-
Viezure - macar primul post al acestui thread l-ai citit ? vad ca esti foarte ofuscat cand vine cineva si-ti atrage atentia asupra unui lucru evident.
In continuare - va rog sa nu mai comentati offtopic si sa dati report cand este necesar -
later edit: voi chiar sunteti curiosi pana unde se intinde coarda ? unii au luat ban chiar pe acest thread pentru mult mai putin - eu zic sa va reveniti si sa postati ontopic - nu va obliga nimeni sa postati poze pe acest thread, daca, din motive doar de voi stiute, nu puteti sau nu va incadrati la cerinte mai bine nu postati.
-
1 Attachment(s)
Let's get dirty! B-)
Ajuns de pe Amazon.com in 5 zile.
Attachment 116408
-
2 Attachment(s)
Red Dead Redemption.
PS Store:- Pentru RDR: Undead Nightmare Collection (Undead Nightmare, Liars and Cheats, Legends and Killers), War Horse, Deadly Assassin Outfit, Golden Guns Weapon Pack.
- Fat Roles Expansion Pack.
- Doua avataruri.
-
2 Attachment(s)
-
3 Attachment(s)
�n sf�rșit! :circles:
Pentru jocul acesta mi-am cumpărat Ps3...
Gata cu vorbăria...am treabă :gamer:
-
1 Attachment(s)
-
2 Attachment(s)
si uite asa s au dus cele doua carduri psn :D
Beyond Good & Evil™ HD (Full Game Upgrade) �6.39
Penny Arcade Adventures: Episode 1 and 2 Bundle (Full Game) �3.00
-
1 Attachment(s)
-
2 Attachment(s)
Ceva pentru prietena mea .... doar ca numai la Ghost Recon: Future Soldier ma gandeam cand l-am cumparat de la TheKingOfHate™
Attachment 116591Attachment 116592
-
1 Attachment(s)
-
1 Attachment(s)
Metro 2033 @ 360. Un joc absolut superb.
-
3 Attachment(s)
:) ok ok gata bag 5 caractere...
-
3 Attachment(s)
In premiera :) unboxing Zelda Ocarina of time 3D (cu 1 zi inainte de lansarea oficiala)
-
7 Attachment(s)
-
1 Attachment(s)
N-a fost cumparat azi dar este pe aproape. :D
-
Scuzati ca vin fara poza, dar psypc2, la ce iti foloseste acel pass? Si daca cumperi jocul direct din magazin il ai inclus?
-
Nu mai cumperi DLC cu DLC. Iei Rockstar Pass si ai acces la cele doua cazuri existente ca DLC, plus urmatoarele doua, ce urmeaza sa apara. Nu este inclus la joc.
-
acel pass iti ofera acces la tot pachetul de dlc-uri.
-
2 Attachment(s)
-
1 Attachment(s)
Splinter Cell Double Agent, luat din Altex Buzau cu 89,90 lei.
Asta in conditiile in care la ei pe site apare ca e mai ieftin cu 10 lei, dar nu am mai stat sa ma "tiganesc".
Splinter Cell: Double Agent PS3 | ALTEX