Am luat-o pentru colectie fiind intr-o stare foarte buna.Nu cred ca o sa ma joc pe ea , prefer psp 3004. Oricum este dea dreptul incomod de jucat pe ea , butoane inghesuite si mici. Dsi xl in schimb este o bijuterie de consola.
Printable View
Am luat-o pentru colectie fiind intr-o stare foarte buna.Nu cred ca o sa ma joc pe ea , prefer psp 3004. Oricum este dea dreptul incomod de jucat pe ea , butoane inghesuite si mici. Dsi xl in schimb este o bijuterie de consola.
200 RON (aproximativ) de la "talciocu" din Krakovia :) - evident consola este completa la cutie cu tot ce trebuie - doar ca mi-a fost mie lene sa aduc si cutia in poza de mai sus / consola era "hand - reachable"
PS: consola nu e perfecta, are urme de uzura, insa pe mine unul nu ma deranjeaza :) sunt fericit ca am si varianta alba :D este practic emulatorul meu de PSX (resident evil, final fantasy, silent hill, arc the lad, crash bandicoot, tomb raider .. here I come !!!!)
Noutati:
The Order 1886 ps4 de la emag. (no popcorn included though...)
Tekken Tag Tournament 2 Ling Xiaoyu Statueta Bishoujo Kotobukiya
X-Men Jubilee Statueta Bishoujo Kotobukiya
Batwoman Statueta Bishoujo Kotobukiya
(statuetele sunt de pe ebay si mangashop.ro)
Primit cadou :)
24 lei ! @emag
Better late than never :)
PS: De ce numai eu am norocul sa imi ajunga discurile sarite din carcasa? First DriveClub, then The Order...
Altex - 73, 98 Lei:)
cum ai dat doar 74 de lei pe FarCry 4
I-am rugat sa-mi schimbe editia de One(care nu mai era pe stoc) comandata la Noaptea devoratorilor.
Uite-o mah! De la Orange...
69lei -MediaGalaxy
Am cumparat-o pe Kisako! :zombieleft:
http://www.youtube.com/watch?v=63q8picjUMM
Un mic cadou pentru mine...hmmm....de la MINE :D
Collection update!
Altex
Se poate sa puneti si preturile?
Pentru colegul Templier :
- PSP Go - 150 lei
- Splinter Cell Blacklist Ultimatum Edition- 60 lei ( din mediagalaxy)
- Brink - 10 lei
- Metal Gear Rising - 14 lei
Cumparat de pe forumul vecin la 85 ron :x
La mine scrie pretul pe carcasa - 225.90lei
WWE 12 - 39,90 lei (Media Galaxy Orhideea: impecabil, zona 2, full English).
Bine ca au mai adus pe stoc si versiunea non platinum/non essentials.
Acum stau si astept cumintel sa se ieftineasca urmatoarele (13, 14, 15). Cam greu de colectionat jocurile astea care se lanseaza anual.