39 de lei PS Store Romania
Attachment 258381
Printable View
39 de lei PS Store Romania
Attachment 258381
Îți trebuie cumva subscripție de PS Plus ca să beneficiezi de prețul ăla?!
Da, dar poti sa iti faci un cont pe RO, si ai subscriptia de 14 zile gratis, si cumperi jocul :)
Am remarcat ca pretul la unele e mai mic pe store-ul de RO, inclusiv Ethan Carter, dar eu prefer sa am totul pe acelasi cont. Asadar, mult laudatul Ethan Carter la 11,39EUR:
Season Pass Game of Thrones si Wolfenstein Old Blood. Store UK.
- SONY 3D Playstation Display, e in stare impecabila, fara nicio zgarietura (avea pana si folie pe piciorus) :)
- The Witcher 3 Expansions Pack de la Altex, l-am luat pentru pachetele de Gwent.
Deci te-ai hotarat sa-l iei iry - good stuff :) - sper ca iti place :)
Si pentru a nu fii offtopic - mi-am luat 2 jocuri din seria Star Wars Rogue Squadron II Rogue Leader si III Rebel Strike pentru Gamecube (poze diseara)
Da, cel despre care am discutat noi initial, nu l-am mai prins (om neserios). Insa a fost mai bine, l-am gasit pe asta in stare impecabila.
Imi place la nebunie, sunt multumit. Ramane sa caut telecomanda si macar o pereche de ochelari, sa vad ce e de capul 3d-ului :)
cat ai dat pe el?
face toate jocurile 3d? sau doar cele cu suport?
Nintendo week euphoria :mariodance:
Dupa New 3DS XL e timpul si de Nintendo DSi XL Bronze impecabil :x Thnx goes to Rero
😊 pt vita
:)
Attachment 258439
Sent from my iPhone using Tapatalk
Media Galaxy in dimineata asta.
Gameshop.ro
:D Console collection update! + o poza cu mica colectie de microconsole.
Felicitări, de unde ai luat Ouya și cât a ajuns? De multă vreme caut una în țară însă fără succes.
Ouya o am de ceva timp. Am cumparat-o din tara. Din cate imi aduc aminte a fost in jur de 250 cu tot cu transport. Am pus acum o poza cu ea ca am fost nevoit sa modific putin raftul secundar cu console. Imi trebuia spatiu si pentru consola onlive. :D
Livrat de Altex foarte promt