija cu geamurile si vecinii)
Turn the speakers to maximum volume, then continue to turn the knob. Eventually "Boost 1" will appear
If you continue to turn the knob it will ascend to "Boost 11".
Keep holding the Mute button beyond 11 and you can go to Boost 22 !!!!!!!
4. Volume+ Mode +11: (preamplificare pentru intrare analogica)
While adjusting the volume, press and hold the Mute button and turn the knob right.
It will add "Volume+1".."+11" to your volume level.
Keep holding the Mute button again while turning it down to clear the increase.
Dragon Age
Am avut precomanda pe ShopTo, m-a ajuns vreo 50 de sterline si l-am primit la 3 zile de la lansare. Deocamdata nu prea ma inteleg cu el in RE5 insa am dat jos majoritatea jocurilor Move de pe PSN UK si se misca excelent....Big up pentru The Shoot si Start The Party !
Un mic big up ceva si pt sports champions, in special table tennis? Io p-ala d-abea astept sa-l joc cand imi iau move-u' maine.
errr.. pe bune chiar merita sa va agitati la ora asta pt move? parerea mea e ca oferta de jocuri e un pic cam penibila.
poate prin primavara or sa scoata si jocuri bune care sa foloseasca controlerul, poate...
Ce sa-ti fac amice, daca n-ai incercat nici un joc sa vezi cat de bun e move-ul :) Si oferta nu-i penibila, si astia de la sony au zis ca ei nu se bazeaza pe jocurile de lansare, start soft and then BANG. Plus, SC, Heavy Rain, Resident Evil, LBP 2 plus altele care apar anul asta, nu vad motiv ca un posesor de ps3 sa nu-si ia move. Dar mai bine mutam discutia pe threadul dedicat, care thread e cam in moarte clinica, nu se omoara "astia" de pe aici :)
adevarul este ca move-ul e umpic overrated. Sixaxis-ul avea o tona(si are inca) de potential si uite ca nu a fost exploatat-suficient-, eu zic ca a fost o miscare doar de marketing, un mic adaos pentru a mentine concurenta cu xbox-ul si pentru a ajunge putin din urma wii-ul. Scuze de offtopic.
Uaaaaaaaaa
Stiu eu, poate primul Blu Ray 3D retail, nu demo-uri pentru expunere publica? Macar aici, in comunitate? Primit azi in ziua lansarii update-ului 3.50 ce permite redarea pe PS3, thanks Bodo!
A venit!:D
Deabea astept sa dau ortul popii:)):-S