da - redactorii sunt in mare parte ex-level
PS: ar trebui sa ne aruncam cu capul inainte si sa o cumparam, nu de alta dar e trist ca nu exista absolut nici o revista de profil in Romania, eu unul chiar mi-as dori o revista in format fizic.
Printable View
da - redactorii sunt in mare parte ex-level
PS: ar trebui sa ne aruncam cu capul inainte si sa o cumparam, nu de alta dar e trist ca nu exista absolut nici o revista de profil in Romania, eu unul chiar mi-as dori o revista in format fizic.
gold controller + gold faceplate! <3
Arata superb,de unde le-ai luat?
PSN RO! Plants vs Zombie il aveam dar asa a fost bundle.
http://www.altex.ro/custom-faceplate-gold-ps4
Ma gandesc sa-mi iau si eu, insa nu stiu ce culoare. Au mai multe variante. Asta pe gold pare interesanta.
A sosit si Controller-ul in sfarsit. :dance:
A Nintendo Christmas :xmas:
(...as always)
De la iubita mea :x (la sfarsit se vede colectia :D)
Altex 1810 lei
Fara joc? La ploiesti la bani astia aveai si un joc la alegere : fifa16/Cod Bo3 si al 3-lea nu il mai stiu !!!
L.am luat din Alba.Am jocurile de pe PS plus,am avut ps3 si luam si jocurile pentru PS4.
Ce am găsit azi sub brad când am ajuns acasă la ai mei. :x
Emag 135 lei...
Primite de Craciun de la prietena mea <3
She's a keeper!
58 de lei cu Season Pass inclus, PlayStation Store România
Attachment 261732
Wow. Super pret =D> Doar season pass-u e 58 ron. Ca ma uitam sa mi-l iau si yo daca era app 20 ron :(
58 de lei jocul cu tot cu season pass?Perita season pass-ul?Am jucat jocul inainte,se merita?
Jocul e in jur de 10% iar season pass-ul 90% content, deci un mare DA :) Eu am dat 60 lei numai pe season pass.
Clar merita season pass-ul, adauga O GRAMADA de extra content, mai mult decat are jocul in sine. It's worth the buy.