eu l-am luat din mg special edition, standard nici nu aveau
Printable View
eu l-am luat din mg special edition, standard nici nu aveau
Pro Evolution Soccer 2016 Anniversary Edition PS4 - 100 de lei, de pe OLX. Am ajuns la varsta, cand mi-am dat seama ca mai exista si altceva pe langa FIFA.
O sa revin cu mai multe detalii pe thread de PES 2016, ca astazi doar l-am apucat sa-l instalez.
bad post.
De pe forum, 200 sigilat.
Attachment 265735altex:D
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Doar 2.99 lire:D
Multumiri prietenei pentru The Division, ca a avut rabdarea sa se certe cu personalul nepregatit de la Altex.
"Multumiri" emag pentru Far Cry Primal, ca au reusit sa o trimita intreaga la a doua incercare.
Super Exploding Zoo
365games, dupa ce ca mi-au trimis doar jumatate de comanda, mi-au facut si cutia praf... :| [-X
Attachment 265768
Altex 50 RON
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
un pic de diversitate sau divertisment, sa mai iasa Fifa din consola :)
altex 175 lei
The Old Hunters DLC
De pe store-ul românesc
48 lei (cu reducerea de PS+)
Schimb cu Just Cause 3 :)
Attachment 265815
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Fruit Ninja si Strider
Media Galaxy 50 lei Attachment 265827
Trimis de pe al meu D6503 folosind Tapatalk
Assassin’s Creed IV: Pirates of the Caribbean - The Return of Edward Kenway
Apropo, știe cineva pe unde umblă Blackbeard? Dau de băut... Rom, ce altceva? :p
Cateva poze cu intreaga colectie pe cand vedem si noi? ;)
Buna intrebare :) Cred ca de cativa ani "imi fac curaj" sa o postez, dar am un sentiment ca usor, usor se apropie termenul. Nu de alta, dar acum au raftul lor care deja e cam plin si vor sta una in spatele celeilalte cat de curand, deci oricum nu se mai vad toate si trebuie sa le scot pentru poze :D
//Imi lipsesc multe figurine AC... Ma oftic ca nu am prins colectia cu Ezio (cele 4), a vandut cineva pe forum, nu mai stiu exact cine si nu vreau sa incurc persoanele.