- Resistance 3 Survivor Edition 75 ron.
- Cele doua Ratchet de pe olx.
Printable View
- Resistance 3 Survivor Edition 75 ron.
- Cele doua Ratchet de pe olx.
Prima mea consola Nintendo :D. De la userul @TigerGeo.
The Order 1886 este doar Collector's Edition-ul luat cu 120 de lei. Astept sa se ieftineasca jocul standard pentru a avea pachetul complet :yoshi:
Iar la seria de amiibo imi lipseste doar Rosalina (care urmeaza sa-mi vina) si Little Mac (care poate se ofera cineva de aici sa-l vanda la un pret acceptabil :D )
Restul :x
L-am luat cu 15 euro, din Paris. :x :x
:package:
El Shaddai sosit azi de pe eBay.
HELLDIVERS
For freedom! :gun:
Un coleg moderator -> http://www.consolegames.ro/forum/f17...mparat-azi-pc/ (pentru PC)
Ebay.co.uk
Can't wait to play :)
Hmm, ce avem noi aici :x :x :circles:
Sa intreb de unde si mai ales cat? :D
//Am, am. :) Rodarkone, e confidential, shh!
Ce PM mah .. faceti trafic de castraveti - scrie pe forum iry :) ca si eu sunt interesat de monstrulet.
Scuze, m-am luat cu pozele etc, si am uitat sa pun detaliile importante (to much hype lol).
So, Carrefour Orhideea Bucuresti, promotie care tine pana pe data de 9 sau cel putin asa am inteles eu (sper sa nu ma insel).
Mai au pe stoc asa:
- 2 bucati Collector's Edition PC (una expusa, jupuita, vai mama ei).
- 1 bucata xbox 360 (stare buna, ca a mea).
Pret 700 ron each, cu discount de la 1390 ron.
ps: au o bucata si pentru xbox one la pretul intreg, tot acolo :)
oh crap .. 700 vreau vreau :) doar ca nu de PC :( o sa ma risc sa o iau de pe amazon :)
Oricum super captura din RO
Pai mai au una de xbox 360 :)
Thnx.
Damn, era tentanta aia de One (daca avea acelasi pret) :) The price is good, but too much dough for me right now... :(
Daca avea acelasi pret, o luam pe aia :)). Bine ca am jocul pe one digital [emoji16]
Cine se ofera voluntar :) sa mi-o cumpere pe aia de X360 inainte sa puna mana pe ea Godzylla ... pardon am vrut sa zic "gheara" :D
Godzylla e foarte zgarcit si nu locuieste in Bucuresti... :((
//Dap, gheara e mai interesanta ;)
////Ia-o tu si mi-o vinzi mie la anu', la pret redus of course, ca e uzata :P (la fel cum ar trebui de fapt sa faci si cu Crysis Nano ala).