:cheerjump:In urma unui pont de pe CG
Printable View
:cheerjump:In urma unui pont de pe CG
Ceva fantezie ... Thx Snick
Inca un Call of Duty la colectie :)
L-am luat ieri cu 22 lire, acum a revenit la 44 lire. :evil:
Litere din polistiren care vor fi aplicate pe pereti in game room-ul pe care deocamdata mi-l doresc
Si inainte sa ma catalogati drept fanboy sa stiti ca urmeza si logo-urile de la celelalte companii/console;)
PS:cred ca se incadreaza in topicul acesta
- Tricoul primit cadou astazi de la MG.
- Assassin's Creed IV - Black Flag Buccaneer Edition ps3 (pret foarte bun pe site-ul Altex).
- Batman Arkham Origins Collectors Edition Xbox 360 (doar 149 ron lol).
Proaspat sosite din USofA:
L.E.: din state a venit mai repede jocul Souls 2 decat din Altexul mioritic, just so you know!
Attachment 218123
6 lei de la Altex :)) Am comandat doua insa mi-a venit doar unul, ceea ce e ciudat. Curierul a zis ca e posibil sa soseasca zilele astea. Nici macar nu am PS3 , dar nu puteam refuza :)).
In sfarsit mi-au ajuns :D
Attachment 218131
Multumesc lui iry pentru aceasta divulgare de promotie :))
Finally it`s here . Sau tinut cei de la ALTEX pentru a 2`a oara de cuvant .
OMG :X :X I love it
Attachment 218171Attachment 218172Attachment 218173Attachment 218174Attachment 218175
:ninja:
Stiu ca joacele mele sunt mai vechi dar na... acum incerc sa-mi construiesc o colectie de joace pe PS3 :)
Tekken Tag Tournament 2
Splinter Cell BlackList
Anarchy Reigns i love this game de la muzica din el pana la gameplay pana la personajele scoase parca din anime-uri:evil:
Shadow of the Damned primul joc pe care il detin de la Grasshopper Manufacture
Bayonetta fun game
Dead Space 1 & 2 ca 3 inca nu-s asa de mare fan incat sa il cumpar
Vertical! Super oferta la Domo :)
Mulțumesc pentru pont CG.
Finally! :gamer:
http://www.consolegames.ro/forum/images/attach/jpg.gif O oferta de nerefuzat din Altex, 159 lei.
update colectie de steelbooks si in sfarsit KillzoneSF :gun:
Thx LucKos!
Aveam doar un controller asa ca mi-am mai luat doua in cazul in care dau cu el de pamant, din categoria nervi si pentru ca Dark souls.
Ei bine .. totul pentru 2 sticle de BECKS :))