Attachment 213838
Printable View
Multumesc iry
User serios si de treaba
Hop și consola!
Attachment 213843
Meh.
£ 0.42 total.
Si ultimul steelbook din colectia Mass Effect. :)
NU CEEA CE AM COMANDAT. Jocul NEFIIND essentials pe site (nici poza, nici titlu)
Bine... daca ii intrebi pe cei de la Altex (printr-o sesizare/reclamatie), citez: "Doar coperta este diferita, jocul fiind acelasi". 'ai sa mori tu?! Poate ca pentru coperta voiam sa-l cumpar. X(
Dezamagit total de ei, de data asta.
LE: @GODZYLLA Cu mine nu au vrut sa rezolve :) Pentru ca din seria de jocuri si pentru CA COperta
Offtopic: Asa am primit eu Driver San Francisco pentru PC. Era varianta Exclusive, dar le-am dat mail ca nu e nicaieri specificat acest lucru si vreau sa il returnez/schimb. Le-am propus sa il schimb pe alt joc la mine in oras ca sa nu mai faca un drum degeaba la Bucuresti. Important e ca am rezolvat :)
//Pentru ca coperta si la mine, ca de-aia am si vrut sa il schimb. Ar trebui sa specifice fie prin imagine, fie prin titlu, fie prin ambele, iar din moment ce nu l-ai desigilat ar putea sa ti-l schimbe.
:gamer:
Haha. Season Pass cumparat pe Amazon dupa ce le-am trimis un mail daca ar fi de acord sa imi dea 20$ gratis ca sunt client fidel. Si mi-au dat. "One-time only". :D
Vă rugăm nu mai adresați întrebări aici, avem threaduri dedicate pentru ajutor/nelămuriri/etc. De exemplu: http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/
Puteți la fel de bine să folosiți sistemul de mesagerie privată aka PM.
Wee for Wii!
+ Un GBA pentru colectie. :)
Cu multumiri lui Monky pentru donatie!
:disturbing:
Dupa o saptamana obositoare, in care nu am chef de jocuri grele, motanul incaltat imi sare in ajutor.
Atat de mult laudat incat am zis sa-l incerc.
Mario, I'm coming!!! ;)
My turn :D mulțumiri PC Garage
hopa hopa, la lansare
Knack
Gata! Am și eu PS4 + Assasins Creed 4 Black Flag la 150 lei :)
Cateva goldies :)