Update! PS3 Games Collection!
- Tekken Tag 2
Printable View
Update! PS3 Games Collection!
- Tekken Tag 2
Iata ce am gasit astazi (spre surprinderea mea ...pe site are data de lansare undeva in luna octombrie...iar pe alte siteuri de la noi luna noiembrie) in Altex Unirii - Batman Arkham City Game Of The Year Edition Zona 2
Multumesc userului Webpredator :D
Activitate noua. Superb. Multumesc BoDoPSX!!! =D>
Marea dilema:temele sau o vizita virtuala in Dubai?
Multumesc userului party_man!
De cand il asteptam sa ajunga si la noi.... inca unu la colectia de GOTY - Uncharted 3 Game Of The Year Edition zona 2 - Altex
GameShop trolling me. :|
Miercuri cand m-au sunat sa confirm comanda mi-au spus ca imi va ajunge abia marti jocul. Mai devreme ma suna cei de la Fan Courier ca au un pachet pentru mine.
De asemenea, cand am intrebat daca o sa primesc si bonusul de precomanda Premiere Club mi s-a spus ca nu, iar in carcasa gasesc cod pentru download. :))
Ce am mai strans si eu lately
Rage Anarchy Edition din Altex Liberty - 89,90 lei;
Arthur and the Revenge of Maltazard din Altex Buzau - 69,90 lei;
ModNation Racers din Altex Buzau - 69,90 lei.
Ultima comanda de la 365games(6 zile transport pana la mine)Impecabil a ajuns:)
BANKAI:free:
well guys, cum timpul liber mi se apropie de sfarsit iar rabdarea mea e extrem de limitata, m-am decis instantaneu sa-mi cumpar cu banii ramasi pe psn, ea season ticket si sa am acces la fifa 13 full incepand de azi.
Pentru Blur, multumesc userului ALVio.
Silent Hill!!!
More PC games...
Inca 1data sa traiasca Posta Romana, care a reusit sa-mi dea marti un colet sosit vineri in Bucuresti...
Prima comanda de pe Zavvi.es. Aveti mai multe detalii aici.
multumesc userului catza86 pentru comanda.
Acum cateva zile cineva arata varianta de PS3 a Batman Arkham City GOTY.
Iata si varianta de XBOX pt. EU a aceluiasi joc (achizitionata aseara), cu o coperta mai putin bogata in semne decat varianta de US, si fara acel film downloadabil Batman Year One (versiune valabila doar pe US).